Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Weesearch, ncsearch tarzı bildirim merkezinden googleı falan kullanabileceğim bir tweak arıyorum bilen varsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar activatorde ses kısa basınca ana ekran geliyordu ses aca basınca telefon reset atmaya basladı. Activatorü sildiim durum aynı. Safari,instagram vb gibi uygulamalarda ses ac kıs. Reset atiyorr lütfen yardım

• Appcake in güncelleme kapatma özelliği çalışmıyor, Metadata ları engellemenin başka bir yolu var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Azman33

Arkadaslar activatorde ses kısa basınca ana ekran geliyordu ses aca basınca telefon reset atmaya basladı. Activatorü sildiim durum aynı. Safari,instagram vb gibi uygulamalarda ses ac kıs. Reset atiyorr lütfen yardım

Hocam sizin bi fikriniz vardır belki ses acıp kapamaya calısınca telefon reset atıyor

• Xphoid kullanıcısına yanıt
    Aynı problemi ben de yaşamıştım. Hatta çözüm ile ilgili ya burada ya da 6&6 plus ana konusunda paylaşmıştım sanırım hocam. Ben bu problem ile ilgili apple destek servisini de aramıştım. Öncelikle problem jb ile ilgili değil. Muhtemelen icloud server larından kaynaklanıyor. Telefonu restore ettikten sonra, icloud üzerinde kişiler yedeğinizin olduğunu varsayarak, icloud ayarlarında tüm sekmeleri kapalı hale getirin. Sonrasında sadece kişiler sekmesini açın. Kişilerin geldiğini büyük ihtimalle göreceksiniz. Sonrasında icloud üzerindeki diğer senkronizasyon seçeneklerini açabilirsiniz

• quote:

Arkadaslar activatorde ses kısa basınca ana ekran geliyordu ses aca basınca telefon reset atmaya basladı. Activatorü sildiim durum aynı. Safari,instagram vb gibi uygulamalarda ses ac kıs. Reset atiyorr lütfen yardım
    statushud yüklüyse kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ðaeðalus -- 13 Aralık 2014; 17:28:46 >
  • Satatus Hud 2 sildim problem kalktı. Teşekkür ederimmm

• quote:

Satatus Hud 2 sildim problem kalktı. Teşekkür ederimmm
    Kalora'nın reposunda sorun mu var?
  • Azman33 kullanıcısına yanıt
    Statushud2 yüklü ise oda yapabiliyor.

• Ryso kullanıcısına yanıt
    Evet Kalora Reposunu ben de yükleyemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gradient

Evet Kalora Reposunu ben de yükleyemedim
    Güncellenen Tweak'ler :

Updated: WakeTrace 1.1.0-1
    Updated: Calendar Pro for NotificationCenter 1.5-1
    Updated: Archer 1.0.9-2
    Updated: exKey 1.8.7-1
    Updated: Simpler Photos 1.0.1-1
    Updated: Deafen 1.2
    Updated: I See Stars 1.3-1
    Updated: wxhide 1.2.0-1
    Updated: OnlyOneNotification 0.0.2-8
    Updated: Copic 3.4
    Updated: AlipayBioEnabler 0.0.1-7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ðaeðalus

statushud yüklüyse kaldırın.
    arkadaşlar 8.1.2 de jb yaptıktan sonra iphone 6 plus pil perfonsanı ölçen varmı lütfen paylaşırmısınız.
  • cannburak kullanıcısına yanıt
    Jb yaptıktan sonra yüklenen tweak ve yapılan ayarlara göre pil performansı düşebiliyor size özgü birşey değil korkmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

Jb yaptıktan sonra yüklenen tweak ve yapılan ayarlara göre pil performansı düşebiliyor size özgü birşey değil korkmayın
    Hocam Aura Teması olması Gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Aynı problemi ben de yaşamıştım. Hatta çözüm ile ilgili ya burada ya da 6&6 plus ana konusunda paylaşmıştım sanırım hocam. Ben bu problem ile ilgili apple destek servisini de aramıştım. Öncelikle problem jb ile ilgili değil. Muhtemelen icloud server larından kaynaklanıyor. Telefonu restore ettikten sonra, icloud üzerinde kişiler yedeğinizin olduğunu varsayarak, icloud ayarlarında tüm sekmeleri kapalı hale getirin. Sonrasında sadece kişiler sekmesini açın. Kişilerin geldiğini büyük ihtimalle göreceksiniz. Sonrasında icloud üzerindeki diğer senkronizasyon seçeneklerini açabilirsiniz

Allah Razı olsun, deniycem...

Kimse cvp vermiycek sanmaya başlamıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Allah Razı olsun, deniycem...

Kimse cvp vermiycek sanmaya başlamıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halted__

sayin Ifenix hocam,
    8.1.1 deyim su anda. fakat gerek 3g de gerekse wifi da sorun var. 8.1.2 ye gecicem ama asagidaki tweaklarin tamami 8.1.2 de calisiyor mu? ona gore yeni versiyona gecmeyi dusunuyorum. tesekkurler
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

bu adreste varmis, pardon...

https://docs.zoho.com/sheet/published.do?rid=z1v909ff833ece6824400b4d4095ac3a277ac

• quote:

quote:

sayin Ifenix hocam,
    8.1.1 deyim su anda. fakat gerek 3g de gerekse wifi da sorun var. 8.1.2 ye gecicem ama asagidaki tweaklarin tamami 8.1.2 de calisiyor mu? ona gore yeni versiyona gecmeyi dusunuyorum. tesekkurler

bu adreste varmis, pardon...

https://docs.zoho.com/sheet/published.do?rid=z1v909ff833ece6824400b4d4095ac3a277ac

Alıntıları Göster
    kalora repo şuan çalışmıyor bende ? hata veriyor daha doğrusu repo.myspace ile başlayan repolar çalışmıyor

• Hocam kalora kapandı mı restoredan sonra yükleyemiyorum :(

• Xphoid kullanıcısına yanıt
    Cümlemizden hocam, gözden kaçmıştır muhakkak. Yoksa cevap vermemezlik etmezler

Ben de 2 soru sordum yık yok hala bakalım ne olacak

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.