Şimdi Ara

siberalem fake hatun ya da gerçek hatun tecrübesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
21.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O siteyi bilirim sana sunu diyim hatunlar bizde cok nazlı inanki senin gibi o kadar mesaj atan vardırki seyi kalkıyor siteye girince hepsinin en ufak olumsuzluk gorduyse asla yazmıyorlar.
    Yapıcagın seyler her gun bi hediye ve ciddi seyler yazman ve beklemen bide ama olmazsa guzel gordugun biri varsa ona takıl ciddi kisiler elbet var yalan olamaz o kadar ,onlarda net aleminde sonucta ve birini bulmak istiyorlar.
  • SENE 2011 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Amacım karı götürmek değil,zaten param ve tipim var reyizler,ama bu hatun beni acayip çarptı,lan dedim acaba bu mu yıllardır beklediğim hatun?Etik olmaz diye tüyo vermiyorum kız hakkında,ama inanın moralim çok bozuk,şimdi 3 kırmızı tuborg aldım içiyorum.

ss koy da forum karar versin buna yeğen
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

siberalem fake hatun ya da gerçek hatun tecrübesi?

Kız bu mu yoksa?

Hatunun fotosunu koymak istiyorum ama izin vermiyor sistem.

Ulan ne kızdı be,ah ah,temiz aile kızı imajı ile doğal sexapalitenin vücut bulmuş hali idi...

Çok koymaya meraklıysan Print screen yap koy.

• No Screen Shot No Trust
  • 3 hayırla uğurluyoruz seni.
  • ne kadar bayıldın?
  • hahahahahahaha hhhhhaaaaaaaaahaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaahahahaha gülmekten şimdi ölcem yaaaa bilader git bu siteden yoksa küfür edecem ban yiyecem senin yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan_0

hahahahahahaha hhhhhaaaaaaaaahaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaahahahaha gülmekten şimdi ölcem yaaaa bilader git bu siteden yoksa küfür edecem ban yiyecem senin yüzünden

2 sene önceki konu merak etme hepsi gitmiştir.. hort..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gencler eskiden pek yoktu su fake ler ama zannimca bi kac senedir talep azligindan site fakeleri artirmis olabilir. sonucta site populeritesini yitirmis olabilir. e yeni eleman cekmek icin bu yontemi uyguluyirlardir eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://tinyurl.com/eniyiarkadaslik >>>>Arkadaşım şöyle bir site var bakabilirsin.Bu sitedeki sistem ise şöyle işliyor.Kendine uygun adayları seçiyorsun ve onlarla cep telefonu veya kamera üzerinden görüşüyorsun fakat olayın güzel yanı şu:Kullanılan sistem ağı sayesinde cep telefonun karşıdakine görünmüyor ve telefon göüşmen faturana yansımıyor.Ayrıca yine sistemdeki bir özellik sayesinde sana telefon sadece senin istediğin saatlerde gelebiliyor. Yani sen dersen ki beni sadece 16,00-18,00 arası uygun adaylar arayabilir,sana sadece o saatler arası telefon geliyor diğer saatlerde telefonun aramalara bloke oluyo çünkü. Tabi sen istediğin saatte arayabilirsin insanları eğer onlar da bloke koymamışsa.Bu anlamda gerçekten profesyonel bir hizmet olmuş ben de bunu kullanan arkadaşlarımdan duymuştum gayet memnunlar. İnternetteki bir ton çöp siteden millete gına gelmiş zaten.Botla otomatik mesaj atmalar,bayan ağzıyla sahte konuşmalar falan. Bunda öyle birşey yok telde veya kameradasın karşındakini görüyorsun.Güvenlikleri de bayağı iyi şöyle bi araştırdım dünya çapında kullanılan bir sistemmiş bu. Türkiye de de onaylı yaklaşık yarım milyon üyesi varmış.Elit bir platform.1 yıla yakındır kullanıyor arkadaşlarım hiçbir sorun da yaşamadılar herkese tavsiye ediyorlar.

• Ohho sen bide diğer sitelere bak. Artık her şey paraya dökülmüş

Bir tek istanbul net elit diye biliyorum.
  • :D işin komedi kısmına gelelim sene 2015.

siberaleme toplamda 2 senedir üyeyim. tecrübeleri aktarayım.

1 çok fazla yaşı geçmiş hatun var ve fake değiller.
    2. fake hatun diye bir şey yok hayalet hesap var. yani artık kim açıyor bilmiyorum açılmış fakat neredeyse 6 yıl önce girmiş gigantik güzellikte kızlar var ama tabi bunların girmediği belli
    3. kezbanitesi en fazla olan site diyebiliriz fakat bknz kural 4
    4. çok fazla mahmud var. yani bir kıza 300 tane yazmaya calısıyor ve bir kız hesabına aklınıza gelecek her türlü psikopat mesaj geliyor. parayla teklif eden amcalardan tutunda eve gel paranı veririm diyen krolara kadar haklı olarak olan kızlarda insanlardan uzak duruyor.
    5. 2 senede en aşağı 14 kız ile görüştüm bunlardan 6 tanesi hala arkadaşım ve facebookta ekli olarak duruyor konuşuyoruz. geri kalanlarıda günldeik takıldılar.
    6. yaş kategorisi olarak bulunacak en fazla yaş 30 - 40 arası . bu aradaki bayanlardan bir cogunun amacı muhabbet daha ufak olanları zaten ya seks yada para peşinde.
    7. çok fazla eskort bayan hesabı var. baktınız kızın biri sizinle konusuyor hiç heyecan yapmayın 3 dk sonra size telefonunu verdiğinde ve aradığınızda size para ile görüştüğünü seansının 200 tl oldugunu falan sölücek bu tür arkadaşları hemen şikayet edin.

• Penisinin resmini yolla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteye üye olalı yaklaşık 6 ay olmuş bir kişi olarak yukarıdaki teknik_destek arkadaşımızın yazdıklarına tamamen katıldığımı belirteyim.

Bir de şu fake hatun meselesine ben de değinmek istiyorum.Fake olduğu zaman size yanlış, yanıltıcı ve sahte bilgi verilir yani neticede bunlar doğru olmasa bile karşınıza birisi çıkar. Fakat buradakiler öyle değil gerçekte yoklar, sadece fotoları ve profilleri var. Dolayısıyla istediğiniz kadar mesaj atın nafille. Vakti zamanında üye olmuş kızların fotoları kullanılarak birileri açıyor bu hesapları. Nerden mi biliyorum? İşte size bir örnek:

Buradan tanıştığım bir hatun vardı ve Kadıköy'de oturuyordu. Daha sonra sitede birileriyle atıştı ve uzaklaştırıldı. Bir gün sitede gezerken onun fotolarıyla Zeytinburnundan açılmış bir profil gördüm. Aradım kendisini ve sordum. Ona ait değilmiş. Ve bu hatun hayatında Avrupa Yakasında hiç oturmadı. Hala da görüşüyorum kendisiyle.

Kimse kimin açtığını bilmiyor bu profillerin. Siberalem üye çekmek için bu profilleri açmakla yani bir nevi "Sistem Kızları" yaratmakla birden fazla kez suçlandı. Fakat her seferinde inkar etti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanadu03 -- 11 Mayıs 2017; 12:12:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.