Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: --caner--

quote:

Orijinalden alıntı: BAEMER

Quick Do 3.9.1 Tr Yama %97

https://drive.google.com/file/d/0B8aYkWnBA59-OS1CRG1qbE91b0U/view?usp=sharing

Artık %100 ü yazılımcıya gönderirim herkese kolay gelsin

Hocam yüzde yüzü bitirmişsiniz sanırım. Diyorum ki :) paylaşmayı düşünüyormusun hocam. Yüzde 97 de kalmıştınız :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar paraya kıyıp sonunda lbevo tweakını ve bi kaç eklentisini satın aldım. Kilit ekranıyla çok uğraşıyorum isteyenler olursa temalardan atabilirim. Ama önce groovylocka çevirmem lazım herkes lbevo kullanamıyo ücretsiz olanıda problemli olduğından groovylock şart. Ayarladıktan sonra kalora hocamda reposuna eklerse herkes yararlanabilir. Bi kaç örnek atayım. Bu arada bi çoğunu türkçeleştirdim ama bazı kalıplar değişmiyor.

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• CihanCerav kullanıcısına yanıt
    Çok iyi dostum. Ibevo nasıl? Groo ylock ile arasında ne fark var? Paralı sanırım ama gerçekten iyi ise satın alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

Çok iyi dostum. Ibevo nasıl? Groo ylock ile arasında ne fark var? Paralı sanırım ama gerçekten iyi ise satın alırım.
    Groovylockda sadece ls teması ekleyebilirsin. Lbevo ile kendi ls temanı kendin yapabiliyosun istediğin şekilde en stabil hali bile stabil sayılmaz ama çok işe yarıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanCerav

Groovylockda sadece ls teması ekleyebilirsin. Lbevo ile kendi ls temanı kendin yapabiliyosun istediğin şekilde en stabil hali bile stabil sayılmaz ama çok işe yarıyor :)
    Beyler Jailbreak yapmadan önce sıfırlayayım mı telefonu? iTunnes'dan geri yükle yapmakla ayarlardan sıfırla yapmak aynı şey midir? yoksa İtunnes 1 saat 8.1.2'yi indirmeye çalışıyor şimdi

ve jailbrek yaptıktan sonra itunnes'la yedeğimi geri yükleyebileceğim dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFormul -- 10 Ocak 2015; 16:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Beyler Jailbreak yapmadan önce sıfırlayayım mı telefonu? iTunnes'dan geri yükle yapmakla ayarlardan sıfırla yapmak aynı şey midir? yoksa İtunnes 1 saat 8.1.2'yi indirmeye çalışıyor şimdi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba ne olursunuz bu yazımı cevaplayın, benim tel iphone 4s 8.1.2 jb'li. bu tele dosya alışverişi yapan bir tweak yüklemek istiyorum ama air blue sharing ios 8'de hata veriyo açmıyor. başka bildiğiniz dosya alış verişi yapan ios 8 uyumlu tweak varmı?

• quote:

Peki plus ile uyumlu mu?
    Hangi repodan indirenilirim bu tweaki dostum?

• quote:

quote:

Peki plus ile uyumlu mu?
    Hangi repodan indirenilirim bu tweaki dostum?

Alıntıları Göster
    Bende plusta kullanıyorum. Lbevo diye arat cydiada reposunu hatırlamıyorum ücretli olan daha stabil diğerleri problemli. Ama satın alsanda yine safe moda atıyor her tema yapışında

• quote:

Orijinalden alıntı: ssefer88

arkadaşlar merhaba ne olursunuz bu yazımı cevaplayın, benim tel iphone 4s 8.1.2 jb'li. bu tele dosya alışverişi yapan bir tweak yüklemek istiyorum ama air blue sharing ios 8'de hata veriyo açmıyor. başka bildiğiniz dosya alış verişi yapan ios 8 uyumlu tweak varmı?

eger bluetooth ile dosya alisverisi derseniz ben hackyouriphone.org deki airblue yu kullaniyorum, sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Alıntıları Göster
    QuickDo, CrackTool ile cracklenemiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jovi -- 10 Ocak 2015; 17:29:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halted__

quote:

eger bluetooth ile dosya alisverisi derseniz ben hackyouriphone.org deki airblue yu kullaniyorum, sorun yok.

Alıntıları Göster
    ben de ordan denedim ama ios 8.1.2 uyumlu değil, tel hemen kendini resetliyor. başka bildiğiniz var mı dosya alışverişi yapan tweak yoksa airblue sharing in ios 8 uyumlu tweak bilen var mı?

• halted__ kullanıcısına yanıt
    ben de ordan yükledim ama tel hemen resetliyor kendini... başka bilen var mı ios 8 uyumlu dosya alışverişi yapan tweak ya da air blue sharing ios 8 uyumlu?
  • quote:

ben de ordan yükledim ama tel hemen resetliyor kendini... başka bilen var mı ios 8 uyumlu dosya alışverişi yapan tweak ya da air blue sharing ios 8 uyumlu?

ben ipad e ve iphone a yukledim, reset problemi falan hic olmadi.
  • quote:

Bende plusta kullanıyorum. Lbevo diye arat cydiada reposunu hatırlamıyorum ücretli olan daha stabil diğerleri problemli. Ama satın alsanda yine safe moda atıyor her tema yapışında

Safe modda mı kalıyor peki hep cihaz?
  • quote:

quote:

Safe modda mı kalıyor peki hep cihaz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şuan için 8.1.2 jb herhangi bir güvenlik problemi oluşturuyor mu ? Uzun süredir jb li kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ancak aklıma takılan bazı şeyler oldu bankacılık işlemleri şifrelerimiz felan bu tür bilgilerimizi riske atıyormuyuz sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Qaragile

Arkadaşlar şuan için 8.1.2 jb herhangi bir güvenlik problemi oluşturuyor mu ? Uzun süredir jb li kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ancak aklıma takılan bazı şeyler oldu bankacılık işlemleri şifrelerimiz felan bu tür bilgilerimizi riske atıyormuyuz sizce?

Alıntıları Göster
    üstadlar klaviyenin rengini degiştirme ve ekranın üst kısmına dokundugunda ekran kapanıyodu çalışan tveakler hangileri ve hangi repoda teşekürler
  • Arkadaşlar QuickdDo da activatördeki gibi sallayınca kapatmayı ve virtualhome nin görevi nasıl atanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: salih0306

Arkadaşlar QuickdDo da activatördeki gibi sallayınca kapatmayı ve virtualhome nin görevi nasıl atanıyor.
    Gençler az önce JB yaptımda görüşme kaydetme yapan bir program arıyorum bilen var mı?
  • AudioRecorder

• Zaten crackli cydia.vn reposunda
  • Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebilirim acaba
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.