Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (611. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jovi

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

bilmiyorum dostum.
    macrumors'tan almıştım örnekleri.
    ayrıca kilit ekranı yok burada ama.. sanırım yanlış yazdınız..

Teşekkürler. Hava durumunu kilit ekranı görmüşüm, yanlış gördüm.

Alıntıları Göster
    Virtual Home u son güncelemesiyle acaba uykuda iken parmak izi sensörü ile uyandırma oluyormu deneyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: parildar63

Virtual Home u son güncelemesiyle acaba uykuda iken parmak izi sensörü ile uyandırma oluyormu deneyen var mı?

Alıntıları Göster
    iphone deki tweakleri nasıl bilgisayara atarım yardımcı olacak biri varmı?
  • quote:

Evet duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Evet duzeldi

Alıntıları Göster
    Ben multitasking yaptığımda mutlaka hergün en az bir veya iki kere telefon kendini safe moda atmaya başladı. Tage ve auxoyu kullanmamaya başladım, deaktif ettim, yine aynı şey olmaya devam etti, her seferinde olmuyor ama her gün mutlaka en az bir veya iki defa oluyor, şimdi de bir ihtimal başka bir tweakle çakışma ihtimaline karşı activatoru kaldırdım, bu arada camrix, grabby ve polusu da kendisiyle birlikte kaldırdı activator.. Yeniden tage tweaki aktif ettim bakalım olacak mı aynı şey yine.. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Kullandığım tweakler; a d b l o c k e r, airblue sharing, appbox, bioprotect, forecast, intube, quikgestures 3, lockglyph, safari downloader+, attachments+ for mail, springtomize 3, statustime+, tage, iFile, iCleaner, BytaFont 2, winterboard ve tema olarak ace n ios 8 var.

Kurulu olup kullanmadığım appheads, convargance, auxo 3 var..

Activatorun kendisi ile birlikte kaldırdığı camrix, grabby ve polus vardı bir de..

Tweaklerin içinde kırık uygulama yok, hepsi satın alındı. Hangisi bu sorunu yapabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi karadeniz -- 23 Ocak 2015; 10:11:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi karadeniz

Ben multitasking yaptığımda mutlaka hergün en az bir veya iki kere telefon kendini safe moda atmaya başladı. Tage ve auxoyu kullanmamaya başladım, deaktif ettim, yine aynı şey olmaya devam etti, her seferinde olmuyor ama her gün mutlaka en az bir veya iki defa oluyor, şimdi de bir ihtimal başka bir tweakle çakışma ihtimaline karşı activatoru kaldırdım, bu arada camrix, grabby ve polusu da kendisiyle birlikte kaldırdı activator.. Yeniden tage tweaki aktif ettim bakalım olacak mı aynı şey yine.. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Kullandığım tweakler; a d b l o c k e r, airblue sharing, appbox, bioprotect, forecast, intube, quikgestures 3, lockglyph, safari downloader+, attachments+ for mail, springtomize 3, statustime+, tage, iFile, iCleaner, BytaFont 2, winterboard ve tema olarak ace n ios 8 var.

Activatorun kendisi ile birlikte kaldırdığı camrix, grabby ve polus vardı bir de..

Tweaklerin içinde kırık uygulama yok, hepsi satın alındı. Hangisi bu sorunu yapabilir?

Bu tür sorunları teker teker tweak silip deneme yanılma yoluyla bulabilirsin. Başka yolu yok malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

CustomCover - 1.5~beta6 Beta Sürecinde :)

acaba güncellenen tweakleri yoruma arada karıştırmak yerine ana sayfaya yazıp ne işe yaradığını da yazsanız daha sağlıklı olmaz mı. çoğu kişi hangi isimdeki tweaklerin ne işe yaradığını bilmiyor. mesela ben :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    TinyBar tweak ile gelen bildirimleri daha küçük şekilde görebilirsiniz.

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Teşekkür ederim ama o da kesin çözüm değil, belki benimle aynı veya benzer bir durumu yaşayan ve yaşadığı için bilen arkadaşlar oabileceği için sordum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim ama o da kesin çözüm değil, belki benimle aynı veya benzer bir durumu yaşayan ve yaşadığı için bilen arkadaşlar oabileceği için sordum..
    Arkadaşlar iPhone'u pc'ye usb bellek gibi gösteren bir tweak vardı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Bir ara görmüştüm ama kurmayı unutmuştum şimdi pişmanlığını yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokcesel

Arkadaşlar iPhone'u pc'ye usb bellek gibi gösteren bir tweak vardı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Bir ara görmüştüm ama kurmayı unutmuştum şimdi pişmanlığını yaşıyorum.

pwntunes

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: Gokcesel

pwntunes
    Teşekkür ediyorum hocam çok makbule geçti cevabınız

• iFenix kullanıcısına yanıt
    Peki ben o uygulamayi nasil kullanacagim? Sonuc olarak bir uygulamayi kullanabilmem icin ustune tiklamam lazim. Tamam bazilari bazi uygulamalara yama niteliginde mesela youtubed, linktunes gibi. Ancak mathalarm yukledim dun, ayarlar da gorunuyor ama uygulama yok. Ben onu nasil kullanacagim alarm kurmam lazim.

• Telefona jb yukleyene kadar farketmemistim. Ancak dun aksam tesadufen kesfettim. Saatin yzerine birkac kere dokununca telefon reset atiyor ve "easy safe mode" aciliyor. Bu normal mi? Activatoru kurcalarken buldum onu. Aktivatore baktim simdi saate cift tikladigimda atanmis bir gorev yok. Gorev atasigimda da aynisini yapiyor.
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: mawi_sakall

Telefona jb yukleyene kadar farketmemistim. Ancak dun aksam tesadufen kesfettim. Saatin yzerine birkac kere dokununca telefon reset atiyor ve "easy safe mode" aciliyor. Bu normal mi? Activatoru kurcalarken buldum onu. Aktivatore baktim simdi saate cift tikladigimda atanmis bir gorev yok. Gorev atasigimda da aynisini yapiyor.
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
    Yabancı dizi indirmek için kullanabileceğimiz bir tweak yok mu arkadaşlar?
    idizifilm indirdim etkinleştirmek için saçma sapan şeyler istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: s k y

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

homescreeni şu android tarzı yapabilsem çok iyi olacak ama bir türlü olmadı. gridlock ios 8.1.2 uyumlu değil. anchor beta ve tam randıman vermiyor.
    HomescreenDesigner var ama onu bir kere denemiştim ve ekranlar bir birine girmişti. cihazı fabrika ayarlarına döndürerek eski haline getire bilmiştim. :)

Üst resimdeki tema ve kilit ekranı temasının adı ne acaba ?

alttaki resimdeki hava durumunu nasıl koymuşlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kikiru

Arkadaşlar bir çok konu açtım ama cevap alamadım. Air 2 cihazımından tam internet performansı alamıyorum. Dns değiştirdim, ağ ayarlarını sıfırladım ama speedtest'te oranlar yerlerde. Ne yapabilirim.

Hocam "WiFired" Tweak İle İnternet Performansınızı Arttırabilirsiniz Tabletinizde :)

Kaynak ne hocam. Kalorada yok.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir çok konu açtım ama cevap alamadım. Air 2 cihazımından tam internet performansı alamıyorum. Dns değiştirdim, ağ ayarlarını sıfırladım ama speedtest'te oranlar yerlerde. Ne yapabilirim.

Hocam "WiFired" Tweak İle İnternet Performansınızı Arttırabilirsiniz Tabletinizde :)

Kaynak ne hocam. Kalorada yok.

Yanlış yazmışım şimdi indirip denedim ama bir değişiklik olmadı. Şu ios 8de wifi sorunları olmasa ...

• quote:

PanGuTeam : There is no Cydia since it's not compatible with iOS8 yet. But we already contacted @saurik and we will bundle Cydia after it's updated.
    Arkadaslar bende connect diyor falan hani bagliyorum telefonu pc göruyor aciyor guven diyorum falan ama program yuklemeye baslamiyor okumamis olarak göruyorz taktigim halde bunun sorunu nedendir yardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETRerdi

Arkadaslar bende connect diyor falan hani bagliyorum telefonu pc göruyor aciyor guven diyorum falan ama program yuklemeye baslamiyor okumamis olarak göruyorz taktigim halde bunun sorunu nedendir yardim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar safari downloder+ yükledim ama safariye girdiğimde direk atıyor. yapmam gereken ?
  • Safe mod nedir jb yaptim ancak su ana kadar karsilasmadim ya da benim mi haberim yok?

• 
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.