Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
450.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu core temasını kuruyorum iconlar çok güzel duruyor ilk sayfada ikinci sayfadaki Programların ikonları bir türlü değişmiyor bunu nasıl halledebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    CallVibrate dostum..
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    Hangi repo da acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kalorada bulabilirsin
  • jailbreak nedir?

iphoneum yok, meraktan soruyorum
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Onu hic kullanmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

PanGuTeam : There is no Cydia since it's not compatible with iOS8 yet. But we already contacted @saurik and we will bundle Cydia after it's updated.
    kalora reposunu ekilyemiyorum sonuna kadar gelip kalıyor
  • westlain61 W kullanıcısına yanıt
    O programla çalışmıyor olabilir. Neticede tüm denetimleri geçemiyormuş.

• Uygulama ikonlarını gizleyen tweak var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: balkanli

Menü tuşuna iki kez basınca yukrda çıkan son aramalar tweaki varmı (silebilen) ? Teşekkürler

Bunun için tweak e ne gerek var

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

O programla çalışmıyor olabilir. Neticede tüm denetimleri geçemiyormuş.
    8.1.1 jailbreak ten sonra touch id kullanamıyor muyuz.virtual home,bioprotect vs.yani yeniden aktif etmemiz mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

8.1.1 jailbreak ten sonra touch id kullanamıyor muyuz.virtual home,bioprotect vs.yani yeniden aktif etmemiz mümkün mü

bioprotect kullanıyorum bende sıkıntı yok..virtual home da yeni güncelleme geldi kullanılıyordur diye tahmin ediyorum...
    HideMe8 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

HideMe8 var
    Arkadaşlar ios facebook uygulamasında bildiğiniz gibi kopyalama seçeneği yoktu. FBCopyTXT tweaki bu özelliği getiriyor, bigboss reposunda bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

HideMe8 var
    Hocam kulaklıkla müzik dinlerken biliyorsunuz ab standartı var(seste kısıklık),bu standartı kaldırmanın bir yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan915

Hocam kulaklıkla müzik dinlerken biliyorsunuz ab standartı var(seste kısıklık),bu standartı kaldırmanın bir yolu var mıdır?
    Cydia çok geç açılıyor, sebebi nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan915

"Volume Amplifier" Deneyebilirsiniz Hocam :)
  • Cydia TimeOut 2 var. 8.1 de fenix hocamın sayesinde yüklemiştim bence baya farketmişti şimdi 8.1.1de Çalışır mı bilmiyorum. Kalora reposundan indirmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: nativist

Cydia TimeOut 2 var. 8.1 de fenix hocamın sayesinde yüklemiştim bence baya farketmişti şimdi 8.1.1de Çalışır mı bilmiyorum. Kalora reposundan indirmiştim
    VirtualHome bekleyenler vardı, Xarold ve BYA Repolarında 1.1-1 versiyonu güncellendi.

ozan915

Telefonun ses seviyesiyle oynamanızı tavsiye etmem, telefonun hoparlörünü patlatabilirsiniz ki patlatan çok gördüm. Daha da önemli kulaklarınıza ciddi zarar verir. Zaten iPhone'nun ses seviyesi gayet iyi. Yüksek sesle kulaklık kullanarak müzik dinlemek zamanla kulağınızın duymamasına sebep olur. Sonuçta Avrupa Standartların amacı da bu, insanların sağır olmasını engellemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 2 Aralık 2014; 1:24:13 >
  • Hocam bitesmsden bi haber yok dimi?

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.