Şimdi Ara

Sibel Funda Pala Da Kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kongre divan kurulu başkanı Talat Yılmaz, oy sayımının tamamlanmasının ardından sonuçları açıkladı. Yılmaz, Fenerbahçe Kulübü tarihindeki en yüksek katılımlı kongrede 6 bin 401 üyenin oy kullandığını belirterek, bunlardan 6 bin 335’inin geçerli sayıldığını, Aziz Yıldırım’ın 5 bin 53, diğer adaylar Şadan Kalkavan’ın 1216, Sibel Funda Pala’nın ise 66 oy aldığını açıkladı.

Madem başka bir aday vardı neden hiç göz önünde olmadı? FBTV'de falan konuşması bile gösterilmedi.

• aslında hep dusunmusumdur.bayan bır kulup baskanı nede enteresan olur hanı.
    erkek sporu olarak goruruz ya futbol u.
  • Üyeler listeyle kongreye gidildiğinde isterlerse listelerdeki isimleri karalayıp kendi isimlerini yada diğer üye arkadaşlarının isimlerini yazabilirler. Sonuçta bu tip oyların çıkması çok anormal bir olay değil. Yani kimsenin adaylığını koyması gerekmez.
  • Adaylığını dün açıkladı o hanımefendi..

Kürsüde olmasının nedeninin sokaktaki Fenerbahçe taraftarının kongrede oturan kişilere büyük sorumluluk yüklemesinden kaynaklandığını ifade eden Funda Sibel Pala, şunları söyledi:

''Fenerbahçe kongre üyesinin elini taşının altına koyması lazım. 2007-08 sezonu hayatımda yaşadığım en harika sezondu. Bu sezonda beni en çok şaşırtan şey, istikrardan bahseden sayın başkanımızın 73 yaşındaki Aragones'i gelecek olarak görmesidir. Aragones'i hiçbirimiz tartışamayız ama takımla kimyası tutmadı.

Bir sezon önce sadece 2 gol yemiş Chelsea karşısında Zico 'ileri ileri' diye bağırıyordu ve 1-0'dan 2-1 öne geçtiğimizde tribünde herkes gözyaşı içindeydi. O andan bu ana nasıl geldiğimizi analiz etmeliyiz. Fenerbahçe ruhu takımdan kaybolmuştur. Bu sezon alttaki takımların hepsine yenilen bir Fenerbahçe gördük.''

Pala, Aziz Yıldırım'ın 3 yıl üst üste takımı şampiyon yapacağını iddia ettiğine dikkati çekerek, ''10 yıla baktığımızda sadece bir yıl buna çok yaklaştığımızı görüyoruz. Sayın başkanım formülünüz varsa bunu açıklayın'' dedi.

''70 milyonun önünde Fenerbahçe başkanına hakaret etmeye hiçbirimizin hakkı yok'' diyerek Şadan Kalkavan'ı eleştiren Pala'nın, ''Fatih Terim, Fenerbahçe Teknik Direktörü olursa Fenerbahçeliliğimi askıya alacağımı ilan ediyorum'' sözleri üyelerce ayakta alkışlandı.

Birkaç arkadaşının kendisinden habersiz, kendisini aday gösterdiğini kaydeden Pala, ''Bu bir harekettir. Tek dileğim, bundan sonraki seçimde elinde projeleri olan dinamik genç ekiplerin olması. Ayrıca bir sonraki dönemde de seçime birkaç gün kala tırnaklarımızı yiyerek 'Acaba Sayın Yıldırım aday olacak mı' diye beklemek istemiyorum'' dedi.

Funda Sibel Pala'nın konuşmasının ardından kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve genel kurul üyeler Pala'yı ayakta alkışladı. Başkan Yıldırım, yerinden kalkıp yanına kadar giderek Pala'yı tebrik etti. Kongre Divan Başkanı Talat Yılmaz da Pala'ya teşekkür etti.

• Teşekkür ederim açıklama için...
  •  Sibel Funda Pala Da Kim?

• keske daha önce aciklasaydi adayligini cok geç duyurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

Sibel Funda Pala Da Kim?

Bu ne la. Zekeriya Beyazın bayan versiyonu mu.
  • quote:

Sibel Funda Pala Da Kim?

ıyyy bu mu o yaw salla iyikide az oy almiş
    bende sarişin manken gibi birisini hayal ettim neden acaba

• bende bizim pala sandım saylıncır nerdesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

quote:

Sibel Funda Pala Da Kim?

Bende
    Rakipte olsa böyle bir başkanının olmasını istemem Aziz Yıldırım iyi

• "Maç kaybedersek soyunma odasına girmeyeceğim" diye de espri yapmış...Aziz filan baya gülmüş
  • Sibel Funda Pala Da Souza

Amacı farklılık yaratıp , kürsüden eleştiride bulunmakdı heralde.Kısaca yapılan hatalara ve olması gerekenlere değinmiş.
    Cesaretinden ötürüde kutlamak lazım.Ki ölede olmuş zaten.
    Aziz Yıldırım'ım o kongrede herşey hoşuna gitti zaten , pek bir moralliydi
  • Değerli arkadaşım Funda Pala kürsüye çıkarken “yine” muhteşem bir konuşma yapacağını tahmin ediyor söyleyeceklerini tahmin ediyordum .Konuşmaya başladığında sesindeki heyecanı hissettim.Hemen toparlandı ve bir anda Fenerbahçe kongresinde tarihi anlar yaşanmaya başlandı (hemen bu parantez içinde FBTV’nin bu muhteşem konuşmayı tekrar vermemesi-yoksa ben mi kaçırdım ?- kraldan çok kralcılıktır ! )

Bir hanım kürsüde “ben sokaktaki adamın sesiyim” diyordu ve ironik olarak bunu diyen hanım bir fizik mühendisi, bir bilim insanıydı (bir gece önce bilim adamı demiştim ve beni bilim insanı diye nazikçe düzeltmişti..)

Başkana bugüne kadar kimsenin söylemeye cesaret edemediklerini yüzüne bakarak söylüyordu .”Size çok kırgınım,Denizli maçından sonra bizi bir başımıza bırakıp istifa ettiniz” diyordu… “Bir daha istifa etmeyeceğinize söz verin” diyordu…Bir sonraki kongrede “başkan aday olacak mı?” diye tırnaklarımızı yemek istemiyoruz diyordu…”73 yaşındaki Aragones ile ileriye dönük vizyon olur mu? “diye soruyordu …Chelsea maçında 1-0 geriden gelip 2-1 öne geçtiğimiz anlara gidip Zico’nun “hadi ileri dediğini” hatırlatıyordu…salon alkıştan inlerken başkanda alkışlayan kitlenin samimiyetle içindeydi…Funda Pala sokaktaki adamın sesi olduğunu tekrar edip arkasındaki Fenerbahçe ve Türkiye Cumhuriyeti bayrakları ve Atatürk Fotoğrafını gösterip ”Bu bayraklar altında konuşmak onurdur” diyordu…Kocaman bir cesaret ile “başkanlığa adayım” dediğinde salonda herkes ayaktaydı…Başkana dönüp “bu adaylığa talip olabiliyorsam sizin bu kulübü getirdiğiniz yer sayesindedir” diye Aziz Yıldırım’ın hakkını da teslim etmekten geri kalmıyordu…Sırada Şadan bey’e vardı…Funda Pala ona dönerek “hiç kimse Fenerbahçe başkanına 70 milyonun önünde hakaret edemez “dediğinde salon tekrar ayaktaydı…Konuşmayı dinlerken ağlayacağımı düşündüm ve kongreden sonra konuştuğum arkadaşlarımın tamamının aynı şeyleri hissettiğini öğrendim…Kongre canlı yayınlanmasa da konuşmayı dinleyen “sokaktaki adam” da bir devrim yaşandığının farkındaydı…Funda Pala bazı dernek ve grupların kendilerini Fenerbahçe’nin üstünde gördüğünü bunun kabul edilemez olduğunu söyledikten sonra bir kez daha Şadan Bey’e dönüp “Fenerbahçe taraftarının kırımızı çizgileri vardır” diyor ve devam ediyordu “eğer Fatih terim bu kulübe girerse Fenerbahçeliliğimi askıya alırım” ..Kongre üyeleri oturup ayağa kalkıp alkışlamaktan yorulmuşlardı… “Eğer orada olsaydım bunları söylemek isterdim” diyenler TV başında hayretler içindeydi…

Funda Hoca bir kez daha başkana dönüp bomba bir sözle konuşmasını bitiriyordu : “eğer başkan seçilirsem soyunma odasına inmeyeceğim ama kız basket için söz veremem”

Başkan yerinden kalktı , Ali şen yerinden kalktı,Şadan Kalkavan yerinden kalktı…Başkan Funda Hoca’yı tebrik için yanına giderken herkes gibi ben de “daha önce böyle bir şey yaşanıp yaşanmadığını” düşünüyordum… Başkandan sonra Şadan Kalkavan ve Ali Şen Funda Pala’ya sarılıp tebrik ederken “Ne söylediğinin değil nasıl söylediğinin önemi var” diyordum …Kongredeki hava geri dönülmez şekilde değişmişti…Sanki 89’daki o maçın 46.dakikasındaydık ve Aykut’un topu direğe vurup içeri düşmüştü…Şadan Bey de, başkan da bu havayı bozacak girişimlerde bulunmamaya özen gösteren konuşmalar yaparlarken Funda Pala medya’nın ve kongre üyelerinin hücumuna uğramıştı…Soruların arasında gizli sorular da vardı elbette “siz kimin adamısınız ?” demek isteyenler çoktu…Sokaktaki adamın sesi nasıl bu kadar güçlü ve kibar olabilirdi ki? Cumartesi günün yıldızı sokaktaki adam adına Funda Pala olmuştur.

antu.com alıntıdır

Konuşmasını FBTV den canlı izledim. Kendisi aziz yıldırıma kimsenin söyleyemediklerini suratına baka baka söylemiş, Tüm kongre üyeleri ayakta alkışlamıştır

• Sözcükleriyle binleri ve belki de milyonları kendine hayran bırakmış bir Funda Pala, bir fizik mühendisi için bu forumda yapılan "SIĞ" yorumlar için hakikaten utanıyorum.

Beyin kullanmaksızın sadece gözler ile yapılan bu yorumları Türk Gençliğinin yapmasından, başka birisinin çıkıp "Hey! Siz napıyorsunuz !" dememesinden hakikaten çok ama çok utanıyorum.

[Sözüm meclisten dışarı]
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

quote:

Sibel Funda Pala Da Kim?

Manken gibi olsa kongrede ne işi var gider potyumlara çıkar.Fenerbahçe'de daha ne üyeler var bu sadece birisi.Tipsizler ama para onlarda...

• Bu kadının konuşmalarını takip ediyorum, demek istediğim her şeyi söylüyor. En nokta atışı konuşmaları yapıyor.

Şimdi burada tipi hakkında konuşanları görmek üzücü.

-Seviye neredesin, seviyee! Heh! tamam buldum, çukurun dibindeymiş!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim fakültede hocadır kendisi dersine girmişliğim de vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.