Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
450.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emintunay

quote:

Orijinalden alıntı: triposi

Dostlar şu anda 7.1.1 mevcut, iOS 8 jb çıktığına göre güncelleme yapacağım ancak iOS 8 kullanan kişilerden hangi sürüme güncellemem gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var. Mantık olarak en stabil sürüm en son versiyondur, yine de sorayım dedim.

Şu an için sadece 8.1 sürümüne imzalar açık 8.1 den başka bi sürüme geçme gibi bir imkanın yok.

Alıntıları Göster
    iP6+'a beklemeden yapıyım mı jb'yi yoksa bugün çıkıcak olan sürümü bekliyim mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

El mecbur bekliyoruz bu ve bunun gibi tweak güncellemelerini

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
    Tweak : CCSettings 0.0.6-84 Alpha Sürüm

Repo :http://cydia.myrepospace.com/plipala/

Kalora Kardeşim Repoya Ekleyebilirsin Sorunsuz Çalışmakta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

kalora repodan indirdiğim iclaner pro temizlik arkası respring'den sonra açılışta elmada kaldı safe mod'la kurtardım sildim tweak'i şu an güvensiz görünüyor tam hazır değil 8.1'e.Cihaz ipad4.Keşke mevcut sürüme güncelleme gelse bir daha uğraşmasak sıfırdan restoreyle falan kullanıp gitsek.
  • bekle birde üzerine restoreyle uğraşacaksın 3 saat ne gerek var
  • Akşam memlekete gideceğim orada internet yok. Şu jb bir an önce güncellenmiş olarak yayınlansa da içim rahat etse arkadaş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

bekle birde üzerine restoreyle uğraşacaksın 3 saat ne gerek var
    peki bugün çıkacağı hakkında kesin bilgi var değil mi bide 3 gün beklemeyelim
  • kalkan5506 kullanıcısına yanıt
    Beklemene hiç gerek yok pangu üzerinden kurulan cydia'nın bugün çıkacak versiyon üzerinden yüklenecek cydia'dan hiçbir farkı yok tamamiyle stabil şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigoniddz

peki bugün çıkacağı hakkında kesin bilgi var değil mi bide 3 gün beklemeyelim

Alıntıları Göster
    güncelleme cydia üzerinden yayınlandı essential upgrade diye sanırım bu yeni güncelleme idi emin değilim
  • Sorunsuz bi şekilde çalışıyor teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Beklemene hiç gerek yok pangu üzerinden kurulan cydia'nın bugün çıkacak versiyon üzerinden yüklenecek cydia'dan hiçbir farkı yok tamamiyle stabil şuan.

arkadaşlar ben o pangunun aracından beceremedim. araç telefonu da tableti de görmüyor. anlatımlardan da bir şey anlamadım. biriniz bana yardım etse?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bugün çıkacak olan da pangu aracı değişen birşey yok sadece ingilizce olacak ve cydia içinde olacak herşeyi tam yaptığına emin ol mesela kilit varsa kapalı olacak iphone'u bul kapalı olacak ve en son olarak parmak izi okuyucu kapalı olacak.
  • Tek birşey sorucam parmak izini jb yaptıktan sonrada kapalı mı tutuyoruz ?
  • Yok açabilirsiniz artık o sorun kalktı.
  • İyi olmuş Teşekkürler...
  • quote:

Yok açabilirsiniz artık o sorun kalktı.

Pangu'nun sitesinden o aracı indirip telefonu bağlıyorum, parolayı touch id'i kapatıp deniyorum. ama nedense o araçtaki mavi buton bende gri oluyor ve tıklayamıyorum. sebebi nedir acaba hocam? 7.1.2'de defalarca jb yaptım bunu beceremedim. bende mi sorun var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

ekleyin de yükleyelim bi an evvel, 50 tane repo source olmasın Tel'de, tşk.
    En güzeli ingilizce olanı beklemek o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akid

En güzeli ingilizce olanı beklemek o zaman.
    Cydia ve diğer herşey bende sorunsuz çalışyor tabi hatırlatmakta fayda var gerçi cydia da da yazıyor ama yaptıktan sonraki ilk işiniz root psw yi değiştirmek olsun
  • quote:

Bugün çıkacak olan da pangu aracı değişen birşey yok sadece ingilizce olacak ve cydia içinde olacak herşeyi tam yaptığına emin ol mesela kilit varsa kapalı olacak iphone'u bul kapalı olacak ve en son olarak parmak izi okuyucu kapalı olacak.

nereden biliyorsun değişenin sadece dil olacağını bu adamlar gecen senede jailbreak cıkardılar ne touch id kapandı ne iphone'umu bul ne parola sadece haziran 2 yaptık tarihi insanları yanlış yönlendirme emin olmadan
  • foreveriphone kullanıcısına yanıt
    Adamlar böyle açıklama yapmış bende öyle söyledim tabii sen adamlardan daha iyi biliyorsan o ayrı :

Also we plan to release Pangu 1.1 in 24 hours with Cydia bundled and english support if everything goes well today. Pls be patient, tks!
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.