Şimdi Ara

c4ten i10a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yakın bir akrabam 2 gün önce 2012 dizel c4 ünü hyundai bayisinde 2014 i10 1.0 otomatikle kafa kafaya takas etti.Eşi kullanacak bu arabayı onu da belirteyim.
    Benimse ilgimi çeken kısım şu bildigime göre biri a biri c segment nasıl oluyorda 2yil eski olması 2sinif aşağı arabanın değerine düşürüyor bu c4u. Citroen olmasindan mi kaynaklı değer kaybı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG GALAXY S III
    Fabiadan Sonra Ford Courier 1.6 Titanium
  • C4 un durumu nasıldı acaba, donanımı ne ? yuksek hasar kaydı varsa normal ama temiz bir araç ise üstüne en az 5-6 bin TL alması gerekirdi bence.

İslam ÇUPİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

C4 un durumu nasıldı acaba, donanımı ne ? yuksek hasar kaydı varsa normal ama temiz bir araç ise üstüne en az 5-6 bin TL alması gerekirdi bence.
    Kazık yemişler..
    DH 2005 Üyesi
  • 38bin saymişlar c4ü hocam.Arac temizdi bildiğim kadarıyla fakat kmsi 40bindeydi hemen satılmış zaten bayi haber vermiş.Evet satsa belki 40in üzerinde satabilirdi fakat bayiye takasa verince 38 yeterli oldu sonuçta acil durum.

Orijinalden alıntı: synthesizer

Kazık yemişler..

Alıntıları Göster
    2012 manuel vti 1,4 benzinliyse 30binden 40bine kadar muhtelif sitelerde.. ekseriye 33bin falan. i10 otom 38bin ve 41bin 2 seçenek var . yani arkadaşların dediği gibi 'kazık yemişler' diyemeyiz ama enteresan bir değiş tokuş olmuş. c'den a'ya :D bayan için boyutları ideal o yüzden söylenecek sözüm yok ama ortalama bir şoför için ne gereği var diyebilirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    modifiyeli mazda mx5 miata
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Geçmiş olsun.
    olan olmuş cuma öğle sonu afyum tarafına gezdim fiat bayisinde 500l ve panda inceledim panda küçük ama tok araba hoştu otomatik 36 fiyat verdi.. sonra hundai geçtim ordada yeni i20 ve i10 a baktım vakit geçirmek için i 10 çok küçük geldi 1.0 yada 0.9 du hatırlamıyorum otomatik o da 37 fiyat verdi daha pazarlık falan etmeden ki en az 1tl daha düşerdi 2 side.. c sınıfından a sınıfına kafa kafaya geçiş neyin kafası bilemedim.. hani dediğin gibi birine fransız derken ötekine alman demiyeceksin sanırım bildiğin kore...
    Hocam sağolun cevap için öncelikle belirtme ihtiyacı duymadım fakat iş yeri değişikliğinden dolayı tek araba yeterli olmadı eşine i10 kendine i30 aldı c den a ya geçiş yok aslında fakat c yi verip a yi alma gibi bir durum var ortada :) c4 dizel manueldi bu arada.

Orijinalden alıntı: bdfBAr

Hocam sağolun cevap için öncelikle belirtme ihtiyacı duymadım fakat iş yeri değişikliğinden dolayı tek araba yeterli olmadı eşine i10 kendine i30 aldı c den a ya geçiş yok aslında fakat c yi verip a yi alma gibi bir durum var ortada :) c4 dizel manueldi bu arada.
    Böyle müşteri oldukça bu memlekette sıfır fiyatları düşmez arkadaş

Güzel olmayan otomobil, iyi bir otomobil değildir. (Ettore Bugatti)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Böyle müşteri oldukça bu memlekette sıfır fiyatları düşmez arkadaş

Alıntıları Göster
    C4 yeni kasa ise ki o model yeni kasa oluyor.

Ortadan ikiye felan ayırıp motor kısmını alıp arkasını felan mi bayiye takasa girdiler?

O aracın ortadan ikiye bölünmüşü o fiyata yok neredeyse.

Orijinalden alıntı: öcüü..

olan olmuş cuma öğle sonu afyum tarafına gezdim fiat bayisinde 500l ve panda inceledim panda küçük ama tok araba hoştu otomatik 36 fiyat verdi.. sonra hundai geçtim ordada yeni i20 ve i10 a baktım vakit geçirmek için i 10 çok küçük geldi 1.0 yada 0.9 du hatırlamıyorum otomatik o da 37 fiyat verdi daha pazarlık falan etmeden ki en az 1tl daha düşerdi 2 side.. c sınıfından a sınıfına kafa kafaya geçiş neyin kafası bilemedim.. hani dediğin gibi birine fransız derken ötekine alman demiyeceksin sanırım bildiğin kore...

Hocam şöyle açıklayayım normalde planları ihtiyaçtan dolayı 2.arabayi almaktı.Esinin ehliyeti var fakat tecrübesi yok bu sebeple küçük ve otomatik bir araç olacaktı.
    Ha neden c4 verildi derseniz aracın dönüş açısı zayıf ve arka görüş açısı kötü geri parkı kabala yapıyorum diyordu sahibi.

Opel bayisi corsanin subatta geleceğini söyleyince hyundai bayiine gidip i10 bakıyorlar.Ayni zamanda i30uda görünce test ediyor beğeniyor ve ikisi için fiyat çıkarılıyor.Bayi c4ü i10 takasa sayıyor i30 da ödeme planı çıkarılıp alınıyor yani durum bu.

Yani hyundai bayisi 2012 dizel c4 u 38-39a saymış oluyor. Normal değil mi bayide illaki fiyat kıracak yoksa nasıl satsın?

• quote:

Çok yakın bir akrabam 2 gün önce 2012 dizel c4 ünü hyundai bayisinde 2014 i10 1.0 otomatikle kafa kafaya takas etti.Eşi kullanacak bu arabayı onu da belirteyim.
    Benimse ilgimi çeken kısım şu bildigime göre biri a biri c segment nasıl oluyorda 2yil eski olması 2sinif aşağı arabanın değerine düşürüyor bu c4u. Citroen olmasindan mi kaynaklı değer kaybı?

Citroen olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Orijinalden alıntı: airfield

quote:

Çok yakın bir akrabam 2 gün önce 2012 dizel c4 ünü hyundai bayisinde 2014 i10 1.0 otomatikle kafa kafaya takas etti.Eşi kullanacak bu arabayı onu da belirteyim.

Citroen olmasından kaynaklanıyor olabilir.
    Biraz ucuza gitmis sanki yinede.Belki i10 ve i30da iyi indirim yapildiysa aracin ucuza alinmasi normal.

2 kisilik aileler icin bence yeterli i10da.Acikcasi arka kismi cok kullanan yoksa on tarafda gayet iyi.Kucuk arac sehir ici icin ideal.Sahsi gorusum otomatik alinmamasi cunku 4 ileri fii tarihinden kalma.Surucu bayan olunca kacis yok ama

• À sınıfının da bir karakteri olmalı. i10 bana bedava verseler binmem.Alır satarım

Bir de ona 40 vermişler. (4 ileri hitler şanzımanı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 9 Kasım 2014; 23:14:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Biraz ucuza gitmis sanki yinede.Belki i10 ve i30da iyi indirim yapildiysa aracin ucuza alinmasi normal.

2 kisilik aileler icin bence yeterli i10da.Acikcasi arka kismi cok kullanan yoksa on tarafda gayet iyi.Kucuk arac sehir ici icin ideal.Sahsi gorusum otomatik alinmamasi cunku 4 ileri fii tarihinden kalma.Surucu bayan olunca kacis yok ama

Alıntıları Göster
    Peşin alsa i10 u 36 ya alabilirdi belki biraz daha ucuza. Kafadan 3-4 bin zarar.Araç alım- satımında acele karar vermek her zaman zarar.Sağlık olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerkek

Peşin alsa i10 u 36 ya alabilirdi belki biraz daha ucuza. Kafadan 3-4 bin zarar.Araç alım- satımında acele karar vermek her zaman zarar.Sağlık olsun :)

Alıntıları Göster
    Bu takas bitmiş zaten yorum yapmak bize düşmez ama önemli olan konu i10 ve aynı sınıf ayarındaki otomobiilerin 40.000 bandına gelmesi.Geçen sene bu aylarda 40.000 ve civarına C sını alınabiliyorken şimdi ise A sınıfı otomobil alabiliyoruz.Türkiyedeki satıcı firmalar ne yazık ki iyi kazık çakıyorlar bizlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 9 Kasım 2014; 23:38:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Bu takas bitmiş zaten yorum yapmak bize düşmez ama önemli olan konu i10 ve aynı sınıf ayarındaki otomobiilerin 40.000 bandına gelmesi.Geçen sene bu aylarda 40.000 ve civarına C sını alınabiliyorken şimdi ise A sınıfı otomobil alabiliyoruz.Türkiyedeki satıcı firmalar ne yazık ki iyi kazık çakıyorlar bizlere.

Alıntıları Göster
    c4 ü en çok yakıtından dolayı arar. i10 küçücük araç 10 litre yakacaktır. bi de i30 varmış. o da benzinli ise. of ki ne off.

• @HyperXCrossfire Hocam şehirici evden işe genelde tek başına bazende 4yas çocukla kullanılacak bayan tarafından o yüzden bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.i30 60a anlaşmış fakat donanımını bilmiyorum eğer baz donanım değilse indirim yapılmış olsa gerek.

@tolgacem
    Hocam evet küçük evet tipi hoş değil fakat bayan arabası olarak alındığını ve a sınıfı diğer araçlarla arasında ciddi fiyat farkı olmadığını hatırlatmak isterim. Ben de 40 bin vermem diyorum fakat verilmesi gereken zaman olabiliyormuş demek ki.

@Nerkek
    Hocam elde nakit para yok ayrıca zaman da yok ki bunlar olsa zaten c4 satılıp daha ucuza getirilebilirdi.

@zarinca
    Aynen hocam o zaten başlı başına bir konu.Ne yazsak ne cizsek boş.

Hepinize teşekkür ediyorum olgun cevaplarınız için.Kazik yemişler, boyleleri yüzünden fiyatlar artiyor gibi saçma gereksiz yapıcı olmayan yorumları cevaplama gereği duymadım.İyi forumlar o arkadaşlara.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.