Turkcell faturalıdan başka operatöre gecis
Merhabalar şuanda Turkcell faturalı kullanmaktayım yakında taahhütüm bitiyor.Taahhutum bittikten bır gün sonra faturalıdan faturasiza geçiş yapmadan direk başka operatöre gecis yapabilir miyim?
S21 mi S21Fe mi almalıyım?
2021 LG QNED(MiniLed) Ana Konu
LG, CES 2021 Etkinliklerinde 'QNED' İsimli MiniLED Televizyonlarını Duyuracak..
LG'ye göre miniLED teknolojisi, LCD ekranlar için büyük bir ilerleme sağlayacak. Bu teknolojinin özel bir karartma sistemine sahip olduğunu ifade eden LG yetkilileri, farklı bölgelerde bağımsız olarak kontrol edilebilen bu sistem sayesinde siyah renk doğruluğu ve kontrast oranının en iyi şekilde ayarlanabileceğini söylüyor. Üstelik bu teknolojide kullanılan LED sayısının artması, televizyonun kontrast oranını da geleneksel modellere kıyaslar ciddi anlamda artırıyor
LG, yeni akıllı televizyonlarına QNED ismini vereceğini söylüyor. Q harfi, yeni nesil ekranlarda kullanılacak olan kuantum nokta renkleri temsil ederken, N harfi ise çok büyük bir ihtimalle şirketin NanoCell isimli markasını temsil ediyor. Şirket, önümüzdeki yıl içinde düzenleyeceği etkinliklerle miniLED teknolojili televizyonlar, tüm detaylarıyla ortaya çıkmış olacak. Ayrıca bu televizyonların fiyat baremi de 2021 yılı içinde ortaya çıkacak.
PS5 için Samsung Q80T vs Sony XH90 hangisi?
PS4 Pro için 4K Monitör Tavsiyesi
|
Acil Satılık Sony 55XF9005 1 Haftalık 5 Yıl Garantili
|
PES 2019 [ MYCLUB ANA KONU]
|
PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!
|
PES 2018 YAN KONU [PS4] [ YAMA - LİSANS - OPTİON FİLE]
|
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 1 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.080
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 81.874 (Bu ay: 923)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.594 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun