Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (5044. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Pottah , Pottah , Sozkab , raziel82 , yilmaz_227 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 46 Misafir (20 Mobil) - 30 Masaüstü21 Mobil1 Android
5 sn
101.064
Cevap
1.626
Favori
5.327.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
249 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 50425043504450455046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

orada şöle bi iki durum var.

samsungun yurtdışı fşiyatı lg den düşük.

samsungun pazarlık payı yüksek o yüzden birde kamu indirimi var yuzde 25 gibi. siz kamu çalışanı değilseniz komşunuz vardır vs.

ası garip gelen bana, 65 de g5 ile s95f in kıyası, 77 de satış fiyatına göre ters orantılı olarak değişiyor. o kısmı anlayamadım.

• dün bi video paylaşmıştım, adam g3 2024 başında 100 bine almış.

• hibo H kullanıcısına yanıt

1)Nerde sordunuz gözümden kaçmış sanırım. İnternet hızım 40 mbs ama onunla alakalı değil. Daha önce de söyledim. Aynı anda aynı wifi ile Samsung tv de denediğimde ekran yansıtma sıkıntısız ilerliyor.

2 - Evet kendi tarayıcısı ile denedim. Farklı bir tarayıcı yükleyip kontrol ederim tamam. Mouse kablosuz usb ile taktım kendi tarayıcısında kullanılmıyor.

3 - Güncelleme dediğiniz manuel güncellemeler için mi geçerli. Telegram kullanmıyorum ama farklı bir yolu var mı takip etmem için.

4 - Evet program kaynaklı sorun da olabilir ama reklam bitince de tıklayamıyorsunuz kumanda ile işlem yapmak istediğiniz. Mouse burda devreye alınca reklamı kapatabiliyorum.

Detaylı bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam tv yazılım sürümünü kontrol ettim hocam sizinle aynı sürüm yüklü ama yazdığım sorunların hepsi mevcut bilginiz olsun. Yani bende de v461 yüklü.

@escudo76

Not :Mesaj altıntısı da yapamadım haberdar etten de ekleyemedim. Burda mesajımı görürsünüz heralde.

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Hocam, TCL de bir kaç sorun söylediğiniz için sizi engellemiş sanırım :) Sizi Tcl suç bulmakla suçlamıştı :)

Çünkü bunlara göre TCL dünyanın en iyi Tvsi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 6 Ağustos 2025; 11:10:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yzd1461 Y kullanıcısına yanıt

Merhabalar

kamu sayfasında indirim yoktu dün akşam hatta normal sayfasında 10.000 tl daha düşük gibiydi bir tv için nasıl oluyor anlamadım i. Acaba ben mi yapamad

• quote:

Orijinalden alıntı: YerliMakina

Bi arkadaş daha yazmış, şans işi biraz.

Lg C242 OLED var, 3 yaşına yaklaştı. Aldığım günden beri monitör olarak ve içerik tüketmek için kullanıyorum, evden çalıştığım için PC günde en az 12 saat açık, masaüstü simgeleri, başlat menüsü hep sabit, oldukça fazla oyun da oynuyorum, en son baktığımda 12 bin saati geçmişti açık kalma süresi, şükür henüz yanık olmadı. Klima falan da yok evde, yaz sıcağını da çekiyor. Ha %100 değil %70 parlaklıkta kullanıyorum, geceleri %100 fazla geliyor zaten. 2 ay önce sol üstte en köşede 1 adet ölü pixel oluştu, bakalım çoğalmasın diye dua ediyorum.

WOLED tvlerde kronik bir sorundur. 1 yıl sonra pixeller ölmeye başlar. Bende G4 modelde daha rastlamadım.

• kmrlm K kullanıcısına yanıt

kamu için uygun mail ile kayıt oluyosunuz, sonrasında mailinize bağlantı geliyor ordan devam edince oluyordu en son

Evet aynısını yaptım

• kamu sayfası indirimi aybaşı kalkıyor ay ortası geliyor. sabit bir oran yok galiba manuel düzenleniyor fiyatlar. birkaç güne düşer.

• nc39 kullanıcısına yanıt

Vallahi şaşkınlıkla izliyorum. Hiçbir diyaloğa bile girmedim beni engelleyecek ne gördü acaba anlamak mümkün değil :) Şunu söylüyüm bahsettiği yazılımda zaten tvde yüklüymüş. Yani yazılım falan hikaye düzelmemiş.

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    :) Size Samsung satıcısı da diyebilirdi :)

2 3 tane böyle hesap var hocam, namı-diğer 76'lılar diyoruz... TCL dünyadaki en iyi en sıkıntısız Tv diyorlar... TV'lerin mercedesi diyorlar... Sorunsuz bir tv dyorlar... Sizin gibi normal sıkıntılarını söyleyen kullanıcıları da bazılarının adamı olarak lanse edip engelliyorlar. :)

Bir de , habire güncelleme gelmesini iyi gibi görüyorlar ya. sanırsın her güncelleme de yeni özellik ekleniyor :) Ben her ay güncelleme gelen üründen, firmanın destek olduğuna değil, ürünün yazılımsal sorunluğu olduğunu ve düzeltemedikleri sorunlara habire güncelleme gönderdiklerini ve çözemediğinde yine gönderdiğini anlarım anca. normal ev kullanıcı işi gücü yok, telegrama girip, yazılım peşinde koşup, usb ile güncellemekle mi uğraşacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 6 Ağustos 2025; 16:48:42 >

Hocam TCL alt modelleri leş gibi. Özellikle çok önerilen 655 türevleri işe yaramaz. Burada sık sık bu modelleri öneren arkadaşlar gelen bütçeye göre öneriyorlar ama bence buna son vermeleri gerekiyor.

Ama mini ledlerine haksızlık etmeyin lütfen ayarları kurcaladıktan sonra sonuç inanılmaz oluyor.

Ama gel gelelim bile bile Türk milletini kazıklayan bir marka oldukları için bu paraları hak etmiyorlar. 20 binlik tvyi 50 bine, 50 binliği 100 bine sattıkları sürece almamamız gereken bir marka TCL.

• neden 76 lılar diyosunuz, orayı çözemedim.

çok net alınganlık yapılıyor.

azcık teknik kelime bilen, banding, manding diyip, test metodolojisişisi diyip, kendini dogma sanıyo.

çözemedim.

hiç teknik konuşmanıza gerek yok aslında,

iyi, kötü gayet açıklayıcı bence.

çünkü burada daha çok genel kullanıcı mevcut, ve net bilgiye aç kişiler var.

bunu yapana da sen bilmiyosun, çok konuşuyosun diyolar.

nese admin seslerini kesti.

iyi oldu.

• furlaka kullanıcısına yanıt
    Hiçbir mesajımda TCL ürünlerini kötüleyen bir ifade bulamaz kimse. Çok iyidir çok kötüdür bilemem, bana ne, çünkü kullanmıyorum.

Ne zaman Tcl hakkında olumsuz bir yorum yapılıyor brlli başlı kullanıcılar hemen burada bitip herkese samaung satıcısı olarak lanse ediyorlar:) adam yansıtmada sıkıntı yaşıyorum diyor, hata sizde telegramda güncelleme arayın diyolar, neden yansıtma kullanıyosunuz diyolar:))) bu işi bir şey karşılığında yaptıkları brlli.

• raziel82 kullanıcısına yanıt
    Bu da başka bir konu. Adam tv mi izleyecek telegramdan güncelleme mi takipmedecek. bir iki yaparsın sonra da ehh dersin...

Yok hocam 76’lı arkadaşlar TCL dışında bir öneri yapmadıkları için bu kanı var insanlarda( bende dahil). Bak mesela uzun zamandır Hepsiburada da 65qnx1d modeli 50 bine satıldı. Ama biri bile demediki bak buda alınır. Oysa selefi 65qn85d 60 bin üzerinde satılıyordu. Yani bariz fırsattı fiyatı. Adam diyorki ben sadece oyun oynayacağım belki bir iki film izlerim. Cevap c855 veya c755. Sen şimdi bu senaryoda bütçede müsaitse oled almazmısın?

Bazı durumlarda hakikaten TCL ön plana çıkıyor. Başka seçenek kalmıyor. Ama her zamanda olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 6 Ağustos 2025; 17:18:56 >
  • furlaka kullanıcısına yanıt
    O kadar mi kötü diyorsunuz üstad ? Ben maalesef bütçemi biraz düşürmek zorunda kaldım. 40k 50k arasında 65 inch bir sey bakıyorum.
    Daha çok dizi film için kullanacağım. Tavsiyeleriniz benim için önemli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lokurtu93 L kullanıcısına yanıt

Valla şimdi gelirler rtingste veya kâğıt üzerinde öyle kaçıyor böyle uçuyor şöyle Mercedes vs derler ama hocam git gör öyle karar ver. Ben hiç beğenmiyorum. 76’lar önerdi diye bizim ofise c655 aldık leş gibi televizyon. Ne görüntü işlemesi düzgün ne arayüz yeterli.

• 
Sayfa: önceki 50425043504450455046
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.