Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
450.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kef14

Bende ip4 ios 6.1.2, ipad2 ios 7.0.4 ve ip4s ios 8.0.2 var, hepsi jb'li. Bunların aynı ağ ortamında birbirlerine dosya paylaşımını nasıl sağlayabilirim. özellikle mp3 dosyalarının.

O kadar tema denedim hiç biri olmadı :)
    kullandığın bir tema söyler misin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meemo

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Bende ip4 ios 6.1.2, ipad2 ios 7.0.4 ve ip4s ios 8.0.2 var, hepsi jb'li. Bunların aynı ağ ortamında birbirlerine dosya paylaşımını nasıl sağlayabilirim. özellikle mp3 dosyalarının.

O kadar tema denedim hiç biri olmadı :)
    kullandığın bir tema söyler misin :)

Alıntıları Göster
    Hocam Auxo3 de ne gibi değişkiler olmuş ? Bazı buğ ve takılmlar vardı gitmiş mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

Hocam Auxo3 de ne gibi değişkiler olmuş ? Bazı buğ ve takılmlar vardı gitmiş mi ?
    Acil yardım
    Winterboard'ı kaldırıp tekrar yükliyim dedim kaldırdığımla kaldım üstelik telefon açılmıyor :/

@iFenix
  • Mavi Korsan kullanıcısına yanıt
    Benimde bozuldu kendi kendine ses kapanıyordu,tavsiyem yandaki ses anahtarını belirli aralıklarla kapat aç yapın cihaza respring yapın tweaki tekrar kurun.Ben bunların hepsini yaptım sonra düzeldi ama ben bunları yaptım diyemi düzeldi onu bilmiyorum işin garip tarafı
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Benimde bozuldu kendi kendine ses kapanıyordu,tavsiyem yandaki ses anahtarını belirli aralıklarla kapat aç yapın cihaza respring yapın tweaki tekrar kurun.Ben bunların hepsini yaptım sonra düzeldi ama ben bunları yaptım diyemi düzeldi onu bilmiyorum işin garip tarafı
    Telefon elma logosunda kaldı açılmıyor da itunes'a bağlıyorum oda donuyor telefonu çökerttik zaar :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meemo

Telefon elma logosunda kaldı açılmıyor da itunes'a bağlıyorum oda donuyor telefonu çökerttik zaar :)))

ben donunca home tuşu ve power'a basıp , daha sonra powerdan çekip ses açma tuşuyla safe modda açıyodum deneyin sizde isterseniz.
  • prooge kullanıcısına yanıt
    ifenix orijinal repolardaki güncelleştirmeleri bildiriyor.
  • quote:

ifenix orijinal repolardaki güncelleştirmeleri bildiriyor.
    Hallettim sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

Bir Çok Bug Giderilmiş Hoşuma Gitti,
    Hatırlayacağınız Üzere;
    Aşağı Sol'dan Yukarıya App Geçişleri,
    Aşağı Sağ'dan Yukarıya Close App, Seçenekleri Vardı;

Yeni Güncelleme İle ;

Aşağı Sol'dan Yukarıya App Geçişleri,
    Aşağı Orta'dan Yukarıya Arka Plan Uygulamaları,
    Aşağı Sağ'dan Yukarıya Direkt Karartarak yada Hızlı Bir Şekilde Kilitleyebiliyoruz Telefonumuzu,

Ek Olarak Eklenen NC Modu :)

Tabi Buda Cobalia Tweak'i İle Alakalı, Auxo 3 'ile Kişileri NC'ye Atabiliyoruz Yani Bildirim merkezine,
    "Cobalia" ile "Auxo 3" Uyumu Gerçekten Sorunsuz Çalışıyor :)

Aynen Aşağıda ki Gibi :

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 16 Ocak 2015; 21:43:20 >

• Hocam locus tweaki hakkında bilginiz varmı, kamerada aktif hale getirmeme rağmen çektiğim fotoğraflarda konum bilgisi çıkmıyor da
    @iFenix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

şükürler olsun VIRTUALHOME düzelmiş :D

Adam Gecikmeden Dolayı Özür Dilemiş,
    Ve Kullanıcıların Rapor ettikleri hataları düzeltmiş :)

VirtualHome indirdim ama ne işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

şükürler olsun VIRTUALHOME düzelmiş :D

Adam Gecikmeden Dolayı Özür Dilemiş,
    Ve Kullanıcıların Rapor ettikleri hataları düzeltmiş :)

VirtualHome indirdim ama ne işe yarıyor

Parmak izi okuyucusunu home tuşu olarak kullanmanızı sağlıyor hocam

• hocam eyw sayende amury halletdım 1 hafa ugrasdım yüklemek ıcın :) bıde su aeternumu calısdıra bılsem süper olcak :D eyw ustam allah arzı olsun
  • Otomatik duvar kağıdı değiştiren bi' tweak var mı?(Telefon Hafızasındaki fotoğraflardan değil internet üzerinden)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gosson

hocam eyw sayende amury halletdım 1 hafa ugrasdım yüklemek ıcın :) bıde su aeternumu calısdıra bılsem süper olcak :D eyw ustam allah arzı olsun

Senden de Allah raI olsun.aeternum lisanslı var bende ama emin ol görünüm dışında bi numarası yok sildim zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

Hocam locus tweaki hakkında bilginiz varmı, kamerada aktif hale getirmeme rağmen çektiğim fotoğraflarda konum bilgisi çıkmıyor da
    @iFenix

Locus tweakinin amacı lokasyon sürekli açık kaldığında şarja etkisi büyüktür bu tweak belli başlı programları White liste aldığında sadece o programa girince lokasyon otomatik açılır kapattığında programı otomatik olarak geri kapanır buda şarja büyük etki eder amacı budur programın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbzyl

quote:

Orijinalden alıntı: Gosson

hocam eyw sayende amury halletdım 1 hafa ugrasdım yüklemek ıcın :) bıde su aeternumu calısdıra bılsem süper olcak :D eyw ustam allah arzı olsun

Senden de Allah raI olsun.aeternum lisanslı var bende ama emin ol görünüm dışında bi numarası yok sildim zaten :)

Alıntıları Göster
    Tweak : Uniformity2 0.2.0-1

Repo :http://repo.pnre.co/tweaks/5/

Kontrol Merkezi - Bildirim Merkezi Arka Planı Şefaflaştırmaya Yarıyor :)
    iOS 7'de Kullananlar Bileceklerdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 16 Ocak 2015; 22:33:41 >

• iFenix kullanıcısına yanıt
    abowww bunlar ne :D
  • quote:

Bende de oldu hocam yaklaşık 10 saat geçtikten sonra kendi kendine düzeldi.Şu an problemsiz çalışıyor.

Çok garip anlıyamadım bende ama hala düzelmedi bende
    Edit şimdi cydiaya girdim güncelleme gelmiş ve düzeltilmiş hocam bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric2323 -- 16 Ocak 2015; 23:20:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric2323

quote:

Bende de oldu hocam yaklaşık 10 saat geçtikten sonra kendi kendine düzeldi.Şu an problemsiz çalışıyor.

Çok garip anlıyamadım bende ama hala düzelmedi bende
    Edit şimdi cydiaya girdim güncelleme gelmiş ve düzeltilmiş hocam bilginiz olsun

Alıntıları Göster
    arkadaşlar activator ile quickDo birlikte çalışmıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.