Şimdi Ara

Shyvana....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delireceğim bi hatta ettik denemeden satın aldık 3 oyun attım rezil skorlar ganka gidiyorum herifler kaçıyor yakalama spelide yok exhoust atıyorum yok fark yok yine kaçıyor napıcam ben bunla yardım edin allahın adını verdim ne yapmalıyım jungle mı gideyim solo topmu hangi ıtemleri kasayım ne zaman nasıl gank atmalıyım ?

• 3000 rp ile almıştın dimi sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bi daha baktımda imzada olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Presidente -- 10 Eylül 2012; 17:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

3000 rp ile almıştın dimi sen

evet
    yav frredeyken oynuyodum ne oldu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufoman -- 10 Eylül 2012; 17:45:48 >
  • toptaki adamda cc yok mu? w açıp yardırıyosun işte takım arkadaşında kullansın kendi cc skillini kill sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeCola

Bi daha baktımda imzada olmamış

ikisinede hayranım
  • Hacı zamanla alışırsın 2-3 oyunla öğrenemezsin zaten, takım denk gelmemiştir. Yorick denedim geçen oyun trinty çıkan ignite alan jungler shen vardı botta ad-carry 0/2 support 9/1 oynuyor godlike idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapma yav ben de tam almayi dusunuyodum bu kadar kotu mu bu ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: WithPlesure

Yapma yav ben de tam almayi dusunuyodum bu kadar kotu mu bu ya?

Oyunun en iyi jungle şampiyonlarından biri ama takımın iyi olması lazım düşük eloda hiç oynanmaz.
  • shyvana gank herosu değildir counter jungle ve counter gank hero'sudur ona göre oynaman lazım ayrıca frozen mallet kasman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

Oyunun en iyi jungle şampiyonlarından biri ama takımın iyi olması lazım düşük eloda hiç oynanmaz.

En iyi mi yapma arkadaşım 1 tane cc yok red olmadan gank atamıyorsun,eziyet oluyor o gank sana.Çok iyi jungle temizler,counter jungle yapar doğrudur ama gank atmada sıkıntı var
  • Red Buff + Exhaust + Phage

Daha ne kadar slow olabilir ki? İtemlerini gözden geçir bence.

Bot 3 pot - Lantern - Phage - Wits End- Frozen Mallet- Randunis Omen, Varmog, Aegis artık karşıya göre.
  • Tamam arkadaşlar sorun çözülmüştür champa alıştım 3 oyunda 4. oyunumda kendi pc'me geçtim ve güzel bir takım denk geldi 5-1-8 bitti surr attılar gerçekten iyimiş önceki oyunlarımı arkadaşın pc'sinde attım adamın fps en yüksek 40 tı geldim evime oynadım çok iyi.Gerçektende takımınızın oynamayı bilmesi gerekiyor skarnerlada kötü yapıyodum skarnerla shyvananın pek farkı yok yani takımınız iyi olmassa win hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

quote:

quote:

En iyi mi yapma arkadaşım 1 tane cc yok red olmadan gank atamıyorsun,eziyet oluyor o gank sana.Çok iyi jungle temizler,counter jungle yapar doğrudur ama gank atmada sıkıntı var

Dostum Teamfight'larda çok etkili ; tanklıyor ve damage vuruyor , çok hızlı temizliyor , gank atarken çok hızlı gankler atabiliyor , tons of damage , sence bu şampiyonda cc olursa nolur ? Zaten ultisi rakibi az birşey geriye ittiriyor Late , Early , Mid game demeden çok iyi. Ufak bir slow 'u olsa OP bir şampiyon bence en iyiLERİNDEN biri .

• Ben shyvana + dark flame skinini aldım bende oynayamıyorum malesef.Karşıya geliyo adam çatır çutur gank atıyo ben oynuyorum bütün takım sövüyor
  • Baktın adam gank atıyo koş onun bufflara shyvana gerçekten hızlı karşıda çok cc olmadığı zaman sağlam iş yapıyo
  • Phage-Red Buff-Exhaust-Lanedeki adamın cc si.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Phage-Red Buff-Exhaust-Lanedeki adamın cc si.

Biz de aynısını yazdık. Okumadan cevap yazmayın.
  • w fulle çok hızlı alıyor jungleı. bolca counter jungle yap. ms quintlerin varsa bot ve w açıkken ganke gittiğin lanedeki adamı harraslayabildiğin kadar harrasla. q kullan bu sırada. ve e yi atmayı unutma, kırdığı statlar gayet yüksek. redin varsa adamı flash harcatırsın kesinlikle, flashı yoksa kes zaten. 6 levelda (evet oturdum saydım) sealler flat armorken ve ultin açıkken 9 hit tanklayabiliyorsun kuleden (wriggle olunca 11) bolca dive at 6 levelda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

quote:

quote:

Dostum Teamfight'larda çok etkili ; tanklıyor ve damage vuruyor , çok hızlı temizliyor , gank atarken çok hızlı gankler atabiliyor , tons of damage , sence bu şampiyonda cc olursa nolur ? Zaten ultisi rakibi az birşey geriye ittiriyor Late , Early , Mid game demeden çok iyi. Ufak bir slow 'u olsa OP bir şampiyon bence en iyiLERİNDEN biri .

Ben orayı en iyi diye okumuşum özür dilerim,early de red için yediği bir counter jungle çok rahat oyun dışı bırakabiliyor ama dediklerinde haklısın.Şu durumda en iyilerinden denilebilinir.Özellikle late game de coşan nadir jungle herolarından

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.