Şimdi Ara

shsh kaydı olmadan 5.1.1 e dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz iphone 4 Arkadaşlar 6.1.2 olan ios sürümümü shsh kaydı olmadan düşürebilirmiyim 5.1.1 e , shsh alamıyorum cihaz kitli durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley1905 -- 3 Mart 2013; 16:50:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

Arkadaşlar 6.1.2 olan ios sürümümü shsh kaydı olmadan düşürebilirmiyim 5.1.1 e , shsh alamıyorum cihaz kitli durumda.

Crackli tweak kullandın sanırım geçmiş olsun, iyi olmuş.. Başlık yanlış, 5.1.1.1 diye bir sürüm yok, ha 5.1.1'den bahsediyorsan SHSH kaydın olsa bile A5 işlemcili cihazlarda downgrade olmuyor..

Ek olarak, cihaz iP5 ise downgrade yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F93BE544A -- 3 Mart 2013; 16:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

quote:

Arkadaşlar 6.1.2 olan ios sürümümü shsh kaydı olmadan düşürebilirmiyim 5.1.1 e , shsh alamıyorum cihaz kitli durumda.

Crackli tweak kullandın sanırım geçmiş olsun, iyi olmuş.. Başlık yanlış, 5.1.1.1 diye bir sürüm yok, ha 5.1.1'den bahsediyorsan SHSH kaydın olsa bile A5 işlemcili cihazlarda downgrade olmuyor..

Crack'li tweak kullandığını kim söyledi lütfen kafanızdan varsayımlar üretmeyin.Arkadaşın başka konuları da var eğer oraya bakarsanız normal bir güncellemeden sonra cihazı aktive edemediğini görürsünüz.

• quote:

quote:

Yok eşimin cihazı iphone 4 , ip5 de bişi yok orjinal tweakler de , sorun iphone 4 de var.

• iPhone 4 ise SHSH olmadan downgrade olmuyor, aktive etmekte problem yaşıyorsanız cihazın sim kilitli olması lazım, yok eğer kilitli değilse pin kodu olmayan herhangi bir sim kart ile aktive olması lazım.. WiFi ile iTunes ile ve Şebeke üzerinden aktive edilebiliyor.. Sorun nedir ?
  • quote:

iPhone 4 ise SHSH olmadan downgrade olmuyor, aktive etmekte problem yaşıyorsanız cihazın sim kilitli olması lazım, yok eğer kilitli değilse pin kodu olmayan herhangi bir sim kart ile aktive olması lazım.. WiFi ile iTunes ile ve Şebeke üzerinden aktive edilebiliyor.. Sorun nedir ?

Hocam aşağıdaki konularda açıkladım bi okurmusunuz belki seninde yardımın dokunur.

http://forum.donanimhaber.com/m_72359667/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72385843

http://forum.donanimhaber.com/m_72368292/mpage_1//tm.htm#72370646

• Snowbreeze ile restore etmeyi dene, iTunes'in bu boş ekranı benimde başıma geldi ancak WiFi ile aktive edip devam etmiştim, sonra taktığımda cihazı görmüştü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Snowbreeze ile restore etmeyi dene, iTunes'in bu boş ekranı benimde başıma geldi ancak WiFi ile aktive edip devam etmiştim, sonra taktığımda cihazı görmüştü..

Sorun başlangıç ayarlarında yani restore sonrasında dil seçeneklerinden sonra itunes e bağla ekranının gelmesi , wifi ile aktive etme ekranına gelemiyorum şimdi snowbreeze ile ios 6.1.2 nin "Simple Mod: Jb+Aktivasyon+Baseband koruma" ını yapıyorum sonrasında yeniden restore yapıcam olursa bu şekilde olur gibime geliyor buda olmazsa daha da yol kalmadı :)
  • bu itunes teki boş ekran olayı iphone 2g de başıma gelmişti 3.1.3 sürümü jeilbreak yaparken birkaç seçenek sunuyodu onlardan unlock seçeneşini seçince aktivite edebilmiştim
    telefon pasaport kayıtlıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_A_S

bu itunes teki boş ekran olayı iphone 2g de başıma gelmişti 3.1.3 sürümü jeilbreak yaparken birkaç seçenek sunuyodu onlardan unlock seçeneşini seçince aktivite edebilmiştim
    telefon pasaport kayıtlıydı

Şimdi bende snowbreeze ile ios 6.1.2 nin "Simple Mod: Jb+Aktivasyon+Baseband koruma" ını yapıyorum bakalım olcakmı hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.