uzunluğu 3 metre olan kedigillerin gelmiş geçmiş en büyüğü ve en güçlüsü sibirya kaplanı bir t-rex le karşılaşsaydı kazanan kim olurdu? ben sibirya kaplanı diyorum.çünkü t-rexin yerden yüksekliği 4 metre.sibirya kaplanının yüksekliği 1.5 metre uzunluğu ise 3 metre.ve t-rex hollywood filmlerindeki gibi çok güçlü yenilmez bir hayvan değildi.cildi horoz gibi tüylerle kaplıydı.ve ağzı ve dişleri uzun gaga şeklindeydi.ve t-rex dna sına en yakın hayvan horozdur.sizce sibirya kaplanı bir t-rexi parçalayabilir mi? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sibirya kaplanı mı yener t-rex mi? (ciddi konu)

Sibirya kaplanı mı yener t-rex mi? (ciddi konu)
(En Son Oy Tarihi: 15.7.2025)
-
-
benim babam senin babanı döver
-
forumdakilerden kimin babası kaplan ya da t-rex?
-
up.
-
evet.
-
-
arkadaşım başlıktada belirttiğim gibi bu konu ciddi bir konu lütfen git başka konuları trolle
-
Kangal
-
"Ciddi konu" ibaresini gormedigim icin beni bagislayin hocam, kabul ederseniz 1 adet pardon vermek isterim.
@israioglu hocam bu isi biliyosun gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagh -- 16 Haziran 2021; 21:41:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok sorun değil.
-
up.
-
Smilodon sibirya kaplanını döver
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
t-rex değilde şu jurassic parktaki ufak atlayıp zıplayan cılız dinazorlara karşı VS attırsaydın
-
hayır yenemez.smilodonun çene basıncının kuvveti afrika aslanınınkinden bile daha düşük.kedigillerin gelmiş geçmiş en büyüğü ve en ölümcülü sibirya kaplanıdır.belgeselde anlatıldığı kadarıyla tam yetişkinliğe ulaşmış bir boz ayıyı öldürebilir.zaten en bilinen ve meşhur saldırı taktiklerinden biride kurbanının üstüne zıplayıp direkt boğazını ısırması ve bu şekilde öldürmesidir.bu şekilde yaparsa sibirya kaplanının belkide dünya tarihinde yenemeyeceği canlı yok
-
niye ki? sibirya kaplanı t-rexle bile vs atabilir.çok güçlü bir hayvan.
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X