Şimdi Ara

Bu parcayi nasil temin edebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gercekten bu parcanin nasil ciktigini veya birimi cikardi artik tahmin dahi edemiyorum. Ilk defa bu parcanin ciktigini gordum oda benim basima geldi. Tuhaf gercekten.
     Bu parcayi nasil temin edebilirim ? Bu parcayi nasil temin edebilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300

• _____________________________
    Alea iacta est.

• Birisi sökmüştür. Kendi arabasında kaza yaptıysa genelde o parça kaybolur gider. Eksiğini sizden kapatmış.
    Bulmanız zor.

Orijinalden alıntı: Shellci

sağlık olsun...

http://www.balkanopelparca.com/pinfo.asp?pid=2643
    http://chevroletyedekparcasi.com/product/5506/cruze-ceki-demir-kapagi-arka-tampon-sedan-orjinal.html

kaportacıda boyatıp takabilirsiniz..

Bunun beyazi yoku ?

Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Birisi sökmüştür. Kendi arabasında kaza yaptıysa genelde o parça kaybolur gider. Eksiğini sizden kapatmış.
    Bulmanız zor.

Biri bu parcayi niye soksun arkadas gel bana soyle verim parasini git al ! Birde o kadar dar bi ara ki neyle nasil soktu hala cozemedim

• Sanmiyorum. Bunuda siyah olarak dusunmeyin zaten malzeme rengi bu, araba siyah olsa da boyanmasi lazim.. Arabayla beraber kaportaviya gidin boyar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çeki demiri kapağı. Benim arabada çalmışlardı. Araçta orjinalden difüzör olduğu için boyasızdı benimki. Servisten 20TL'ye aldım. Olduğu gibi taktım.

Bu tarz parçalar boyasız satılır. Boyacıda boyattırmanız lazım.

Diğer aracımın far yıkama motor kapağı düştü. Boyasız satılıyor. Satın aldım. Gelmesini bekledim, boyattırdım. Bir servise girerken siparişini verdim, bir sonraki servise girerken taktırdım. Tabi ben çok yol yapıyorum. Çok yol yapmayan için, cücük kadar parça için bir dolu uğraş anlamına geliyor.

Servis tanıdıksa telefonla da yaptırabilirsiniz. Çoğu servis şase kodu ile aracın tam rengini, renk kodunu ve gereken parçanın kodunu çıkarıyor. (Aynı modelde difüzör gibi aksesuarlardan ötürü, aynı parça farklı şekillerde olabiliyor.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.