Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
450.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iFenix

#iFile for #iOS8. - It's our repo. Coming soon.

Repo :http://cydia.myrepospace.com/PurpleTeamiOS

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Alıntıları Göster
    bu cydia neden tr dil olarak göstermiyor.Dil dosyalarına baktım var cydia.app içinde ama ingilizce olarak çalışıyor

• Pangu dan haber yok mu calisiyoruz falan gibi :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainhard kullanıcısına yanıt
    yok hocam gösterip gittiler.. başkada bişi yok :) ben nerdeyse gelmicek dicem artık. çünkü jb bi şekilde yapılıyor.
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    Bekleyemiyorum artik yapacam herhalde suanki haliyle

• ColorBadges sorunsuz
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 24 Ekim 2014; 15:37:35 >
  • Herşeyi sorunsuz şekilde yükleyip kurdum fakat appstoreya girip önceden indirdiğim uygulamayı güncellemiyor ve bir iki defa uygulama açıkken kendini restartladı ipad bunun nedeni nedir?bu hataların giderilmesi için Pangunun beklenen yeni sürümünü mü beklemeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Bende Flex Ve Tweak Aracılığı İle 5 Dock ve Dock Arka Planı Kaldırdım :)

5 dock nasıl yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rithone

Herşeyi sorunsuz şekilde yükleyip kurdum fakat appstoreya girip önceden indirdiğim uygulamayı güncellemiyor ve bir iki defa uygulama açıkken kendini restartladı ipad bunun nedeni nedir?bu hataların giderilmesi için Pangunun beklenen yeni sürümünü mü beklemeliyim

Bence PanGu'nun Kararlı Sürümünü Beklemeniz En İyisi Şuan Yarım Yamalak diyebiliriz Bazı Şeyler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rithone

Herşeyi sorunsuz şekilde yükleyip kurdum fakat appstoreya girip önceden indirdiğim uygulamayı güncellemiyor ve bir iki defa uygulama açıkken kendini restartladı ipad bunun nedeni nedir?bu hataların giderilmesi için Pangunun beklenen yeni sürümünü mü beklemeliyim

Bence PanGu'nun Kararlı Sürümünü Beklemeniz En İyisi Şuan Yarım Yamalak diyebiliriz Bazı Şeyler :)

Alıntıları Göster
    iFile iOS 8.1 Çalışıyor..

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: walkererdem

Jailbreak işlemini yapıp cydia kuruduktan sonra telefonuna touch ID şifre koymayın telefon elmada kalıyor arkadaşlar.

reddit üzerinde de bu paylaşılmış. apple ios 8 ile sistemde büyük değişiklikler yapmış güvenlik konusunda. bu kullanıcılar için iyi birşey olsa da jailbreak ve geliştiriciler yönünden kötüymüş çünkü cydia nın yüklendiği bölüm touch ID ile korunma altına alınıyormuş ve cydia yükledikten sonra Touch ID koyarsanız cihaz açılamayıp elmada kalıyor öyle.

Cydia YÜkledikten sonra asla Touch ID şifre koymayın cihaza şuanda cihazım elmada kaldı hiç bir Tweak yüklemediğim halde.

Alıntıları Göster
    CurtainsForYou iOS 8.1 Çalışıyor!!

• cydiayı yükleyemiyorum yardımcı olabilecek arkadaş varmı? winscp yi denedim olmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: saykoman

cydiayı yükleyemiyorum yardımcı olabilecek arkadaş varmı? winscp yi denedim olmuyor...

http://winscp.net/download/winscp562setup.exe

Direk Setup Olarak Denerseniz Olacaktır :)
    Ama Biraz Daha Beklemenizde Fayda Var..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saykoman

cydiayı yükleyemiyorum yardımcı olabilecek arkadaş varmı? winscp yi denedim olmuyor...

http://winscp.net/download/winscp562setup.exe

Direk Setup Olarak Denerseniz Olacaktır :)
    Ama Biraz Daha Beklemenizde Fayda Var..

Alıntıları Göster
    twittlerde bir sonuc varmı felix hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Malesef Hocam Şuan İlerleme yada PanGu Team'den Açıklama Yok.
  • quote:

quote:

Ortaya birşey attılar, insanları heyecanlandırdılar, cydia halloldu, tweakler güncellendi, şuan çıt çıkmıyor adamlardan, saçmalamaya başladılar artık gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

quote:

quote:

Ortaya birşey attılar, insanları heyecanlandırdılar, cydia halloldu, tweakler güncellendi, şuan çıt çıkmıyor adamlardan, saçmalamaya başladılar artık gibi

sen sacmaliyorsun bence. adamlar nazlanmadan hemen cikartti, evards gibi ergenlik yapmiyorlar.
    bu kadar sabirsizsan kendin cikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

quote:

quote:

sen sacmaliyorsun bence. adamlar nazlanmadan hemen cikartti, evards gibi ergenlik yapmiyorlar.
    bu kadar sabirsizsan kendin cikar.

Hemen çıkarıp geliyorum.

Bana sabırdan bahsediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: walkererdem

Jailbreak işlemini yapıp cydia kuruduktan sonra telefonuna touch ID şifre koymayın telefon elmada kalıyor arkadaşlar.

reddit üzerinde de bu paylaşılmış. apple ios 8 ile sistemde büyük değişiklikler yapmış güvenlik konusunda. bu kullanıcılar için iyi birşey olsa da jailbreak ve geliştiriciler yönünden kötüymüş çünkü cydia nın yüklendiği bölüm touch ID ile korunma altına alınıyormuş ve cydia yükledikten sonra Touch ID koyarsanız cihaz açılamayıp elmada kalıyor öyle.

Cydia YÜkledikten sonra asla Touch ID şifre koymayın cihaza şuanda cihazım elmada kaldı hiç bir Tweak yüklemediğim halde.

Alıntıları Göster
    Twitter'da Dolaşan Bazı Haberlerden Birtanesi..

iOS 8 jailbreak progress.

http://cydia.keatonburleson.com/

• quote:

PanGuTeam : There is no Cydia since it's not compatible with iOS8 yet. But we already contacted @saurik and we will bundle Cydia after it's updated.
    Günün sevindirici haberi heyecanla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin19

Günün sevindirici haberi heyecanla bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Tage'de iOS 8 İçin güncellendi!!

Tage 1.0.6 is awesome!! Multitasking gestures on iOS 8!
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.