Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (302. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Jb yaparken telefon bozulmaz demi??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Çıkan ve Güncellenen Tweak'ler :
New: VirtualHome 8 (iOS 8) 1.0-1
New: InTube 2 (iOS 8) 2.0
New: LockStatusClock 1.0-1
New: Safe Alarm PRO 1.0.0-1
New: Automa 1.0.0-1
New: DathUI (iOS 8) 1.0-1
New: Instagram No Bar 1.0
New: WatchBoard 1.0.0-1
Updated: PhotoTorch 1.4-3
Updated: Stepper 2 (iOS 8) 1.0-2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 25 Kasım 2014; 18:40:35 > -
Hopa hemen deneyelim virtuali
öyle bişey yazmıyor. bazı tweaklerde var böyle durumlar.
adam 8 için çıkarıyor ama uyumsuz diye yüklenmiyorç
dostum custom ls değiştirmedi yazıyı bende eski düzen 3g'lerde yaptığımız gibi ifile'dan dil dosyasındaki uygun satırdaki yazıyı değişerek.... -
springtomize ile olabiliyor.
Hocam jb yaparken kesinlikle bozulmaz değil mi bozulma durumu var mı??arkadaşın bozulmuş da
demekki kesinlik yok arkadaşının bozulduğuna göre
Wifi fix hangi repoda mevcut ?
Sizinki bozuldu mu??
arkadaşlar safari downloader + sorunsuz kuruluyor
kurulduktan sonra hata da vermiyor ama youtube ye grip herhangi bir videoya bastığımda downlad etmesi için çıkması gereken küçük eklenti ya da ikon çıkmıyor .
respring de yaptım 2 kere ama olmadı gene.
acaba yapılması gereken başka bir ayar m var? -
Bigboss reposunu sildim Yanlışlıkla ana sayfadaki repoyu kabul etmiyor bir Yanlışlık mı var acaba? -
Cydia'ya girin ana sayfada "Daha Fazla Paket Kaynağı" yazar ona tıklayın. Orada BigBoss gözüküyor olması lazım tıklayın kendi kuracaktır. -
Virtualhome 8 xarold'un reposunda ücretsiz..
Wi-Fi Fix Güncelleme Geldi!!
Updated: WiFried (AWDL Disable) 0.3
WiFried 0.3: Fixes a UI bug in AirDrop menu + iOS8 sup. Also brings up/dn awdl0 (reported by @angelXwind to help)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 25 Kasım 2014; 21:23:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: animetrk
Cydia'ya girin ana sayfada "Daha Fazla Paket Kaynağı" yazar ona tıklayın. Orada BigBoss gözüküyor olması lazım tıklayın kendi kuracaktır.
Sağolun hocam hallettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qaragile -- 25 Kasım 2014; 21:27:32 >
hocam iphone mouse bağlayabilecegim bir tweak var mı bir bilgin var mı acaba ben btc mouse diye bir tweak buldum ama ios 8 sürümü yok galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karus99 -- 25 Kasım 2014; 21:39:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
Yeni Çıkan ve Güncellenen Tweak'ler :
New: VirtualHome 8 (iOS 8) 1.0-1
New: InTube 2 (iOS 8) 2.0
New: LockStatusClock 1.0-1
New: Safe Alarm PRO 1.0.0-1
New: Automa 1.0.0-1
New: DathUI (iOS 8) 1.0-1
New: Instagram No Bar 1.0
New: WatchBoard 1.0.0-1
Updated: PhotoTorch 1.4-3
Updated: Stepper 2 (iOS 8) 1.0-2
Hocam bir çoğunun Cydia'da arama bölümünde gözükmemesinin sebebi nedir acaba? Belli başlı Repo'ların hepsi yüklü ama.. -
Arkadaşlar HideMe8 dışında kilit ekran yazısını değiştirebileceğim bir tweak mevcut mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X