Şimdi Ara

[PC]TÜRKİYE PRO LİSANSLI LİGİNDE İKİNCİ OLUP ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLETİ ALDIK- GÜNCEL!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
3.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fifa 15 çıktığı ilk günlerden itibaren gece-gündüz oynayarak takımı belli bir yere kadar getirdik. Lakin bunlara hiç değinmiycem çünkü bu başarıları ben anlattığımda yeni gelen oyuncular kendi üstünde bir baskı hissediyor. Kendi kendine diyor ki ''Abi dünya 5. si takıma geldik aman ha pas hatası yapmayalım'' vs vs.

Koy mna gitsin ya. Futbol zaten hatalar oyunu, insan hata yaparak birşeylerin farkına varıyor bu konuda ben sabırlı biriyim. Hatalardan ziyade önemli olan tercihlerdir.

Neyse diyeceğim o ki:

Lisanslı Türkiye ligini bu sezon ikinci bitirdik, yeni sezonda şampiyonlar liginde boy göstereceğiz
    Takıma defansif oyuncu gerek.
    Division maçlarında canı sıkılır forvet oynar canı sıkılır orta saha oynar. O sorun değil. Ama lig maçlarında herkes %100 üyle takıma defansif veya ofansif katkı sağlayabilmeli.
    Zaten lig maçları haftada 2 defa oluyor.
    Takımda kardeşlik ortamı var, önemli olanda baki kalanda dostluk.
    Türkiye Ligi Puan Tablosu
     [PC]TÜRKİYE PRO LİSANSLI LİGİNDE İKİNCİ OLUP ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLETİ ALDIK- GÜNCEL!!!!!!

Türkiye Liginden de biraz bahsedelim hazır değinmişken.
    Uluslararası lisansa sahip.

Bu demek oluyor ki ilk iki şampiyonlar ligine 3-4 uefaya gidebiliyor. Ülke puanına göre takım sayısı çoğalıp azalabiliyor. Aynı gerçekteki gibi.

Tüm takımlar aynı teamspeak adresinde yani bir çatı altında. Bunun şöyle bir avantajı var. Diyelim ki takımdan kimse açık değil atıyorum A takımdan birisini çağırdım B takımdan birisni çağırdım 2-3 saatliğine karma takım yaparak ebraber keyifle oynayabiliyoruz :)
    Türkiye Pro Ligi komunitisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyyyyy -- 29 Ocak 2015; 10:18:52 >

• Selam kardeşim, düşünce tarzını ve kişilerdeki aradığın özellikleri sevdim. Ben de pasa dayalı, bencil olmayan, takımına yararlı kişilerle oynamayı seviyorum. Zaten pro club böyle insanlarla güzel. Şu anda takımım yok, drop in match saçmalığıyla idare etmeye çalışıyorum. Orta sahada her mevkide oynayabilirim, ama CDM en sevdiğim mevkidir. Origin : orontez , ekleyebilirsin.
  • sanırım silmişsin çünkü aramalarda bulamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: orontez

Selam kardeşim, düşünce tarzını ve kişilerdeki aradığın özellikleri sevdim. Ben de pasa dayalı, bencil olmayan, takımına yararlı kişilerle oynamayı seviyorum. Zaten pro club böyle insanlarla güzel. Şu anda takımım yok, drop in match saçmalığıyla idare etmeye çalışıyorum. Orta sahada her mevkide oynayabilirim, ama CDM en sevdiğim mevkidir. Origin : orontez , ekleyebilirsin.

Takıma hoşgeldin kardeşim, fenerbahçe ile fut kariyerini az çok biliyodum. Aynı golleri pro'dada bekliyorum
    Cdm oynarsan takıma katkın daha fazla olur. Çünkü karşı takımın kanat akınlarında bot adamı karşılıyor, üstüne bir de sen kademeye girersen defans sıkıntısı yaşamayız. Böylelikle forvetin veya kanatların staminası maç sonuna kadar götürür. Bu demek değil ki defansa gelmeyeceğim. Defansta kademelere koştuğum için oyuncum dk 60 oldumu kesiliyor, oyundan düşüyor. Şimdi arkamız sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: georghehagi

sanırım silmişsin çünkü aramalarda bulamıyor

Hocam durumu şöyle izah edeyim. Takımı kurdum hemen ardından forumdan bir arkadaş takımına çağırdı, eğlendik vs. Şimdi takım online. Bir daha hiç kapanmayacak içiniz rahat olsun
  • up up up
  • yine yok aramalarda :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CAM yada kanatlarda oynayabilirim eklersen konuşuruz HayaliEjderhaTR
  • georghehagi G kullanıcısına yanıt
    Takıma hoşgeldin kardeşim. Herhangi bir sorunun olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaliEjderha

CAM yada kanatlarda oynayabilirim eklersen konuşuruz HayaliEjderhaTR

Hocam ekledim sizi. Takımın saha dizilişi 4-2-2-2. Ram pozisyonunda veya cdm olarak oynayabilirsiniz. En yakın zamanda aramızda görmek dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyyyyy -- 6 Ekim 2014; 17:40:17 >
  • emreyyyyy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Hocam hangi mevkiler boş acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craus47

Hocam hangi mevkiler boş acaba ?

Hocam CDM(2) ve LS bölgelerinde açığımız var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • georghehagi G kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyyyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Craus47

Hocam hangi mevkiler boş acaba ?

Hocam CDM(2) ve LS bölgelerinde açığımız var

Hocam cahilliğime verin LS=Left Striker yani santrafor mu oluyor ?
  • Craus47 kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Konu ile ilgisi yok fakat hemde uplamis oluruz konuyu. Besiktasin 3. kit nasil ve nereden actiniz? ben kataloglarda bulamadim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

Konu ile ilgisi yok fakat hemde uplamis oluruz konuyu. Besiktasin 3. kit nasil ve nereden actiniz? ben kataloglarda bulamadim?

Keşke olsa da açsak,gugıldan indirip direk upload ettiğim bir foto keşke kırpsaymışım, umut verip yıkmış gibi oldum
  • Craus47 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah kardeşim. Evet Left striker oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyyyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

Konu ile ilgisi yok fakat hemde uplamis oluruz konuyu. Besiktasin 3. kit nasil ve nereden actiniz? ben kataloglarda bulamadim?

Keşke olsa da açsak,gugıldan indirip direk upload ettiğim bir foto keşke kırpsaymışım, umut verip yıkmış gibi oldum

Ufakta olsa bir umut isigi görmüstüm sankim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.