Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
133.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korsan. Gold edition sürüm, 1.4 kurulu. Sonuç: bende de çalışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

Şunu belirteyim. R-ELOADED sürüm indirip oyunu kuran sonrada direk 1.4 yama kuranınız varsa yanlış. o yüzden çalışmıyor olabilir.

R-ELOADED sürüm indirenler sırayla;

1.2 update
    1.3 update
    1.4 update indirip kurmalı direk 1.4 update olmaz.

Evet korsan oyun sahibi olup da sıkıntı yaşayanların problemlerinin sebebi bu olabilir. 20-30 dk kaldı upload bitimine.
  • Ben şimdi oynadıklarımı sildim fakat alt yazıyı ilk başta nasıl açacağız anı açılıyor fakat options seçeneği yok.Ben baştaki olayıda kaçırmak istemiyordum ama.Çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhorba

Ben şimdi oynadıklarımı sildim fakat alt yazıyı ilk başta nasıl açacağız anı açılıyor fakat options seçeneği yok.Ben baştaki olayıda kaçırmak istemiyordum ama.Çözümü var mıdır?

İlk sahneyi atlayın sonrasında sçeeneklere girebileceksiniz. Seçenekelre girip altyazıyı açın daha sonra menüden anıyı baştan başlat gibi bir şey olması lazım ona tıklayın en baştan altyazılı olarak başlayacayacaksınız.
  • Gold edition yüklü 1.4 dahil bütün yamalar kurulu dlc de kurulu yüklemede ACU.exe yi buluyor kuruyor ama girince yine ingilizce oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 454545454545 -- 7 Şubat 2015; 16:09:43 >
  • DataPC.forge dosyasının yüklenmesi %88 oldu. Biraz daha sabır.
  • Tabi sabrederiz emekleriniz ilginiz alakanız için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: Zhorba

Ben şimdi oynadıklarımı sildim fakat alt yazıyı ilk başta nasıl açacağız anı açılıyor fakat options seçeneği yok.Ben baştaki olayıda kaçırmak istemiyordum ama.Çözümü var mıdır?

İlk sahneyi atlayın sonrasında sçeeneklere girebileceksiniz. Seçenekelre girip altyazıyı açın daha sonra menüden anıyı baştan başlat gibi bir şey olması lazım ona tıklayın en baştan altyazılı olarak başlayacayacaksınız.

Teşekür ederim üstadım
  • Lone Wanderer kullanıcısına yanıt
    Update yok kardeş.Direk indirmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

Şunu belirteyim. R-ELOADED sürüm indirip oyunu kuran sonrada direk 1.4 yama kuranınız varsa yanlış. o yüzden çalışmıyor olabilir.

R-ELOADED sürüm indirenler sırayla;

1.2 update
    1.3 update
    1.4 update indirip kurmalı direk 1.4 update olmaz.

aynen sırayla yükledim ama ingilizce arkadaşın biri menü ingilizce ama altyazı türkçe yazmış ben bakmadım şimdi bakıcam ama altyazı türkçe olsa bile yeterli menü sorun değil
  • Hem korsan oyun üzerine kurmaya çalışıyorsunuz, hemde korsan olmasına rağmen yamanın çalışmadığından dolayı Said bey'e şikayet ediyorsunuz, Oyunceviri ekibi olsaydı o korsan oyunda çalışmasını sağlayacak dosyayı upload etmezdi, çoğu kişi de türkçe oynayamazdı, adamın bu insiyatifine karşılık emeklerinin karşılığında en azından şikayetçi olmayıp teşekkürü çok görmeyin lütfen rica ediyorum.
    Hem Said bey ve ekibinin gururunu incitmemiş olursunuz, hemde başka oyunlar için türkçe yama yapmalarını istediğinizde yüzünüz olmuş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp4rtacus -- 7 Şubat 2015; 16:39:57 >
  • orjinal oyunda sorunsuz kuruldu 2 saattir oynuyorum.Elinize emeğine sağlık.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Dosyanın yüklenmesine 1 saat var. Bu dosya tüm sıkıntılar için son çözüm. O yüzden biraz beklemenizi rica ediyorum.

Dostum ben tırstım, şimdi bu kadar bekleyip birde tr olmazsa üzülürüm. Yüklemeye bile korkuyorum
  • Ne kadar kaldı acaba upload etmenıze
  • kurmadan önce yedek alın
  • DataPC.forge dosyasını yükledim sitedeki yama sayfasının en altında linki mevcut buradan ulaşabilirsiniz:http://animusprojesi.com/assassins-creed-unity-turkce-yama/

Eğer bu dosyayı atmanıza rağmen olmuyorsa sorun kesinlikle elinizdeki oyundadır. Eğer olmazsa oyunu baştan kurun sırasıyla tüm patchleri yükleyin sonra tekrar bu dosyayı atmayı deneyin ve yedek almayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 7 Şubat 2015; 17:21:16 >
  • Dostum upload yüklendimi acaba ?
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young Wolf

Dostum upload yüklendimi acaba ?

http://animusprojesi.com/assassins-creed-unity-turkce-yama/

Link en altta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young Wolf

Dostum upload yüklendimi acaba ?

Evet sitesinde en altta.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.