Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (300. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Yükledim tweaki ama herhangibir sey çıkmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ Gigabyte 990xa ud3 Amd phenom ii x6 1055t Saphire 7870Ghz Edition Ati 5770 8Gb kingston hyperx500 HDD Win 8.1Origin ID: _zKn_ BattleField 4 BattleField 3 BattleField Bad Company 2Katılım Zamanı: 7 Mart 2007
-
arkadaslar merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: s_mail
arkadaşlar ios 7.1 de 360batery vardı. ios8.1 de ise halen gözükmüyor, acaba uygulama bildirimlerini silebileceğim bir tweak var mı?
Alıntıları Göster
telefonumu restore yapip new iphone ile tekrar yukledim ancak bir sorun var. gorusme sirasinda ekran kilitleniyor ve goruntu tekrar geri gelmiyor. lockscreen tweaklari yuklu degil. activator ile status bari kaydirinca telefon lock durumuna geciyordu. ondan olabilir diye activator u kaldirdim sorun devam etti. super recorder yapiyordur diye tahmin edip onu da kaldirdim sorun yine devam ediyor. yanliz dikkat ettim, kilitlenme sirasinda volume amplifier hic yuklemedigim halde onunla ilgili bir diyalog ekrani geliyor. simdi tekrar restore yaptim, problem yok tabii. fakat tweak lari tekrar yukleyince yine sorun olur diye cekiniyorum. sizce neden olabilir bu? tweaklari yuklerken herhangi bir siralama var mi acaba?
tesekkurler_____________________________
-
değişik bir bildirim şekli. :)quote:
Orijinalden alıntı: halted__
arkadaslar merhaba,
telefonumu restore yapip new iphone ile tekrar yukledim ancak bir sorun var. gorusme sirasinda ekran kilitleniyor ve goruntu tekrar geri gelmiyor. lockscreen tweaklari yuklu degil. activator ile status bari kaydirinca telefon lock durumuna geciyordu. ondan olabilir diye activator u kaldirdim sorun devam etti. super recorder yapiyordur diye tahmin edip onu da kaldirdim sorun yine devam ediyor. yanliz dikkat ettim, kilitlenme sirasinda volume amplifier hic yuklemedigim halde onunla ilgili bir diyalog ekrani geliyor. simdi tekrar restore yaptim, problem yok tabii. fakat tweak lari tekrar yukleyince yine sorun olur diye cekiniyorum. sizce neden olabilir bu? tweaklari yuklerken herhangi bir siralama var mi acaba?
tesekkurler
Alıntıları Göster
repo: bigboss
tweak: BounceNotify8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 25 Kasım 2014; 16:15:56 >_____________________________
-
yav kardeşim kaçç gündür AppSync 8 Arıyorum hiç bir Repo'da göremedim sorun bende mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Pesimist_38
Beyler 8.1.1 için jailbreak ne zaman çıkar acaba bir bilgi var mı?_____________________________ ve Tanrı, onu yarattı... Andriy Shevchenko
Avrupa'da Yılın Futbolcusu
FIFA Dünya'da Yılın Oyuncusu Ödülü Üçüncü
Golden Foot
UEFA Şampiyonlar Ligi En İyi Forvet
Ballon d'Or

-
repo demiyodum ama saol ekliyorum şimdi repo yu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gerçekler sadedir. Onları biz süsler, biz güzelleştiririz. -
WiFiried i kurdukdan sonra tam olarak ne yapmamız gerekiyor veya yapmamız gereken bişey varmıdır.quote:
Orijinalden alıntı: Aslanncan
repo demiyodum ama saol ekliyorum şimdi repo yu 
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Iempufy
WiFiried i kurdukdan sonra tam olarak ne yapmamız gerekiyor veya yapmamız gereken bişey varmıdır.
Hangi. Repodan kurdunuz?
Jb yaptıktan sonra restore edip servise versek servis jb yaptığımızı anlar mı??
aratınca çıktı direk repo ismi yazmıyorquote:
Orijinalden alıntı: halil_41quote:
WiFiried i kurdukdan sonra tam olarak ne yapmamız gerekiyor veya yapmamız gereken bişey varmıdır.
Hangi. Repodan kurdunuz?
Alıntıları Göster_____________________________ -
Daha önce aldığınız cevaplardan farklı bir cevap gelmeyecektir. _____________________________ Intel® Core™ i7 11700KF
ARCTIC Liquid Freezer II 360
Asus TUF Gaming Z590-PLUS
G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
Asus TUF Gaming VG27BQ -
Modmyi reposunda _____________________________ Intel® Core™ i7 11700KF
ARCTIC Liquid Freezer II 360
Asus TUF Gaming Z590-PLUS
G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
Asus TUF Gaming VG27BQ -
Yani anlamazlar demi??quote:
Orijinalden alıntı: Tunyukuk
Daha önce aldığınız cevaplardan farklı bir cevap gelmeyecektir._____________________________ -
Yani anlamazlar demi??
Hocam daha önce bu soru için konu da açtınız orada bizzat ben kendim de detaylı cevapladım, başka arkadaşlarda cevapladı. Hala neyin peşindesiniz anlayamadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 25 Kasım 2014; 17:17:12 >_____________________________ -
İphone 6 pluslarda sayaç var mı??
-
quote:
Hayır Hocam Hiç Bir Şey Yapmanıza Gerek Yok Direk Etkisini Gösterecektir :)_____________________________
iPhone 6 64 GB Gold - iOS 8.1.2 JB -
Teşekkürler kurulumu Yaptım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt