Şimdi Ara

Shyvana.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brand*

Ben shyvana + dark flame skinini aldım bende oynayamıyorum malesef.Karşıya geliyo adam çatır çutur gank atıyo ben oynuyorum bütün takım sövüyor

O skin için oddone izliyorum ben de
  • Bu oyundanki bence en kötü karakter.
  • shyvana aldım oyun basında 7/2 yle basladım late game de 7/10 a döndü kötü hero fakat zevkli baya mana da yok ohh arada oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNpaCinO

Bu oyundanki bence en kötü karakter.

Al işte yapmayın şunu ya

Konuyu açan arkadaşa gelicek olursak Shyvana ya phage almadan early game de doğru düzgün gank atamazsın sabredip biraz kasarsan late gamede terör estirirsin.Ayrıca W skilin var kaçış + kovalama harika bir skill.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeineLust -- 10 Eylül 2012; 20:55:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

quote:

Al işte

Konuyu açan arkadaşa gelicek olursak Shyvana ya phage almadan early game de doğru düzgün gank atamazsın sabredip biraz kasarsan late gamede terör estirirsin.

Bilemiyorum tank olarak iyidir belki ama jungle gittiğimde ww,lee sin ver benzeri karaterlere karşılaşırsam öldürüyorum genelde gankeleri çok etkili değil bana göre pasif kalıyor yada ben çok iyi oynayanına rastlamadım.Şahsen hiç beğenmiyorum oyunda alıcağım son karakter.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

quote:

Al işte

Konuyu açan arkadaşa gelicek olursak Shyvana ya phage almadan early game de doğru düzgün gank atamazsın sabredip biraz kasarsan late gamede terör estirirsin.

Bilemiyorum tank olarak iyidir belki ama jungle gittiğimde ww,lee sin ver benzeri karaterlere karşılaşırsam öldürüyorum genelde gankeleri çok etkili değil bana göre pasif kalıyor yada ben çok iyi oynayanına rastlamadım.Şahsen hiç beğenmiyorum oyunda alıcağım son karakter.

Var tabikide iyi oynayanı Oddone , Saintvicious boşuna picklemiyorlar turnuvalarda en iyi late game fighter-tank larından birisi kısaca Shyvana candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeineLust -- 10 Eylül 2012; 20:54:29 >

• Oynamayı beceremeyenler kötüler zaten her zaman...Boşverin siz ww ile jung. yapmaya devam edebilirsiniz.
  • Aynen shyvana kötü arkadaşlar,almayın
    Bu arada shene trinity çıktı diye dalga geçen demacia isimli arkadaşıda kınıyorum,hiç mi turnuva izlemiyorsun no-life buralardasın.Trinity moda oldu yahu,spark felan.
  • İtemlerde sıkıntı vardır. Wringleın madredinden sonra hog al ondan sonra wringle tamamla sonra phage alıp wits end çık zaten çok iyi damage olur iyi feed alırsan aegis alırsın takıma daha yararlı olusun sonra frozen mallet fln git işte kafana göre zaten ejder formunda bonus armor- m resist veriyo team fightlarda atla millete ejder olup w at yapış ad carrye zaten çok hızlı bi hero çokta usefull.
  • quote:

Ben shyvana + dark flame skinini aldım bende oynayamıyorum malesef.Karşıya geliyo adam çatır çutur gank atıyo ben oynuyorum bütün takım sövüyor

aynı şeyi bende yaptım işte ama oynayabiliyorum artık takımın adam akıllı olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufoman

quote:

aynı şeyi bende yaptım işte ama oynayabiliyorum artık takımın adam akıllı olmalı.

Bende birkaç oyun oynadım açıkçası en son why skin dediler gıcık oldum oynamıyorum bayadır biraz pratikle öğrenilir tabiki

• Shyvana bir zamanlar mainimdi hala olsa hala oynarım ama görmekten bile sıkılmıştım artık keyif vermeyince başka champlere yöneldim ilk 20 el felan berbat geçti ancak alıştıktan sonra güzel oluyor ulti ile kaçmalar ejderhayı görünce can düşük olsa bile korkup kaçanlar. Shyvana iyidir candır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yufoman

quote:

Bende birkaç oyun oynadım açıkçası en son why skin dediler gıcık oldum oynamıyorum bayadır biraz pratikle öğrenilir tabiki

• Çalıdan çıkacağın zamanı iyi ayarla. Bunu zamanla jungle oynadıkça daha iyi ayarlarsın. Onun dışında w si sana güzel bir ms veriyor. Onu açıp çıkabilirsin çalıdan. Jungleı feci hızlı döndüğü için sık sık gank atabilirsin. Kanımca çok iteme ihtiyacı olmayan bir champion kendisi. Az bir itemle iyi damage vurabilirsin karşındakine.
  • Ya kanka git al maokai reyizi keyfine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki en iyi junglerlardan olduğunu düşünüyorum.Ganklerin o kadar başarılı olduğunu düşünmesen bile -ki oynamayı bilen bir takım arkadaşıyla çok harika gankleri olduğunu düşünüyorum- , counter jungler yaparak level dışı bıraktığın düşman junglerından çok çok daha oyuna gerekli birisi olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeCola

Bi daha baktımda imzada olmamış

iki ucu failli değnek arkadaş :D:D
  • quote:

Bir gün karşına shyvana ile çıkmıyom Shyvana oynamayı bilip kasana oyunun en sağlam herosudur,Basarsın dragonunu 5 kişinin arasına full build girer troller çıkarsın.Mallet,wits end bence şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

O skin için oddone izliyorum ben de

bu oddone a hakarettir ! kınıyorum seni
  • birçok kişi shyvananın ccsi yok diye biliyor,tamamen yanlış ultisin knock up yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.