Bildirim
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (966. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Belki düzelmiştir diye bi bakayım dedim konuya, ama yok aynı tempo devam !!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlarım oyun kötü bir oyun değil. Özellikle teknik anlamda bu dönemin çok ilerisinde. Grafikler, ses tasarımı , detaylar üst düzey. Atmosfer şahane. Ben büyük bir TLOU hayranıyım. İlk oyunu sıkılmadan beş kere bitirdim 3 kere ps3te 2 kere de ps4'te. Dün TLOU 2'yi de bitirdim. Ben şahsen oyunu beğendim fakat insanların neden beğenmediğini de çok iyi anlıyorum. Özellikle oyun fanbased bir oyun zaten değil. Bunu daha ilk saatlerden anlıyorsun malum olay yüzünden. Sonra olay çok farklı yerlere gidiyor. Benim sorunum şu; ben oynadım beğendim. Oynamayıp youtubedan izlemeyen adam üşenmeyip gidip metacriticten puan veriyor bir de gelip burada beğenenlere sallıyor. İstiyorlar ki kendileri bir şey beğenmedikleri zaman herkes beğenmesin. Oyun bu dostlar, film değil. İzleyerek edinilecek bir tecrübe olsaydı, hiç birimiz oynamazdık zaten oyun. Özellikle TLOU gibi bir oyununun denenip üzerine konuşulması gerekiyor. Mesela şimdi oyunu bitirmiş bir arkadaş gelsin beğenmemiş olsun oturup sabaha kadar muhabbet edelim onunla. Ama foruma gelip 'bu oyuna iyi diyen oyuncu değildir, salaktır, fanboy'dur gibi mesajlar atıyorlar. Ya dün YouTube'da 'Oyunu meteden izledim puanım 4' diyip oyuna puan veren var. Lütfen arkadaşlar bu kültür çok yanlış bir kültür. Oynayın,oynatın ondan sonra oturup hep beraber konuşalım ne iyi ne kötü. Böyle bir oyun her ne kadar 10/10'luk olmasa da 2, 3 gibi puanları hak edecek bir oyun da değil.
EDİT:Mesela öyle adamlar ki bir önceki sayfada bir video bırakmıştım. Ellie'ye gitarla türkçe şarkılar çaldırdım diye. Adam kanala girip bütün videolara dislike bırakıp çıkıyor. Böyle bir forum anlayışımız oluşmuş. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaeglinElendil -- 24 Haziran 2020; 23:30:43 >
-
Oyunu bu sabah bitirdim. Benim için güzel bir macera oldu. Bu gece tekrardan baştan başlamayı düşünüyorum. Birazcık spoiler'lere değineceğim o nedenle henüz oyunu oynamadıysanız ve spoiler yemediyseniz bu postu es geçin lütfen.
Edit: Spoiler butonu içine alınmıştır. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oedon -- 25 Haziran 2020; 22:21:30 >
-
Eline sağlık dostum. Katılıyorum söylediğin çoğu şeye. Sadece şuna benim deneyimimle paralel bir cevabım olacak. Ben ND oyunlarını hep önce orta seviyede bitiririm,sonra da en zorda. Zaten bilen bilir ND oyunlarında en zorda bitirmeden platinium kupa açamazsın (ilk defa bu oyunda kaldırmışlar bunu her türlü zorluk seviyesinde açıyorsun kupayı) Mesela ilk oyunda orta seviyede, oyun sana acayip mühimmat sağlıyordu. Her yerden mermi çıkıyordu. Ben bunda onu göremedim. Orta seviyede bile mermilerimin sayısı 5-6 civarındaydı hep. Evet oynarken ben de sanırım 5 kere falan öldüm fakat bana önceki oyuna göre çok daha zorlayıcı geldi combat. Özellikle çoğunu stealth geçtim kaçtım hep çatışmadan. Zor modun nasıl olduğunu düşünemiyorum bile daha deneyemedim. Özelleştirilebilir zorluk seçenekleriyle herhalde iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyordur
-
95 metacritiği olan oyuna 44K insanın olumsuz oy vereceğine inanmamızı bekliyorlar. Baya baya Xboxccular, Sony haterları ve homofobikler bu düşük verenler. Hadi 2 -3K da gerçekten beğenmeyen olsun. -
Hocam beğenmeyenler daha fazla olduğu için tepkileri daha fazla göze çarpıyor. Bu yüzden aynı zamanda beğenenlerin çok sesi çıkmıyor ama durum tersi olsaydı adım gibi eminim, aynı ithamlar beğenmeyenlere yapılırdı, anında xbox fanboyu ilan edilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 25 Haziran 2020; 0:1:42 >
Hocam yapmayın, biz bizeyiz şurda. Burda bile büyük çoğunluk beğenmedi, redditte oyun defalarca linç edildi. Benim gibi bir TLOU hayranı bile metacriticten 3 verdi.quote:
Orijinalden alıntı: Cheryl Mason
95 metacritiği olan oyuna 44K insanın olumsuz oy vereceğine inanmamızı bekliyorlar. Baya baya Xboxccular, Sony haterları ve homofobikler bu düşük verenler. Hadi 2 -3K da gerçekten beğenmeyen olsun.
Öyle bir hikaye tarzı yaptılar ki bunun benzeri oyun tarihinde yapılmadı yanlış bilmiyorsam. Zaten Last of Us gelmiş geçmiş en popüler oyunlardan olduğu için tepkisi de çok büyük oldu. Metacritic yorumlarına bakınca birçok kişi sırf 0 verebilmek için üye oldum diyor. Haklılar da bir nebze ilk oyunda yapmaya çalıştığın şeyleri ikinci oyunda çekinmeden yıkarsan sonucu böyle olur.
Nedeni haterlar olsaydı diğer PS4 oyunlarının da puanı düşük olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 25 Haziran 2020; 0:1:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Metal Gear Solid 2 yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam da o MGS işte bu TLOUquote:
Orijinalden alıntı: Targaryen96
Hocam yapmayın, biz bizeyiz şurda. Burda bile büyük çoğunluk beğenmedi, redditte oyun defalarca linç edildi. Benim gibi bir TLOU hayranı bile metacriticten 3 verdi.
Öyle bir hikaye tarzı yaptılar ki bunun benzeri oyun tarihinde yapılmadı yanlış bilmiyorsam. Zaten Last of Us gelmiş geçmiş en popüler oyunlardan olduğu için tepkisi de çok büyük oldu. Metacritic yorumlarına bakınca birçok kişi sırf 0 verebilmek için üye oldum diyor. Haklılar da bir nebze ilk oyunda yapmaya çalıştığın şeyleri ikinci oyunda çekinmeden yıkarsan sonucu böyle olur.
Nedeni haterlar olsaydı diğer PS4 oyunlarının da puanı düşük olurdu.
Alıntıları GösterBen o kadar acımasız olamıyorum dostum 7-8 arası oynar benim gözümde. Ama benim gibi bir TLOU Fanı için 7-8 çok düşük. Mesela benim direkt 10/10 yapıştırmam lazımdı. O kadar seviyorum ilk oyunu sen düşün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaeglinElendil -- 25 Haziran 2020; 0:6:12 >
-
Kutulu alınık, 300 tl
Aynen aynen haterlar ve homofobikler olumsuz oy yağmuruna tuttu tlou 2'yi.quote:
Orijinalden alıntı: Cheryl Mason
95 metacritiği olan oyuna 44K insanın olumsuz oy vereceğine inanmamızı bekliyorlar. Baya baya Xboxccular, Sony haterları ve homofobikler bu düşük verenler. Hadi 2 -3K da gerçekten beğenmeyen olsun.
Aynı haterlar ve homofobikler ne hikmetse life is strange, detroit become human, tlou ve tlou left behind oyunlarına olumsuz oy yağmuru yapamadılar gelip tlou 2'yi buldular -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu almayı düşünenler için kisa objektif bir yorum yapacağım spoiler yok ama yinede gizliyorum.%100 herkes katilmasada en az %90 oranında oynayanların bana katılacağını düşünüyorum.
Kusura bakma dostum kabul etmediğim için :(quote:
Orijinalden alıntı: heat2797
Bu mesaj silindi. -
Yok MGS'te öyle olmuyordu -
hocam golf sopasını ve o imkanlarda kendine steroid basan şişme hatunu sevdiniz sanırım .quote:
Orijinalden alıntı: MaeglinElendil
Kusura bakma dostum kabul etmediğim için :(
Alıntıları Göster -
İlk oyuna benzer sevgi teması işlenseydi bu sefer de "e bU iLk oYuNun AyNIsI" derdiniz. Sızıntıları izlediğimde hikayeye ve oyuna karşı ağır şekilde konuşanlardan biriydim. Ama oynayınca fikrim tamamına yakın değişti.
Hikayede takıldığım,sevmediğim 1-2 nokta dışında hikayeyi ve oyunu genel anlamda çok başarılı buldum. Kimsenin beğenmesini beklemiyorum kendi beğendiğim gibi. Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez ama niye kendi kafanızdaki fikri millete empoze etmeye çalışıyorsunuz? Herkes aynı duyguları hissetmemiş demek ki oyunu oynarken, ben oyunun vermek istediği mesajları ve duygu yükünü almış hissediyorum. Ama size göre hikaye kötü diye herkes bu şekilde kabul edecek diye bir durum yok boş yapmayın. -
Hocam illaki beğenmeyen vardır, herkes beğenecek diye bir şey yok ama bu oyuna xbox ve homofobikler tarafından saldırı oyları atıldığı da bir gerçek bence. Bu puan seviyesinde değil bu oyun. Sadece oynanış ve grafikten direk 6 puanla başlar. Seslendirme, müzik, hikaye vs derken sırf senaryo için 1 verilmesi hem gerçekçi değil hem de haksız puanlama -
Hocam oyun bu kadar basit mi ? Ben nasıl senin oyunu beğenmediğini saygıyla karşılıyorsam senin de karşılaman lazım bunu anlatamıyorum. Gelip oyunun kötü olduğunu kabul EDECEKSİNİZ yazmışsın direkt. Sen beğenmedin diye ben de beğenmemek zorunda değilim kiquote:
Orijinalden alıntı: heat2797
hocam golf sopasını ve o imkanlarda kendine steroid basan şişme hatunu sevdiniz sanırım .
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaeglinElendil -- 25 Haziran 2020; 0:54:32 > -
500 lira sevdiğim karakteri oynayamamak için çok fazla. Yaptığını zanneden adam bir daha oyun yapmasın lütfen.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X