Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam; winterboard da summerboard mode işaretliyorum ama cihaz bu hamlede safemode atıyor. summerboard mode uda kullanmak zorundayım sebebse yazılar kısmen görünmüyor üst üste biniyor. normalda safemode atmıyordu 2 gün öncesine kadar. peki bunun için alternatif ne yapabilirim.

edit: eclipse yüklü ve aktif olduğunda düzeliyor summerboard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 19 Kasım 2014; 14:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Valla hocam işler iyice karıştı. 8.1.1 jailbreak çıkacak mı yoksa 8.2 mi beklenecek bilemedim. Çıkarsalar bir türlü çıkarmasalar bir türlü. Şahsi fikrim çıkarmaları yönünde çünkü güncellemelerin sonu yok. 8.2'yi bekleseler bu seferde 8.2.1 ve 8.3 gibi güncellemeler yolda olacak. Pangu işini iyi yapıyor, Evad3rs bir jailbreak çıkaracak diye etrafa bir sürü poz yapıyordu.

Şuan Yayınlanan JB 30 Pinli Cihazlar için Çalıştığını Söylüyor :)
    Bakalım Ama Kararlı Sürüme JB Çıkarmaları Daha Mantıklı Olacaktır Uzun Süre JB'de Kalabiliriz :)
    Hayırlısı Artık :)

asupdatehider çalışmıyor benzeri var mı acaba.spotify'yi 0.9.3'ten yukarı güncellememem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Valla hocam işler iyice karıştı. 8.1.1 jailbreak çıkacak mı yoksa 8.2 mi beklenecek bilemedim. Çıkarsalar bir türlü çıkarmasalar bir türlü. Şahsi fikrim çıkarmaları yönünde çünkü güncellemelerin sonu yok. 8.2'yi bekleseler bu seferde 8.2.1 ve 8.3 gibi güncellemeler yolda olacak. Pangu işini iyi yapıyor, Evad3rs bir jailbreak çıkaracak diye etrafa bir sürü poz yapıyordu.

Şuan Yayınlanan JB 30 Pinli Cihazlar için Çalıştığını Söylüyor :)
    Bakalım Ama Kararlı Sürüme JB Çıkarmaları Daha Mantıklı Olacaktır Uzun Süre JB'de Kalabiliriz :)
    Hayırlısı Artık :)

asupdatehider çalışmıyor benzeri var mı acaba.spotify'yi 0.9.3'ten yukarı güncellememem lazım

Alıntıları Göster
    tweak guncelliycem 1 haftadir boyle kimse yardim etmeyecekse soyleyin buraya birdaha yazi yazmiycam gecen gonderdim 1 kisi bile cevap vermedi
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.batu

tweak guncelliycem 1 haftadir boyle kimse yardim etmeyecekse soyleyin buraya birdaha yazi yazmiycam gecen gonderdim 1 kisi bile cevap vermedi
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Alıntıları Göster
    @iphoneios
    Arada paralı tweak almışsınız galiba onu güncelleyemediği için hata verir gibi...
    Ya da paralı tweakin kaçağını kullanmışsınız ama paralıdan güncelleme yapmaya çalışıyor...

• 2sini de denedim ama bana misin demedi, sizlerde duzgun calisiyor ise hangi repodan indirdiginizi belirtir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzalar kapanmadan nolur nolmaz diye temiz restore attım cihaza. Jb yaptım kulaklıkta ses sınırı olduğunu farkettim. ( kulaklık takılı değilken son ses seviyesine getirebiliyorum ancak kulaklık bağlıyken %75 kadar açılıyor daha da yükselmiyor ) bunun sebebi ne olabilir? Çözüm yoksa tekrar restore yapmam gerekecek sanırım. Bu durumu yaşayanlar oldu mu ?

• Zyphros kullanıcısına yanıt
    repo.xarold.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksahin

Hocam tage güzel fakat safaride diyelim önceki sayfaya dönmek için soldan sağa çektiğimde tage devreye giriyor. Var mıdır bunun bir ayarı ? İpad kullanıyorum.
    Tabii ki. Tage'nin ayarlarından Switch Apps özelliğini kapalı hale getirdiğinizde bu sorunu tekrar yaşamıyor olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost901

Tabii ki. Tage'nin ayarlarından Switch Apps özelliğini kapalı hale getirdiğinizde bu sorunu tekrar yaşamıyor olacaksınız.

Alıntıları Göster
    PwnTunes hata veriyordu, çözüldü mü problem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

PwnTunes hata veriyordu, çözüldü mü problem ?

Alıntıları Göster
    kardeşlerim mesaj geldiğinde telefon safe moda geçiyor buna sebep olacak bi tweek geliyormu aklınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

kardeşlerim mesaj geldiğinde telefon safe moda geçiyor buna sebep olacak bi tweek geliyormu aklınıza

Hocam PriorityHub Yüklüyse Safe Mod'a Atabiliyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

Hocam PriorityHub Yüklüyse Safe Mod'a Atabiliyor :)

Alıntıları Göster
    VirtualHome8 yeni işlevleri ile gelecek!
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    nezaman Geliyomus süper haberler geldi gene

• quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

nezaman Geliyomus süper haberler geldi gene

Önümüzde ki Hafta Sanırım Geliştirici Öyle Tweet Atmış :)
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    İnteractive mesajdan haber var mi ? Convergancedende ses çıkmadi daha?

• Uygulama gizleyen bi tweak var mi acaba?

• Deniyorum, tsk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

İnteractive mesajdan haber var mi ? Convergancedende ses çıkmadi daha?

İkisinden de Ses Seda Yok Şimdilik bu Suskunluğun Altında Elbet Birşeyler Yatar :)
  • vitaNera kullanıcısına yanıt
    HideMe8'de gizleyebiliyorsun hocam
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.