Şimdi Ara

kaza yaptım ssli 15.10 guncelleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah saolun zaten expert ne teklif ederse forumda paylaşacağım sigorta çakallarına yem olmak istemiyorum

Orijinalden alıntı: gazozvar

Geçmiş olsun, aracınız toyota olsaydı en fazla far ampülü patlardı. Tamponda çizik bile olmazdı. (Sorunsuzluktan dolayı).

hoca senin olayın nedir bu toyota ile heryere yazıyorsun?

Orijinalden alıntı: Panthér

Geçmiş olsun.

Ben 20.000TL lik hasar göremedim.
    Hele hele! bu hasar ile araç pert'e çıkacak ise, vay halimize...

Alıntıları Göster
    eksper ofisinde çalışıyorum. Hasar ekspertiz listesini iste ve bir bak. Panel, tampon demiri, 2 far, hadi tampon da yeni hadi radyatörlerde yeni..ee başka ne var? perte çıkarttırma aracını millet alır 5 10 harcar deli gibi kazanır aracından.tatlı bi hasar var bence arabada,

Birde hangi serviste bu araç avek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sçsb -- 14 Ekim 2014; 10:51:44 >
  • 20000 hasar mı olurculara tek lafım gidin onden kaza yapmıs bir arac bulup inceleyin kaza sonrasını. Bu arac %100 şasisindd eğilme olmuştur. Motorunda , ızgara ın arkasında kı aksamlarda da bırlac sorun olduysa yetkılı servıs fiyatı verılmıstır bu durumda da 20 olmasa da 15 vardır.
    2.durum;siz gercekten experim üç kağıtcısına denk gelmısınızdır. Sonucta ve golf en cok satan araba bı sekıl alıcısı cıkar. Adam 5000 tl lık hasar vardır ama pert yazar rapora sonra aracı el altında baskasna aldırıp satar. Emınım bu ısın tıcaretını yapan experlerde var cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 14 Ekim 2014; 10:55:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • sçsb kullanıcısına yanıt
    tamaş hocam pert çıksa zarar mı ederim onu anlayamadım ?aracımı gecen ay 43e satacaktım son anda bir aksilik oldu(alacağım arabayı adam satmaktan vazgecti)şimdi pertten bana 42 43 verseler kabul etmeyeyim mi ne yapayım ?

Orijinalden alıntı: jacques1791

tamaş hocam pert çıksa zarar mı ederim onu anlayamadım ?aracımı gecen ay 43e satacaktım son anda bir aksilik oldu(alacağım arabayı adam satmaktan vazgecti)şimdi pertten bana 42 43 verseler kabul etmeyeyim mi ne yapayım ?

Öncelikle geçmiş olsun wv borayla bende kaza yaptım aracım perte gitti öncelikle kasko değeriniz ne kadar ? Bu önemli atıyorum aracın kasko değeri 42 bin tl size ödeyecekler siz bu değere itiraz ederseniz exper gelir aracın günlük değerine bakar ve + - bi değer biçer genelde + olur size öderler . Eğer exper in biçtiği değer kasko değerinin üstünde ise arada kalan farkı karşı tarafın sıgortasından alırlar tabi tutanaklarda siz haklı çıkarsanız .

Eksper ofisiyle konuş. Madem satmayı düşünüyordun o zaman pert edilsin. Ama 43 bin istiyorum de. Onlar ne kadar verecek onu sor. aracın full mü km si düşükse bu gibi şeyleri öne sür. Onlar düşük vereceklerse atıyorum 35 37 civarı bişey kabul etme. Hangi eksper?

Orijinalden alıntı: sçsb

quote:

Eksper ofisiyle konuş. Madem satmayı düşünüyordun o zaman pert edilsin. Ama 43 bin istiyorum de. Onlar ne kadar verecek onu sor. aracın full mü km si düşükse bu gibi şeyleri öne sür. Onlar düşük vereceklerse atıyorum 35 37 civarı bişey kabul etme. Hangi eksper?

exper ofisini bilmiyorum exper yarın tarafınıza dönüş yapacağım dedi ben size adamın tekliflerini ve detaylı bilgiyi paylaşırım.tahmin ettiğim kadarıyla aynı dünya görüşüne sahibiz :) kısaca sizin yönlendirmenize ihtiyacım var .iyiçalışmalar

• Transit de tas gibiymis bi hasar goremedim onda

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Transit de tas gibiymis bi hasar goremedim onda

zaten kaza anında aractan inmeden gecen o kısa sürede transite bakınca oo iyi yırttık dememle benim aracın vaziyeti görüp elimi kafama vurmam bir oldu:)

Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Öndeki araç şerit ihlali yaptığı için 8 de 8 haksız olacağınızı düşünmüyorum. Daha önce başıma geldi, önümde kaza olduğu için ani refleksle kendimi orta şeride attım arkadan vurdular ben suçlu oldum.

quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

quote:

exper ofisini bilmiyorum exper yarın tarafınıza dönüş yapacağım dedi ben size adamın tekliflerini ve detaylı bilgiyi paylaşırım.tahmin ettiğim kadarıyla aynı dünya görüşüne sahibiz :) kısaca sizin yönlendirmenize ihtiyacım var .iyiçalışmalar

servisi arayıp eksperinin ofis telefonunu öğrenebilirsin. orayı arayıp plaka verip yada dosya numarasıyla aracın hakkında bilgi edinebilirsin. biraz ara rahatsız et işlerini daha hızlı yaparlar :)

• quote:

Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    20.000 lik hasarı ben neden göremiyorum? Motor yerinde ve sağlamsa orada 20.000 lik hasar falan yok. Bu araca pert diyen ekspere yetki veren kuruma ....

Orijinalden alıntı: MMistanbul

20.000 lik hasarı ben neden göremiyorum? Motor yerinde ve sağlamsa orada 20.000 lik hasar falan yok. Bu araca pert diyen ekspere yetki veren kuruma ....

Alıntıları Göster
    ön tampon sis farlarıyla yenilenecek desek, ön panjur, radyatör, ön kaput, araçta park sensörü var mı önde bilmiyorum var diyelim, vw arma. görünürdeki hasar bu, kaput altında ekstra birşeyler var mı resimden belli olmuyor, hava yasıtkları kapalı. (sadece resimlerden exper arkadaşa incelettim söyledikleri bu)

• quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

ön tampon sis farlarıyla yenilenecek desek, ön panjur, radyatör, ön kaput, araçta park sensörü var mı önde bilmiyorum var diyelim, vw arma. görünürdeki hasar bu, kaput altında ekstra birşeyler var mı resimden belli olmuyor, hava yasıtkları kapalı. (sadece resimlerden exper arkadaşa incelettim söyledikleri bu)

Alıntıları Göster
    Benim eski aracım da da aynısı olmuştu

Ben bu halde eski aracımda pert aldım 35 bin tl :)) hava yastıkları vs hiçbirşey de açılmadı
     kaza yaptım ssli 15.10 guncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 14 Ekim 2014; 13:42:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Benim eski aracım da da aynısı olmuştu

Ben bu halde eski aracımda pert aldım 35 bin tl :)) hava yastıkları vs hiçbirşey de açılmadı

Alıntıları Göster
    gebzede sanayide 300 liraya tamir ederler bunu.

• jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Pert mi .. Gülerler adama ya senin araba pertse bu ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 14 Ekim 2014; 13:58:24 >

Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun, Size birşey olmasn arabaya birşey olmaz hocam

♞ Mustafa Kemal ATATÜRK
  • minibüs bak çizik bile yok (şimdi gelip arkadan vurulmuş yazmayın)

20 bin lira nedir,sanayide 2 bin liralık iş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.