|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba. son 1 yıldır aşırı derecede horlama ile birlikte uyku apnesi sorunu yaşamaya başladım. Her gece sabaha kadar sırılsıklam oluyorum, eğer hasbelkader uyanırsam komple kıyafet değiştiriyorum. Sonra sabaha kadar manzara yine aynı. Nefes alamamaktan dolayı uyandığım oluyor. 1 dakikaya kadar nefesimin durduğu oluyor. ÇAM VE SAKURA hastanesinde şubat ayında uyku testine girdim. Bakan hemşire sabah bana sizde çok fazla var dedi. Muhtemelen 2. teste de çağırılırsınız dedi. Şimdi o ilk testin sonucunun yorumlanmasını bekliyorum. 3 ay sürer dediler. Bunların haricinde bir de yine son 1 yıldır ortaya çıkan KAŞINTI KRİZİ SEANSLARI BAŞLADI. Genellikle akşam saatlerinde ANİDEN vücudumun bazı bölgeleri kaşınmaya başlıyor ve bir kaç dakika içerisinde TÜM BEDENİME yayılıyor. Yani tepeden tırnağa kadar. kaşımakla geçmiyor. 3-4 saat sürüyor. ÇILDIRTACAK DERECEDE oluyor bu. Şimdi tüm bunların anlamı nedir arkadaşlar? Bende ne var? Neden bunlar ortaya çıktı. Kilom normal, sadece ideal vücut kitle indeksine göre 7-8 kilo fazlam var. yani boyum 1.76 kilom 85. durağan bir hayatım var. masa başı işte çalışıyorum. spor yapmıyorum. bir kaç sene öncesine kadar HİÇBİR SAĞLIK SORUNUM YOKTU. yaşım da 36. Benzer durumları yaşayanlar var mı? Çözüm bulanlar var mı? UYKU APNESİ İÇİN NE YAPABİLİRİM? BURUN ETLERİM İRİYMİŞ BENİM. ÇOCUKLUĞUMDA GİTTİĞİM BİR MUAYENEDE SÖYLEMİŞTİ DOKTOR. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_maske -- 2 Eylül 2025; 15:31:34 > |
|