Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
133.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sağol dostum bende de yama çalışmadı umarım bu upload ettiğin ile çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

Yalnız yukarıdaki arkadaşın DataPC.forge dosyası birebir aynı benimle. Yama bende sorunsuz çalıştı. sorunun datapc.forge ile alakalı olduğuna eminmisiniz?

yamayı kurduktan sonra herhangi bir şey yaptınız mı belki ben eksik yapmışımdır çalıştırdım yamayı kayıt defterinde oyuna ait dosya bulunamadı gibi bi şey dedi manuel kurdum oyunu açtım ama yine ingilizceydi oyun içinde dil seçeneği gibi bir şey yapmam gerekiyor mu önceki yamalarda gerekmiyordu çünkü
  • Dosyanın yüklenmesine 1 saat var. Bu dosya tüm sıkıntılar için son çözüm. O yüzden biraz beklemenizi rica ediyorum.
  • Oyunum orjinal evet. Steam sürüm uplay değil.

Ayrıca yamayı indirdim yönetici olarak çalıştırdım steam programı D diskini kurulu olduğu için oyunda D ye kurulu. Kayıt bulamadı manuel kurulum deyip ACU.exe yolunu bulup kurulumunu tamamladım. Sonra direk oyuna girdim herşey türkçeydi. Yaptığım işlem bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 7 Şubat 2015; 15:09:58 >
  • Yamanın DLC ile bi ilgisi yok dimi DLC olmadanda kurulabilir dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

Oyunum orjinal evet. Steam sürüm uplay değil.

Ayrıca yamayı indirdim yönetici olarak çalıştırdım steam programı D diskini kurulu olduğu için oyunda D ye kurulu. Kayıt bulamadı manuel kurulum deyip ACU.exe yolunu bulup kurulumunu tamamladım. Sonra direk oyuna girdim herşey türkçeydi. Yaptığım işlem bu kadar.

sorun korsan olmasından o zaman dosyanın upload olmasını beklicem o da olmazsa başka bi sürüm indirip denerim
  • bende de çalışmadı. sürüm skidrow-proper sürümü update 4 te kurulu. kurulum normal her zamanki gibi tamamlandı ama açtığımda İngilizceydi.
  • mustafa608 kullanıcısına yanıt
    DLC zaten 1.4.0 yaması ile yükleniyor. Korsan oyunda DLC'yi özellikle ayırdılarda bilemem.
  • Ellerinize sağlık, DLC'ler ne zaman çevrilir hocam ?
  • Bende DLC'de var ondan sorun olmuş olmasın ?
  • çok kısa sürdü çıkması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki dosya türkçe yamalı DataPC.forge bu şekildedir doğru mudur?

Dosya: DataPC.forge
    CRC-32: ce4dd0b9
    MD4: f0318ca81dc007e7c677c69cf0d7d37e
    MD5: b23d20645dba8e0bf28d5d02cdf51f5e
    SHA-1: a530616ee954877a68e379519eadd8de0b024966
  • saidsrc

bütün ekibin emeğine teşekkürler
    anlayarak oynabileceğiz artık.

siteniz de hayırlı olsun

yama kaç defa indirilmiş ?

ek : bende çalışmadı mekanik versiyon

acaba hagisi çalıştırır recep - ali - serkan ona göre indirek malum 30-40 gb

@saidsrc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 7 Şubat 2015; 15:40:51 >

• Orijinal oyun üstüne Türkçe yamayı kurdum sorunsuz kuruldu. Biraz oyunun başlarına baktım ve her şey şahane çalışıyor. Save dosyamı silip en baştan başlayacağım az sonra Çok çok teşekkürler yama da emeği geçenlere,
    Bu kadar kısa zamanda böyle kaliteli bir iş çıkarmışsınız helal olsun.
  • Merhaba öncellikle elllerine sağlık hocam bi sorum olcaktı reloaded sürümüyle uyumlu mu acaba yama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mubarek_66 -- 7 Şubat 2015; 15:35:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu belirteyim. R-ELOADED sürüm indirip oyunu kuran sonrada direk 1.4 yama kuranınız varsa yanlış. o yüzden çalışmıyor olabilir.

R-ELOADED sürüm indirenler sırayla;

1.2 update
    1.3 update
    1.4 update indirip kurmalı direk 1.4 update olmaz.
  • İşin ilginci bende sadece alt yazılar Türkçe menü ve oyun içi yazılar İngilizce. Böylesi bile iyi ama böyle sorun olması tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 7 Şubat 2015; 15:42:22 >
  • adamsınız sonunda çıktı be hll be.
  • Arkadaşlar ben oyunu orjinal dvdden kurdum sonra patch atarken %72de kaldı saatlerce ben de oyunu kaldırdım.Tekrar kurmak istediğimde ise oyun kurulu olarak gözüküyor ve kurulmuyor her yeri aradım taradım hiç bir kalıntı dosya yok ne yapabilirim ?
  • ne zaman dosya eklencek
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.