Şimdi Ara

Shyvana Op

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırmızı jungle eşyasını bitirmiyorsunuz , kırmızı smite alın yeter, direk titanic hydra bitirdikten sonra jungle eşyasını AS veren yapıp sonra dead mans plate , frozen mallet , GA alıyorsunuz. Karşınızda tek atan ve 15 k hpli bir ejderya

keystone : fervor
    spell : ghost smite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 1 Aralık 2016; 23:16:57 >

• Gerçekten 15k olmuyor degil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Gerçekten 15k olmuyor degil mi

Abartı olmuş biraz. 3k falan olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Gerçekten 15k olmuyor degil mi

Abartı olmuş biraz. 3k falan olur sanırım.

3.5 k civarı oluyor.
  • titanic-botrk-bloodrazor-wits end alan bir shyvana W açık erite erite geziniyordu aramızda geçen oyun. böyle o yürürken hepimiz eridik.
  • İki eşya ile çok safe oluyor ve de kuşlara gelen degişiklik çok işine yaradı shyvana'nın, çoğu şampiyon red-kuş yapamazken, maşallah as rün ile giren shy 3 levelde ejder kesecek neredeyse. Bol bol spamlıyoruz şu sıralar. Jung eşyası biter bitmez solo ejder alabiliyor, geçen gün ilk defa 3 item +ayakkabı ile solo kadim ejder yaptım. Şok oldum, itemler , as jung, botrk, as ayakkabı, titanic hydra idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    E yeteneği çok işe yarıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

E yeteneği çok işe yarıyor

E yeteneği hep işe yarıyordu zaten , bi de bu yamada ultisi durdulamaz yapıldı. Ganklerde inanılmaz avantıjlı şuan

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Rework sırasındaki pasifi daha opdu o da olsa ejder almaya başladığı anda özellikle ateş ejderiyse durdurulamazın karşılığında shyvana vardı.
  • Biraz yüzü gülsün la ejderin. Ben valla sevindim biraz güçlenmesine
  • Bu eçderha dk 4 civarında ejder alıyodu sanırım videosu vardı
  • Rahatsız olmadım ben.
    Shyvananın hakkı bu bence.
  • 2 gündür takıntılı bir şekilde oynuyorum.

Takım oyunu oynanmıyorsa ki TR serverında bu nadir bir durum, çokda etkili olmuyor. Mobilty si çok düşük, ejder formu ghostunuz yoksa bir işe yaramaz. Olaf bence çok daha iyi bir seçenek.
  • cs skini alıp da pişman olduğum tek champ bi türlü oynayamadım onla
  • Ejderyaları rahat bırakalım.

• Karşı takımda CC ve kolay bir şekilde kite yapabilen bir adc varsa pek fazla iş yapmıyor ama top tier jungler olduğu kesin.
  • Jim* kullanıcısına yanıt
    Çok iyi kite yapan adcyim. Belki şu oyunda en yetenekli olduğum konu kite. Fakat ghost ve w basmış shyvanaya kite yapmak imkansız.

• Çok iyi oldu çok da güzel oldu biraz da o güçlü olsun en son sezon 5 de gördüm heroyu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Karşı takımda CC ve kolay bir şekilde kite yapabilen bir adc varsa pek fazla iş yapmıyor ama top tier jungler olduğu kesin.

W açık ve Frozen Mallet varsa o Shy da kite ı bırak kaçmaya fırsatın varsa şanslısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Karşı takımda CC ve kolay bir şekilde kite yapabilen bir adc varsa pek fazla iş yapmıyor ama top tier jungler olduğu kesin.

W açık ve Frozen Mallet varsa o Shy da kite ı bırak kaçmaya fırsatın varsa şanslısın.

karşı adc vayne ise kim kimden kaçıyor iyi izle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.