Çözüldü - Sıvı Soğutma Pompa Konumu Doğru mu
|
Aldığım Tableti İade Etmeli Miyim?
Ofise döneyim de işe kaldığım yerden devam edeyim paniği yaşamamak için dün kendime bir adet Xiaomi Redmi Pad 10.6" 6GB/128GB tablet aldım fakat iş yerimden öğrendim ki bana bu tip durumlarda kullanmam için laptop temin edeceklermiş. Bunu duyunca ne yapsam şaşırdım, tablet hala paketinde duruyor. Arayıp sordum getirip iade edebilirsiniz dediler.
Almışken kalsın, elbet lazım olur mu? Yoksa laptop gelecekse tablet fazlalık olur mu? Soruları arasında kaldım. Fikirlerinizi belirtmenizi isterim, ne yapmalı?
Teşekkürler.
Yeni Sistem Drop-Kasma-Takılma Sorunu
Benim ocak ayında sistemim arızalanmıştı. Tavisyeler üzerine bütçemin yettiği kadarıyla yeni bir sistem topladım. Eski sistemim bozulmadan önce ben oyun oynarken veya Chrome açıkken kesinlikle herhangi bir drop, donma, kasma, takılma yaşamıyordum. Yeni sistemi kurduktan sonra YouTube'da video izlerken donmalar, kasmalar olmaya ve sayfalar ağırdan yüklenmeye başladı (hep değil ilk sayfa açılışlarında). Chrome donanım ivlemeyi açmayı da denedim kapatmayı da denedim düzelmedi. Oyunlarda FPS düşmesi başladı. Resident Evil 4 oynarken FPS 59'dan 7'ye düşüp 45'e fırlıyor sonra tamamen düzeliyor. Saint's Row oynarken kasıyor. Yeni anakartım bir hata sonucu PCI-e 3.0 aldım. B550 çipset var diye PCI-e 4.0'tür diye düşünüp kontrol etmemiştim. Çipset güncelledim, oyunlar için M.2 SSD aldım, parçaları söküp tekrar taktım, macunu yeniden sürdüm, RAM'leri sağı sola, solu sağa takarak denedim ama düzeltemedim. İşlemci OC ve RAM XMP açmayı da kapamayı da denedim.
- Çözüm olarak anakartı PCI-e 4.0 ile değiştireyim, işlemciyi de Ryzen 5 5600 ile değiştireyim veya Intel 13400 alayım diyorum.
- PSU da yeni onu da yeni aldım.
SİSTEM:
AMD Ryzen 5 5500
AMD Radeon RX 6600
G.Skill 32 GB DDR4 3200MHz
MSI B550 Gaming Gen 3
240GB SSD + 1TB M.2
Thermaltake Smart BX1 750W 80+ Plus Bronze
İşlemci veya Ekran Kartı Değiştiricem
Ryzen 5 5500 işlemci kullanıyordum ancak maalesef garanti servisine gitti. Ekran kartım ise RX 5500XT. Şimdi aklımda iki soru var. Bildiğiniz üzere Ryzen 5 5500 PCI-e 4.0 desteklemiyor. Bu durumdan dolayı Intel 12400F veya Ryzen 5 5600 işlemciye mi geçsem yoksa ikinci seçenek olarak PCI-e 3.0 idare eder, bir süre daha sabrederim deyip RX 6600 ekran kartı mı alsam? Çok PC'de oyun oynayan biri değilim arada RE4 Remake veya CB 2077 oynuyorum.
- MSI B450M Gaming
- AMD Ryzen 5500
- RX 5500XT
- 16GB DDR4
- 240 + 480 SSD
Güç geliyor, görüntü gelmiyor, kasa ışığı yanmıyor
|
|
AGT kuryerede çalışan ya da tanıdığı olan var mı?
Arkadaşlar selamlar.
Cuma Günü Amazon üzerinden ürün aldım, ertesi gün teslimat olarak kargoya verildi fakat ürün hala gelmedi. Kargo şirketi veya Amazon'u aradığım zaman bozuk plak gibi aynı lafları tekrar edip duruyorlar. 'Aksiyon alınmıştır, gereken yapılacaktır, şikayet iletildi, forum oluşturuldu'. Sürekli bunları diyorlar. Kurye numarası da var ama arayınca açmıyor. Amazon'dan para iadesi istedim kargo gelmeden yapamayız dediler. Dalga falan geçiyorlar sanırım. Kargo gelmiş olsa niye iade talep edeyim. İçinizde AGT'de çalışan ya da tanıdığı olan varsa bana yardım edebilir mi?
PS2 Lensi ile alakalı
|
Redmi 8A Şarj Dayanmıyor
|
PS4 ekran mavileşti
Meslek: Havacılık
İlgi Alanları: Oyun - Kitap - Film - Fotoğraf
PSN: nachtsicht93 Steam: nachtsichtt
|
Son Giriş: 14 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.746
İkinci El Bölümü Mesajları: 268
Konularının görüntülenme sayısı: 30.580 (Bu ay: 1.160)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 406 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun