Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce God of war'dan iyi olur mu grafikler ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Santa Monica Studio bir Naughty Dog değildir, Ps4'ün en güzel gözüken oyunu Last of Us: Part II olacak.

Uncharted 4 ile God of War arasında dahi bir fark göremiyorum ben, mimik konusunda ise Naughty Dog'u kimse geçemez.

Edit: Yanlış söyledim, Grafik ve Animasyon konusunda kimse geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 20 Mart 2020; 18:44:30 >
  • Biraz önce hint ps store dan ön sipariş yaptım. HEYECANLA BEKLIYORUM!

• 68 Gün Kaldı!!

2 Ay 8 Gün..

• Gene harika bir gif paylaşım içi teşekkürler hocam

Bende şunu paylaşayım takip ettiğim bir kanal yeni video yüklemiş.

• 67 gün kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda ben de Hindistan PSN'den ön sipariş vermeyi düşünüyorum, TR altyazı garanti de Türkçe dublaj da var değil mi arkadaşlar?
  • arkadaşlar kutulu içinde ucuza alma yolu var mı yarın öbürgün interneti kapatıgım zaman dijatal aldıgım oyunları indirip oynayamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

Gene harika bir gif paylaşım içi teşekkürler hocam

Bende şunu paylaşayım takip ettiğim bir kanal yeni video yüklemiş.

İlk baştaki uncharted 4 örneği Naughty Dog un standart bir lineer oyun yapmadığının çok güzel bir kanıtı. Bazı kesimler diyor ya düz yolda yürü ateş et,kafalarına vurmak lazım bu videoyu

• arkadaşlar amazon hindistandan last of us 2 almayı düşünüyorum sizce sağ salim gelirmi oradan buralara?

• Gönderdikleri kargo firmasına bağlı sağlamlığı ve gümrükte de vergi gelir. Pek tavsiye etmem yurt dışından kutulu oyun almayı.
  • Yurt dışından kutulu almanı tavsiye etmem hocam oyun çıktıgında spotçularu araştır kutulu alacaksan.

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    ne biliyim hocam 348 liraya geliyo diye bi heveslendim ama tr-hindistan arası 4 bin km ne olur ne olmaz belli değil gümrükten geçme meselesi felan da var
  • Corona yüzünden şirket tatile yolladı 1 ay.. yıllardır ilk oyuna başlıycam diyorum yapamıyodum yarın başları im artık

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Corona yüzünden şirket tatile yolladı 1 ay.. yıllardır ilk oyuna başlıycam diyorum yapamıyodum yarın başları im artık
    Şu ortamda ilk defa The Last Of Us oynamak... O kadar şanslısın ki hocam :)
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Evet var.

• BOYKOT!

God of war dan beri bir tane oyun almadım ps4'e . Bunu bekliyordum. Ne kadarsa vereceğim diyordum. Artık almayacağım. Belki 5 6 ay sonra ikinci el kutulu birinden alabilirim. Sony ye para gitmesin de ne olursa olsun.
  • Yavas yavas geliyor gonlumun efendisi...

• Ben amazon UK'den special edition death Stranding aldım sorunsuz geldi bunu da almayı düşünüyorum. UK'ye bakın isterseniz.

• hocam turkeye gönderilmiyo diyor

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.