Şimdi Ara

Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka? 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka? 2017

İnsan nesli korkutucu ve gizemli "Canavarlar" tarafından tüketildi. Bu canavarlarla savaşma görevi ise "Kariyon" adı verilen kutsal kılıçları kullanmak kaderlerinde yazılı olan "Periler" adlı bir grup kıza düşmüştür. Williem adındaki bir insan bir kaç yüz yıl sonra uyanır ve Canavarlarla olan mücadelesine devam eder.

İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN

• Konuların çok yararlı hangi anime başlamaya değer anlayabiliyoruz
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Ya bu seri hakkında ikilemde kaldım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Ya bu seri hakkında ikilemde kaldım :D

Düşüncelerimi söylersem bölümdeki kalan adamlar uzaklaşır o nedenle çenem kapalı :p
  • Black bullet serisinin daha fantastik olup daha az dramlı olanı gibi bir izlenim uyandırdı bende.Çocuklar ölmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarıldıkları sahne çok güzeldi bölüm biterken,kız sınırdan döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 25 Nisan 2018; 18:12:17 >
  • Sen ne güzel başlayıp bittin ya

Bi serimiz daha sonlandı izlemeyenler mutlaka bakmalı kapak resmine aldanmayın bir gidişat resmen bu kadar değişebilir sıradan bi seri değildi

Final vay dedirtti hele ki en son sahnede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 28 Haziran 2017; 15:38:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • this seri is güzel mi Ka? Söyler misin Ka?

• Miku'yu da başlattım güzel tabi :D

• Yani bu seri o my god aşırı güzel ka. İzlermisin ka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 29 Haziran 2017; 0:42:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

Yani bu seri o my god aşırı güzel ka. İzlermisin ka?

listeme aldım ka izlerim ka
  • benim de listemde de artık temmuzun 12' sinden sonra ancak izlerim, foruma da bu arada fazla giremeyeceğim. kapak ve konusu dikkatimi çekmişti ama fazla abartmama kararı aldığımdan bunu biraz ötelemiştim. artık izleyince yorumumu eklerim.
  • 10 numara bir seriydi hiç bir bolümünde sıkılmadım hikayesi konusu işlenişi süperdi.

Bu serideki favori karakterim Nephren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 6 Temmuz 2017; 22:4:42 >
  • Bu serinin yazarı biraz daha tecrübeli ve yetenekli biri olsaydı ikinci bir Fate/Zero olabilirdi. Kafasındaki fikirleri Novel/Anime'ye bu kadar erken dökerek yazık etmiş.
  • İlk 4 bölümü izledimde pek sarmadı, bıraktım.Beklentim daha farklıydı

• Animeyi izleyip yarida kaldi hissi yaşadıysaniz Noveli okuyun. Ben animenin anlattığı kısmı tamamen okudum, gerisi okumaya daha zamanim olmadi. Animeye kıyasla novel aşırı detaylı.

• reis nereden okuyabilirim bunu?

romanı var diye duydum satın alabilir miyim?

ingilizcem yok :)

yardımcı olursan çok sevinirim gerçekten animesini beğenerek izledim fakat çok fazla yarım kalmışlık hissi veriyor:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: sivas beyi

reis nereden okuyabilirim bunu?

romanı var diye duydum satın alabilir miyim?

ingilizcem yok :)

yardımcı olursan çok sevinirim gerçekten animesini beğenerek izledim fakat çok fazla yarım kalmışlık hissi veriyor:)))

Bi Mobil uygulamadan okumuştum ben ama unuttum hangisi.

• teşekkürler Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka? 2017 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.