Şimdi Ara

Sibirya kaplanı mı yener t-rex mi? (ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 15.7.2025)
Giriş
  • uzunluğu 3 metre olan kedigillerin gelmiş geçmiş en büyüğü ve en güçlüsü sibirya kaplanı bir t-rex le karşılaşsaydı kazanan kim olurdu? ben sibirya kaplanı diyorum.çünkü t-rexin yerden yüksekliği 4 metre.sibirya kaplanının yüksekliği 1.5 metre uzunluğu ise 3 metre.ve t-rex hollywood filmlerindeki gibi çok güçlü yenilmez bir hayvan değildi.cildi horoz gibi tüylerle kaplıydı.ve ağzı ve dişleri uzun gaga şeklindeydi.ve t-rex dna sına en yakın hayvan horozdur.sizce sibirya kaplanı bir t-rexi parçalayabilir mi?

• benim babam senin babanı döver

• bladeGny kullanıcısına yanıt

forumdakilerden kimin babası kaplan ya da t-rex?Sibirya kaplanı mı yener t-rex mi? (ciddi konu) 

• up.

• israiloglu İ kullanıcısına yanıt

evet.

• israiloglu İ kullanıcısına yanıt
    Yazilim ogrenmis bir shiba kopeginin karsisinda sansi yok hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagh -- 16 Haziran 2021; 21:30:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hagh kullanıcısına yanıt

arkadaşım başlıktada belirttiğim gibi bu konu ciddi bir konu lütfen git başka konuları trolleSibirya kaplanı mı yener t-rex mi? (ciddi konu) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kangal

• "Ciddi konu" ibaresini gormedigim icin beni bagislayin hocam, kabul ederseniz 1 adet pardon vermek isterim.

@israioglu hocam bu isi biliyosun gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagh -- 16 Haziran 2021; 21:41:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hagh kullanıcısına yanıt

yok sorun değil.

• up.

• Smilodon sibirya kaplanını döver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • t-rex değilde şu jurassic parktaki ufak atlayıp zıplayan cılız dinazorlara karşı VS attırsaydın

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt

hayır yenemez.smilodonun çene basıncının kuvveti afrika aslanınınkinden bile daha düşük.kedigillerin gelmiş geçmiş en büyüğü ve en ölümcülü sibirya kaplanıdır.belgeselde anlatıldığı kadarıyla tam yetişkinliğe ulaşmış bir boz ayıyı öldürebilir.zaten en bilinen ve meşhur saldırı taktiklerinden biride kurbanının üstüne zıplayıp direkt boğazını ısırması ve bu şekilde öldürmesidir.bu şekilde yaparsa sibirya kaplanının belkide dünya tarihinde yenemeyeceği canlı yokSibirya kaplanı mı yener t-rex mi? (ciddi konu) 

• ChevyLacetti kullanıcısına yanıt

niye ki? sibirya kaplanı t-rexle bile vs atabilir.çok güçlü bir hayvan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.