Şimdi Ara

[PC]TÜRKİYE PRO LİSANSLI LİGİNDE İKİNCİ OLUP ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLETİ ALDIK- GÜNCEL!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
3.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mlhzngn

Merhaba. Ben de takıma katılmak istiyorum. Akşamları aktif oluyorum genellikle. Orta saha veya kanatta oynayabilirim.

Hocam aramıza hoşgeldin
    edit: Mevkimi yazmayı unutmuşum.Fifa 12 ve Fifa 13 de Destructives takımının kurucusu ve kaptanıydım...Genellikle Forvet ve Kanatları tercih ederim,ancak anlaşabilirsek her mevkide oynarım (Kaleci hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 12 Ekim 2014; 1:26:31 >
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • ekle dayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CAM,CM oynayabilirim.

Orijinalden alıntı: emreyyyyy

Merhaba arkadaşlar. 10 gün önce kurmuş olduğumuz takımı bugün az çok bir yerlere getirebildik. Bir ara div 6-7 arasında asansör takımı durumuna düştük ve bunun sonucunda takım da köklü değişiklere gitmek zorunda kaldık. Şuan takım iskeletini oluşturma aşamasındayız.

TAKIMA BAŞVURMAK İÇİN:
    1- origin id: .........
    2- ovr: .........
    3- oynadığı pozisyon: .........
    4- oynayış tarzınız & kişisel özellikleriniz(zorunlu değil): .........

- Kendine güvenen, pozisyon yaratabilen,fifa geçmişi olan, kibirli olmayan, eleştrilere açık, yanlışı gördüğünde uyaran, yeteri derece de mütevazi arkadaşları aramızda görmek istiyoruz.
    - Tabii ki herşeyden evvel saygı & sevgi.
    - Ovr en az 83 olmalı
    - Takım oyunu oynamayan, egoist arkadaşlar lütfen gelmesin. (maç farka gittikten sonra şov olsun diye gereksiz skill yapılır o ayrı)
    - Maçlar genellikle 18:00-01:00 saatleri arasında oynanmaktadır. Haftada azami olarak 3 gün bu saatler aralağında online olan arkadaşlar katılabilir

KURALLAR & ÖNEMLİ BİLGİLER:
    1- Takım kaptanları olmadan maçlara girilmez. Takım kaptanları [Emrey1o-Ozzeeerrrr-Gidromisha]

Not: Zamanla güvenimizi kazanan arkadaşlara menejerlik ve takım kaptanlığı tekliferinde bulunacağız.

2- Takım hakkındaki kararlar tek bir kişi tarafından alınmaz. Monarşiye karşıyım. Takım kaptanlarının görüşleri neticesinde bir sonuca varılır.

3- Herhangi bir sorun, yardım, istek vb için iletişim: Emrey1o-Ozzeeerrrr (origin id)
    - Defansta veya kaleci pozisyonunda oynamak isteyen arkadaşlar için üzgünüm çünkü defansta oynamak çok zor. Daha fazla açık vermemek adına CDM oynayabilirler. GK'ya gelirsek, gk oynayacak arkadaşın doğuştan refleksleri olması ve konsantrasyonunun üst düzeyde olması gerekir. Böyle olmayınca saç baş yolduran goller yenebiliyor

- Her insan hata yapar. Futbol hatalar oyunu. İnsan hata yaparak birşeylerin farkına varıyor, bu konuda benim açımdan bir sıkıntı yok. Önemli olan niyet.

* HEDEFLER

- İlk hedef takımın oyun sistemi. Pasa dayalı bir oyun sistemini oturtmalıyız. Böylelikle yardımlaşma, eğlence ve başarıyı getirecek. Hep kazanacak değiliz ya, zaman zaman yenildiğimiz de olacak. Fakat maçın sonunda şöyle diyebilmeliyiz ''yine de iyi oynadık, hak etmediğimiz bir yenilgiydi''.

- Top en çok bizde olmalı en az %60 topla oynama.
    - Div 1'de kalıcı olmak.
    - 50 takım üyesine ulaşmak. Böylelikle günün her saati maç yapma imkanı.
    - Başlıca hedef ilk 100 takım arasına girebilmek.

SAHA DİZİLİŞİ
     [PC]TÜRKİYE PRO LİSANSLI LİGİNDE İKİNCİ OLUP ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLETİ ALDIK- GÜNCEL!!!!!!

Mevkilere Göre Görevler:

1- CDM
     [PC]TÜRKİYE PRO LİSANSLI LİGİNDE İKİNCİ OLUP ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLETİ ALDIK- GÜNCEL!!!!!!

* TAKIM HAKKINDA

-Takım adı : EL TURCO

- Şuan div 4'deyiz.

- Kitler BVB.

- Stadyum: Estadio de las Artes

ŞAHSIM ADINA:

- 19 yaşında ve üniversite öğrencisiyim.
    - Eleştirilere her zaman açığım.
    - Büyük küçük saygı da kusur etmem. Tabiki karşılıklı. Fikirlere açığım. Ör: Stadı beğenmeye olur, formayı beğenmeyen olur vs. Oturulur konuşulur.
    - Güvendiğim insanları tanıdıkça takım için adminlik önereceğim. Çünkü monarşiye karşıyım. Kararların tek bir kişi tarafından alınması takıma zarar getirir.
    - Fifayı 11'den bu yana online oynuyorum. (12 hariç)

pro oyuncum

Takım üyeleri

origin id: Emrey1o
    team id: EL TURCO

İMZAMIZ

[image]https://store.donanimhaber.com/a1/6b/be/A16BBEF3D62079E9EC1B6893E0C6D5B5.png[/image][color=red] [b] FIFA 15 PRO TEAM

Güncellendi up up up

• quote:

Orijinalden alıntı: MrFinito

Şu an takımım var güzel bir kardeşimle yola devam ediyoruz inşallah başarılı olursunuz

Hocam kaçıncı ligdesiniz durumlar nasıl gidiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MrFinito

İskelet kadroyu tam oturtamadık daha ve çoğu günler oynayamıyoruz ama Division 3'te 70-34-37 istatistikle devam ediyoruz

Istatistiklerinize baktığımda; gayet başarılı ve Div1 yolunda emin adımlarla ilerliyor görüyorum. Biz de Fifa 11' den beri beraber oynadığım arkadaşimla iskelet kadroyu kurmaya calisiyoruz fakat sağlam ve güvenilir adam bulmak hakkatten zor :)

Evet, aslında güvenilir adam bulunuyor da oyunda pek etkinliği olmuyor. Özellikle bizim takımdaki 4-5 kişi ilk defa pro oynuyor, yine de iyi idare ettiğimizi düşünüyorum. Sizin takıma da imrenerek bakıyorum, konu bile bu kadar düzgünse takımdaki ortam kimbilir ne kadar güzeldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Stili:Oyun Kurucu,Pasör

Orijinalden alıntı: Deno_44

Origin iD:DH1907-Boss
    Mevki: CAM,CM
    Stili:Oyun Kurucu,Pasör

Hocam pc'ye format atıcam, ozzeeerrrr'i ekleyip originden görüşün sizinle ilgilenecektir, ben de pazartesi veya en geç salı günü online olucam. Aramıza hosgeldin

Deno ile birlikte iyi oynuyoruz
    ikimizde bu oyunu 2013 ten beri oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanStone

Origin ID: Wamacs
    Mevki: ST - Kanatlar
    Stili: Creator-Bitirici

Hocam pc'ye format atıcam, ozzeeerrrr'i ekleyip originden görüşün sizinle ilgilenecektir, ben de pazartesi veya en geç salı günü online olucam. Sen de Aramıza hosgeldin. Ozzeeerrrr'e haberi var

Orijinalden alıntı: HanStone

Origin ID: Wamacs
    Mevki: ST - Kanatlar
    Stili: Creator-Bitirici

Hocam pc'ye format atıcam, ozzeeerrrr'i ekleyip originden görüşün sizinle ilgilenecektir, ben de pazartesi veya en geç salı günü online olucam. Sen de Aramıza hosgeldin. Ozzeeerrrr'e haberi var

Online kullanıcıların kurduklar ı lig yok mu bu şekilde takım kurmaktansa lig kurulsa daha iyi olmaz mı ?
  • merhaba, takıma bende katılabilir miyim? kendi takımım var aslında ancak artık oynamıyorlar bende yeni takım bakıyorum. gücüm 87 cam. her yerde oynarım defans dahil ama tercihim cam cdm olabilir. genelde akşam geç saatlerde oynayabiliyorum.

psn id: funkyrak

Orijinalden alıntı: dejurerak

merhaba, takıma bende katılabilir miyim? kendi takımım var aslında ancak artık oynamıyorlar bende yeni takım bakıyorum. gücüm 87 cam. her yerde oynarım defans dahil ama tercihim cam cdm olabilir. genelde akşam geç saatlerde oynayabiliyorum.

psn id: funkyrak

Hocam oyunu pc platformunda oynuyoruz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.