Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
133.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende patch_02 de var silmeye gerek varmı?
  • kardeş o dediğin crash olayı bendede var update yaptığım zaman orda crash verio.yapmassam direk geçiyorum orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Bende patch_02 de var silmeye gerek varmı?

DataPC_patch_02 mi? başka patch_02 dosyaları olabilir ama DataPC_patch_02 hiç görmedim. Eğer böyle bir dosya varsa 01'i silmenize rağmen düzelmediyse onu da silin ama diğer DataPC ile başalyıp patch_02 ile biten dosyalar ile karıştırmayın. Bir sürü dosya var yakın adlarda.
  • bişey sorcam update yapmadan yama kurulmaz değilmi,çünkü ben update yapınca oyun parisde crash verio
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Bende patch_02 de var silmeye gerek varmı?

DataPC_patch_02 mi? başka patch_02 dosyaları olabilir ama DataPC_patch_02 hiç görmedim. Eğer böyle bir dosya varsa 01'i silmenize rağmen düzelmediyse onu da silin ama diğer DataPC ile başalyıp patch_02 ile biten dosyalar ile karıştırmayın. Bir sürü dosya var yakın adlarda.

DataPC_patch_01 170MB
    DataPC_patch_02 184MB

01 i sildim Türkçe oldu sorun yokta 2. patch sorun çıkarmasın?
  • teşekkürler türkçe oldu emeginize sağlık :)
  • 02 silinmediği halde bir sıkıntı çıkmadığına göre 02 dosyasında Türkçe yamayı ilgilendiren bir şey yok demektir. Silmeyin kalsın ama şunu da belirtmem gerek orijinal 1.4.0 oyunda patch_01 de yok 02 de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Korsan kullananlar için son bir düzeltme: Eğer sadece altyazılar Türkçe oldu iste DataPC_patch_01.forge dosyasını silin. Menüler de Türkçe olacaktır. Normalde bu patch dosyası 1.4 sürümü ile silindi ama tabii korsan release grupları onu silmeyi akıl edememiş olabilir. Hatta herkes bulup silsin o dosyayı. Belki olmadı diyenlerin birçoğunun asıl sıkıntısı budur.

sorun buymuş teşekkürler çok iyisiniz size ve tüm çeviri ekibine teşekkür ediyorum emeğinize sağlık
  • ADMİN ALLAH AŞKINA YARDIM ET TÜRKÇE YAMA Bİ TÜRLÜ OLMUYOR UPDATE 1.4 YÜKLEDİM YİNEDE OLMUYOR SİNİRLERİM BOZULDU
  • aliko6320 A kullanıcısına yanıt
    DataPC_patch_01.forge dosyasını sildiniz mi?
  • Herkesin emeğine sağlık :)
    Assassin's Creed Liberationun Tr yamasınıda yapan sizlerdiniz dimi?
  • Yardımın ve yama için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankat2001

Herkesin emeğine sağlık :)
    Assassin's Creed Liberationun Tr yamasınıda yapan sizlerdiniz dimi?

Liberation yaması bize ait değil. Diğer yamaların hepsinin proje yöneticileri ekibimizde ama.
  • oh oh oh :D oleyy .. teşekkürler sonunda çıktı :)
  • Said konuya bir bakayım dedim yama çıkmış mı diye,ve yama çıkmış.Elinize sağlık,sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederiz.Yeni çalışmalarınızı da bekleriz bu arada.
  • Yamayi yapanlara cok cok tesekkurler,ingilizce bilmeme ragmen Turkce oynamak cok daha keyifli.Sanki sabah lowda kasiyordu yamadan sonra mediumda kasmiyor gibi,psikolojik ya da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık
  • oyunda ki haritayı oyundan daha çok sevdim bulamadığım da sağda solda aramam gerekmiyor artık aşağı yukarı kaydırıp bakıyorum haritadan
  • Ben kurup oynamadım yamayı ama yinede teşekkürler. Bekleyen arkadaşlar için 2.5 ay gibi bir sürede hızlı, sorunsuz ve en önemliside kaliteli bir iş çıkardığınıza adım gibi eminim.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.