Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-S0ETR laptop fanı açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tüm vidalarını söküyorum söküyorum yinede açılmıyo nasıl açılacak bunun fanı bilgisayar ısınıp kendini kapatmaya başladı artık

• HerTOntK kullanıcısına yanıt
    öncelikle eğer daha önce bir laptop açmadıysanız veya nasıl açıldığını görmediyseniz açmamanızı öneririm bir yerleri kırabilirsiniz.
    eğer yok illa açarım diyorsanız,
    menteşeleri kontrol edin, bazı cihazlarda menteşe dibinde küçük kapakçıklar oluyor belki onlardan vardır,
    menteşe değilse klavyeyi sökün,
    klavye küçük tırnaklarla kasada durur. kenarlarına bakınca görebilirsiniz, oraları ince ayarla tırnaklardan kurtarıp klavyeyi çıkarın. bazı kasalar üstten bazıları alttan açılır.

edit; sökme işleminde batarya dahil arkadaki bütün kapakları da çıkarın, kapak içlerinde de vida olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pihor -- 19 Ekim 2014; 13:33:36 >

Orijinalden alıntı: Pihor

öncelikle eğer daha önce bir laptop açmadıysanız veya nasıl açıldığını görmediyseniz açmamanızı öneririm bir yerleri kırabilirsiniz.
    eğer yok illa açarım diyorsanız,
    menteşeleri kontrol edin, bazı cihazlarda menteşe dibinde küçük kapakçıklar oluyor belki onlardan vardır,
    menteşe değilse klavyeyi sökün,
    klavye küçük tırnaklarla kasada durur. kenarlarına bakınca görebilirsiniz, oraları ince ayarla tırnaklardan kurtarıp klavyeyi çıkarın. bazı kasalar üstten bazıları alttan açılır.

edit; sökme işleminde batarya dahil arkadaki bütün kapakları da çıkarın, kapak içlerinde de vida olabilir.

yok daha önceki laptoplarımı çok açtım kapattım.ama bu açılmıyor tüm vidaları söksemde çıkmıyo yani dediklerinizi bi deneyim sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.