Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
177.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar polonya-doğu avrupa vb. tüm rom'ları denedim sonuç aynı, sonuç patlak, sonuç b.ktan !
    2bin küsur TL verdiğin Note 4 kafasına göre çekiyor, kafasına göre dinlenmeye, çekmemeye başlıyor ve sen bunu şans eseri farkedebiliyorsun! Asıl sorun şu, ben bu teli servise vereceğim ok ama 15 gün boyunca ben ne kullanacağım, herkesin evinde 2 teli olmak zorunda mı
  • o kadar çok şebeke sorunu yaşayan insan var ki hakikaten can sıkıcı bir mevzu.. bu telefonu çok beğeniyordum hatta alma ihtimalim vardı ama o kadar para verip bu tarz bir sorunla karşılaşırım diye uzak durmaya karar verdim. böyle güzel bir telefonda bu tarz şebeke sorunu hiç yakışmıyor. Alanlara yazık günah vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Beyler Teknosanın sitesinden satılan model N910,Hepsiburada.com samsung türkiye garantili satıyor onlarda N910CQ bu cihazında sorun olan arkadaşların modelleri tam olarak ney ve nereden almışlar bir yazarmısınız ona göre çözüm arayalım size

teknosa veya kliksa dan alınan 4 adet note4 biliyorum... SORUNSUZ... zumba gibi... kiminde 4.4.4 var kiminde 5.0.1... hiçbirinde şebeke sorunu yok

ancak!!!! hepside AVEA.... servis sağlayıcı ile ilgili olabilirmi bilmiyorum...

Hocam çok tutarsız bir sorun bu ne böyle ya.Bazısında Avea çekmiyor bazısında avea çekiyor tamamıyla şans işi heralde

Bendede aynı sorunlar vardı şebeke sorunu asıl sorun polonyo romunda şarjın hızlı tükenmesi beni satmama neden oldu normalde öglen 12 gibi şarjdan cekiyordum akşam saat 7 gibi şarj 100/20 iniyordu oyun oynayan biride degildim sadece 30 dakikalık mesafede kulaklıkla şarkı dinlerken 100/10 gidiyordu

• valla uzun zamandır çözmeye çalıştık ama çözümü yok malesef bende note 4 vardı şebeke sorunu vardı 3 kere servise gitti aynı çözemedik hiçbir şekilde şimdi sattım note edge aldım miss gibi şebeke sorunsuz kesilme dahi olmuyor satın değiştirin başka çözümü yoktur
  • Beyler yakın zamanda NOTE4 alacaktım bu konuyu görünce almasam mı diye düşünmeye başladım.Max 2200 tl ye ne önerebilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya da yazıcam !!! Note 4 almayınnn !!!
    Aldığım günden beri telefon çekmiyor.. her şey yaptım yok çekmiyor !! Selfie çekerken suratı uzun gösteriyor, daha alalı 1 olmadı be! servise verdim adamlar yazılım güncellemesi yapmış.. kesinlikle değişim istedimmm !!!! Bana sormadan yazılım güncellemesi yapmışlar .. Arkadaşım ben sürekli bu manyak telefonla mı uğraşıcamm ne malınıza sahip çıkmıyorsunuz !!! Neeeymiş efendim donanımsal bir sorun yoksa değişme olmuyormuş!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenlipos -- 3 Haziran 2015; 10:37:34 >
  • respectable_man kullanıcısına yanıt
    Sakın alma ne alırsan al ama note4 sakın alma!! Çok pişmanım aldığıma kafamı duvarlara vurasım geliyor!!
    Hatta samsung alma !!!
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bende 4 aydır Note 4 kullanıyorum Avea'dan almıştım 3 ay kadar bendede şebekeyle ilgili problem oldu servisle görüştüm. Oturduğum bölgedeki samsung servisinin genel müdürüyle görüştüm biraz incelediler ve sıkıntının operatör kaynaklı olabileceğini söyledi. Değiştirme şlansın varsa bi denermisin dedi ve 1 aydır vodafone ait şirket hattımı kullanıyorum ve cihaz canavar gibi çekiyor avea evimde 2 tırnak görmezken vodafone Bursanın neresinde olursam olayım hep ful ve bende aveadaki taahhütümü hiç düşünmeden bozdum yüklü bir faturaya rağmen bi denemenizi tavsiye ederim.
  • Cucar C kullanıcısına yanıt
    Benim Turkcell ..evde ki herkes turkcell onların ki full çekiyor benim ki sıfır.
    Hatta sorun vardır diye gittim küçük hat aldım yok yine yok !! Değişim talep ettim bugün telefonuma bilgim dışında yazılım güncellemesi yapmışlar.. Allah onları bildiği gibi yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cucar

Arkadaşlar merhaba.
    Bende 4 aydır Note 4 kullanıyorum Avea'dan almıştım 3 ay kadar bendede şebekeyle ilgili problem oldu servisle görüştüm. Oturduğum bölgedeki samsung servisinin genel müdürüyle görüştüm biraz incelediler ve sıkıntının operatör kaynaklı olabileceğini söyledi. Değiştirme şlansın varsa bi denermisin dedi ve 1 aydır vodafone ait şirket hattımı kullanıyorum ve cihaz canavar gibi çekiyor avea evimde 2 tırnak görmezken vodafone Bursanın neresinde olursam olayım hep ful ve bende aveadaki taahhütümü hiç düşünmeden bozdum yüklü bir faturaya rağmen bi denemenizi tavsiye ederim.

valla arkadaş dediğin olayh yaşadığın veya gezdiğin bölgeye ve kullandığın operatöre göre değişiyor...
    mesela sen bursanın fgilanca bölgesinde vodafone ile memnun iken bir başkası inegölde vodafone ile deli olurken avea ile çok mutlu olabiliyor....

sorun telefon ile ilgili ASLA değil... operatörler ile ilgili... yurtdışında (ingiltere, amerka, almanya) note4 ü çok kullandım anten gü-cü hep max idi ve sorunun zerresi yok... ama türkiyede anten seviyesi dalgalanıyor... ama yine de bende bahsedilen gibi sorun yok.:....

tık tık maaşallah...

Note 4 Şebeke Sorunu

• şebeke sorunu olanlar!!!!
    şebeke sorunu yaşadığınız an ve yerde wireless'ı kapatıp telefonu yeniden başlatıp denermisiniz? sonuç ne oldu?

yabancı bir forumda bu şekilde sorunum çözüldü diyen çok.... wireless'ı demekki sürekli açık tutmamak lazım....
    bende şebeke sorunu hiç olmadı... wireles'ı kullanmadığım ve çoğu zaman kapalı tutarım.... acaba ondan mıdır???
  • Hocam diğer telefonlarda niye olmuyor? Benim her türlü oluyor servise verdim güncelleme yapmışlar yine değişen bir şey yok.. resmen elimde patladı telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenlipos

Hocam diğer telefonlarda niye olmuyor? Benim her türlü oluyor servise verdim güncelleme yapmışlar yine değişen bir şey yok.. resmen elimde patladı telefon

HER NOTE4 'DE ŞEBEKE SORUNU OLMAMASI ASIL ENTERESAN OLAYDIR VE BİR GERÇEKTİR!!! bu şaka değil yalan hiç değil...

note4 almaya karar verdiğimde bu forumdaki şebeke sorunu yazılarını görünce çok çekindim..... ama iş hayatı çevremde note4 kullanan çoktu (sıcak ve soğuk satış uygulaması yüklenmiş note4 ile sahada çalışan 100'lerce satış temsilcisi olan çok uluslu bir firma müşterimizdir) ve şebeke sorununuz varmı diye sorduğum herkes "hayır şebeke sorunu diye birşey yok" dediler.... forumdaki sorunun çok az sayıda bir insanın başına geldiğini ve hatta bazılarının bu harika telefona çamur atmak için kasıtlı uydurduğunu bile düşündüm... maalesef ki çok rahat yalan söyleyen siyasetçilerden sonra ülkemiz çok rahat yalan söyleyen insanlar ülkesi haline geldi... heleki forum gibi kendi kimliğini ortaya koymadan ve söylediklerini ispat etme yükümlülüğü olmadan yalan söylemenin dayanılmaz hafifliğini hisseden dürüstlük ve şeref pek fazla umrunda olmayan çok sayıda insan var.... bunları düşününce çevremde note4 ü olanların "SORUN YOK" demelerinden güç alarak ben de bir note4 aldım... ve çok net olarak söyleyebilirim ki "benim NOTE4 ÜMDE EN UFAK BİR ŞEBEKE SORUNU YOK"... heleki ben note4 e yüklediğim değişik firmwareler ile ve işim gereği türkiyedeki iş seyahatlerim sırasında bunu yeterince test ettiğimi düşünüyorum....

bu sorun bence GENELLEME YAPILACAK BİR SORUN DEĞİL.....
    KİŞİDEN KİŞİYE veya OPERATÖRDEN OPERATÖRE veya TELEFONA YÜKLENEN UYGULAMALARA GÖRE DEĞİŞİYOR olabilir....

kolaycılık yapıp bu telefonda sorun var demek yerine SORUNA NEDEN OLAN ŞEYİ BULMAK LAZIM......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GENELLEME ASLA YAPMAYIN!!!!!
    BENİM GİBİ UFACIK BİR SORUNU DAHİ OLMADAN KULLANAN İNSAN SAYISI ÇOĞUNLUĞU OLUŞTURUYOR.... sorunu olanlar azınlıkta kalıyor... bunu da unutmayın!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 5 Haziran 2015; 10:45:26 >

• Hocam yalan mı söylüyoruz !! Bir ton veriyoruz aldığım günün ertesi günü çekmedi .. gittim hattu yeniledim yine yok !! Servise veriyorum adamlar yazılım güncellemesi yapıyorlar değişim istediğim halde ama yine düzelmedi aynı zamanda telefonda ön kamera sorunu da var.. !!! Hadi genelleme yapmayalım hadi dediğiniz gibi olsun !! O zaman niye niyeeee telefonuna sahip çıkmıyor !!
    Niye değiştirmiyor daha yeni servisten aldım yine aynı sorun !! Yazık günah değil mi o kadar para veriyorum sürekli servise mi gidip geleceğim sorun aldığımdan beri var şimdi 1 ay oldu !!
    1 hafta telefonsuz kaldım şimdi yine vereceğim servise !! eeee yaz geldi tatile gidicem bunun yüzünden gidemiyorum !! Bu nasıl bir hizmettir???
    Hem sorunlu telefon satsınlar hem de mallarına sahip çıkmasınlar.. şikayet edince de suçlu biz mi olalım?
    Sanki sakız parası da amaaan ne olacak bozuksa canı mı sağolsun diyelim.. yapmayın hocam Allah aşkına!!
    Yedek telefonla gezmek zorunda mıyım ben? Eğer genelleme de bir sorun yoksa arızalı ürününe sahip çıkacak arkadaş!! Yok öyle bir dünya..

• quote:

Orijinalden alıntı: cenlipos

Hocam yalan mı söylüyoruz !! Bir ton veriyoruz aldığım günün ertesi günü çekmedi .. gittim hattu yeniledim yine yok !! Servise veriyorum adamlar yazılım güncellemesi yapıyorlar değişim istediğim halde ama yine düzelmedi aynı zamanda telefonda ön kamera sorunu da var.. !!! Hadi genelleme yapmayalım hadi dediğiniz gibi olsun !! O zaman niye niyeeee telefonuna sahip çıkmıyor !!
    Niye değiştirmiyor daha yeni servisten aldım yine aynı sorun !! Yazık günah değil mi o kadar para veriyorum sürekli servise mi gidip geleceğim sorun aldığımdan beri var şimdi 1 ay oldu !!
    1 hafta telefonsuz kaldım şimdi yine vereceğim servise !! eeee yaz geldi tatile gidicem bunun yüzünden gidemiyorum !! Bu nasıl bir hizmettir???
    Hem sorunlu telefon satsınlar hem de mallarına sahip çıkmasınlar.. şikayet edince de suçlu biz mi olalım?
    Sanki sakız parası da amaaan ne olacak bozuksa canı mı sağolsun diyelim.. yapmayın hocam Allah aşkına!!
    Yedek telefonla gezmek zorunda mıyım ben? Eğer genelleme de bir sorun yoksa arızalı ürününe sahip çıkacak arkadaş!! Yok öyle bir dünya..

sizin yaşadığınız mağduriyeti bende şiddetle kınıyorum!!!
    ayrıca samsung türkiye servisinin ne kadar berbat olduğunu defalarca söyledim....
    samsung türkiye servisinin ne kadar berbat ve kalitesiz hizmet verdiği konusunda haklısınız... buna ben de katılıyorum...

ama diyeceksin ki niye samsung alıyorsun.... elimden geldiği kadar samsung dışında tercihler yapmaya gayret ediyorum... eşdeğer alternatifler var ise kesinlikle samsung tercih etmiyorum....ama note4 gibi kendi alanında benzersiz ve lider bir ürüne insan kayıtsız kalamıyor, heleki benim gibi teknolojik anlamda benzersiz oyuncakları seven biri iseniz....... elbette iş şansa kalıyor.... sorun çıkınca da samsung türkiye gibi berbat bir servisin çözüm bulmayan mantıksız açıklamalarına muattap kalacağımı bile bile ama sınırlı bir şekilde ve kendimi maksimum frenleyerek samsung ürünü tercihi yapıyorum...

yani "berbat" samsung türkiye servis hizmetleri yüzünden mümkünse "samsung" almamaya gayret ediyorum...... hayatımdaki samsung ürünlerini minimize etmeye çalışıyorum...

ürün olarak "samsung" iyi ama!!! servis hizmetleri olarak samsung türkiye berbat ötesi rezalet....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 5 Haziran 2015; 11:49:33 >

• İNTERNET ORTAMINDA HERKESİN ŞİKAYETİNİZİ GÖRECEĞİ POPÜLER SİTEDE/SİTELERDE PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN!!!

tüketici şikayetleri ve baskısı olmaz ise
    şikayetvar sitesinde şikayet edenlerinin sorunlarının çözüldüğüne dair teşekkür edenlerinin sayısının %3 (yüzde üç) gibi çok düşük olduğu samsung türkiye rezil servis anlayışını hiç düzeltmeyecek!!!

https://www.sikayetvar.com/samsung-mobile

(şikayetvar sitesinde note4 şebeke sorunu bildiren sayısı çok çok az sayıda, (yaklaşık 9000 şikayetin en fazla 3-4 tanesi note4 şebeke sorunu hakkında) sanki böyle bir sorun yok veya sadece önemsenmeyecek sayıda insanın başına geliyor havasında, belki de bu insanların hatasıdır....... bunu gören insan bu sorunu hiç önemsemez zaten... sayıca daha fazla şikayet olmalı ki insanlar veya samsung merkez bunu önemsesin... bu forumdaki şikayetler şikayetvar kadar resmi veya inandırıcı olmayacaktır.....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 5 Haziran 2015; 12:11:18 >

• Mesaj atmadığım site yer kalmadı.. hep oyalıyorlar ! Bu da zamanımı alıyor bu sefer hak talep edemeyeceğim.. alalı 1 ay oldu
    ilk hafta sorunu telefona video çekin dedi! böyle bir mantık mı var bne her dk yedek telefonla mı gezeceğim çalışan insanlarız al adam gibi yap 2 günlük telefon değiştir çok mu zor !!
    Reklamlara bir dünya para veriyorsunuz..

Eski telefonum bir anda kapandı açılmadı ! Acil telefona ihtiyacım vardı almışken iyisini alayım dedim düştüğüm duruma bakın 1 ayın 2 haftası serviste geçti zaten.. şimdi yine vereceğim servise telefonsuz gibi bir şeyim.. !! Bir Dünya para veriyoruz alıyoruz yazıklar olsun onlara..

Kusurlu sorunlu olmasına bir şey demiyorum insan yapımıdır hatalar mutlaka olur ama hatan varsa sahip çıksana hatana !!

Samsung deyince öyle bir duruma geldim ki 1 ayda midem bulanıyor !! Bu kadar severek aldığım telefonun elime alasım bile yok..

Baktım olmuyor alo desin yeter diyeceğim artık.. ama bir daha asla hiç bir ürününü ne alırım ne de aldırtırım..

Resmen müşterilerine kumar oynatıyor.. çek şansına ne gelirse iyi gelirse şanslısın kötüyse razı geleceksin hesabı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenlipos -- 5 Haziran 2015; 14:22:37 >

• Arkadaşlar haklı ben de 1 hafta kullandım ve 0 aldım şebeke gidiyordu denemediğim yöntem format rom kalmadı Note 4 almayın aldırmayın
  • Arkadaşlar tekrar merhaba z3 den sonra tekrar note 4 denk geldi aldım 5 gündür test ediyorum aynı sorunları yasayacakmiyim diye şuana kadar bir sorun olmadı. Bu da demek oluyor ki bir önceki note 4 um arizaliydi samsung uğraştırdi durdu başka da birsey değil . Sorunlu serileri toplatmalilar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: euraka

Arkadaşlar tekrar merhaba z3 den sonra tekrar note 4 denk geldi aldım 5 gündür test ediyorum aynı sorunları yasayacakmiyim diye şuana kadar bir sorun olmadı. Bu da demek oluyor ki bir önceki note 4 um arizaliydi samsung uğraştırdi durdu başka da birsey değil . Sorunlu serileri toplatmalilar bence.

sorunlu olan note4 ler ÇOK ÇOK AZ oranda.... genelde note4 de şebeke sorunu yok....
    sorun yaşayan arkadaşlarımız maalesef bu konuda şanssızlar ve azınlıkta kalıyorlar...

ancak!!! samsung türkiye'nin satış sonrası teknik servis hizmetleri felaket kötü... işte bu genel bir durum ve samsung müşterileri için kötü....
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.