Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolasın hocam söylediğin tweak ile hallettim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kurulu tweakleri .deb olarak dışarı aktaramazsınız çünkü Cydia .deb dosyalarını kurduktan sonra otomatik siliyor. Aradığınız .deb dosyalarını internette rahatlıkla bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 1 Aralık 2014; 21:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Muhtemelen kurulu tweakleri .deb olarak dışarı aktaramazsınız çünkü Cydia .deb dosyalarını kurduktan sonra otomatik siliyor. Aradığınız .deb dosyalarını internette rahatlıkla bulabilirsiniz
    bu hatayı alıyorum sürekli uygulama yüklemek istediğimde repolar güncellenmediği için mi ? yoksa başka bir sorun mu var ? WinterBoard Activator onları bile kuramadım bu hatayı veriyor :S

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• BigBoss reposunu kaynaklara ekleyin, ekli ise kaynakları yenile yapıp tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 1 Aralık 2014; 21:55:09 >
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    bigboss reposunu kabul ettiremedim repo adresini verebilir misin
  • Hocam bunuda sormayın yani Google'a girip bakmak zor değil.
    hey allahım onu yazdım kabul etmedi zaten ondan soruyoruz iyilik yapıcan bi ton laf yazdın kardeşim ya salak değilim baktım heralde ordan yazdım olmadı böyle bir kaynak yok dedi ondan sorduk
    yanlış mı yazıyorum bu şekilde google da yazanda kabul etmiyor

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: onRGizliGarage

hey allahım onu yazdım kabul etmedi zaten ondan soruyoruz iyilik yapıcan bi ton laf yazdın kardeşim ya salak değilim baktım heralde ordan yazdım olmadı böyle bir kaynak yok dedi ondan sorduk
    http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/
  • quote:

Orijinalden alıntı: onRGizliGarage

Sizce herkesten farklı bir BigBoss reposu kullanıyor olma ihtimalim var mı? Google'da çıkan neyse bende onu kullanıyorum. Cydia'nın ana sayfasında "daha fazla kaynak ekle" bölümü var oradan deneyin. Eğer yine olmazsa telefonunuzu tekrar başlatıp öyle deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 1 Aralık 2014; 22:10:00 >
  • quote:

Springboard'ı yeniden başlat seçeneğine dokunmadan önce menüye dönüp iFile ile dosyayı aratıp bulabiliyorduk. İOS 8'de bulamıyorum...
  • Bugün hiç daha önce bu konuda bu kadar tartışma görmedim. Bence kimse saygısını bozmamalı. Benim dhde tek tük girdiğim bölümlerden birisi burası. Burda yardım eden belli Başlı insanlar var, sağolsunlar nasıl geliyorsanız onlar sizden daha kibar geliyor bizlere. Kimseye karşı bi lafım yok sonuçta kimseyi tam tanımıyorum. Ama yardım eden insanlara da elimizden yardım gelmediği için saygımızla Karşılık verelim. Iyi forumlar.

• quote:

Sizce herkesten farklı bir BigBoss reposu kullanıyor olma ihtimalim var mı? Google'da çıkan neyse bende onu kullanıyorum. Cydia'nın ana sayfasında "daha fazla kaynak ekle" bölümü var oradan deneyin. Eğer yine olmazsa telefonunuzu tekrar başlatıp öyle deneyin.
    belirtilen kaynak bulunamadı diyor hey allahım telefonu yeniden de başlattım resetledim bu hatayı yaşayan var mı başka ?

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Sakin olun sıkıntı yok. Muhtemelen doğru yazıyorsunuzdur ama BigBoss reposu şu an online olmayabilir ki gördüğüm kadarıyla değil. Herhangi bir .deb dosyayı indirmeyi denedim inmedi. Bir süre sonra tekrar deneyin olacak en sonunda elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 1 Aralık 2014; 22:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarusbasarsa

belirtilen kaynak bulunamadı diyor hey allahım telefonu yeniden de başlattım resetledim bu hatayı yaşayan var mı başka ?

kardesim cydia ya gir ana sayfasinda daha fazla paket kaynagi kismindan ekle kaynagi adres yaArak bigboss kaynagi eklenmez

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    hay allah senden razı olsun
  • quote:

Evet arkadaşlar MuscleNerd isimli vatandaş (kendisini RedSn0w zamanlarından tanıyoruz, iPhone Dev Team üyelerinden) TaiG için attığı tweetler ile jailbreake kefil olduğunu söyledi. Artık gönül rahatlığıyla herkes 8.1.1 TaiG JB kullanabilir.

Merak edenler için kaynak;

http://www.idownloadblog.com/2014/12/01/musclenerd-vouches-for-the-taig-ios-8-1-1-jailbreak/

güncellenen tweakler ios 8 destekli geliyor genelde -ki onlar 8.1.1 ile de stabil çalışıyor sanırım- ama birkaç tweak var bende kurulu ios 8.x isteyen. beklemedeyim onlar da güncellenince geçeceğim bilgilendirme için teşekkürler.

• i6 8.1.1 jb yaparken %30 da ve %40 da ne kadar bekliyor epeydir bekliyor bende :S süreç normalde ne kadar sürüyor ?

• quote:

hay allah senden razı olsun

Saol kardeşim senden de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

kardesim cydia ya gir ana sayfasinda daha fazla paket kaynagi kismindan ekle kaynagi adres yaArak bigboss kaynagi eklenmez

Alıntıları Göster
    reis 8.1.1 jailbreak ten sonra touch id kullanamıyor muyuz.virtual home,bioprotect vs ku

• 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.