Şimdi Ara

siberia v2 onboard ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda Steelseries Siberia v2 adlı headseti almayı düşünüyorum. Bilgisayarımda 7.1 destekleyen alc889 onboard ses kartı var. Kulaklığın USB'siz versiyonunu alıp tam performans kullanabilir miyim ? Yoksa 30tl fazladan verip USB'li olanından mı almam gerekmekte ?

• siberia v2 sadece kendi ses kartıyla sanal 7+1 verebilir,zaten bu yüzden sanal özellikte,bu daha çok film müzik değilde oyunlarda özellikle taşınabilirliği açısından lan gamelerde bi avantaj olsun diye yapılmş bişey,kulaklık hem teknik açıdan hemde kullanışlılık açısından çok rahat ama almışken usb lisini al derim çünkü tek başına ses kartı pahalıya denk geliyor...bu tarz kulaklıklardan tam anlamıyla faydalanmak için iyi bir ses kartı şart,senin onboard ses kartında fena değil ama ayrı bi ses kartı alsan farkı hissedersin yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rank rank -- 17 Ağustos 2012; 2:12:01 >
  • teşekkür ederim ses kartlı modelini alacağım o zaman
  • seni yanlış yönlendirmek istemem eğer imkanın varsa ayrı bir ses kartı alıp sadece siberia v2 yi alırsan daha iyi bir performans elde edersin,yani siberia nın ses kartı kalite açısından ziyade lan gamelerde 7 kanal sunarak avantaj sağlamaya yönelik,eğer imkanın varsa en basitinden x fi titanium kulaklıktan tam performans almanı sağlar bu arada creative eski model bi ses kartı alırken iyi araştır özellikle win7 destekli yazsa bile win7lerde sıkıntı çıkarıyorlar,xp kullanıyorm diyorsan zaten sorun yok
  • w7 kullanıyorum aslında. Önerdiğin ses kartını alabileceğim güvendiğin bir site var mı ? İnternet üzerinden alışveriş yapıcam. w7lerde sıkıntı çıkarıyorlar dedin de tedirgin oldum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.