Şimdi Ara

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
7
Favori
37.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

MSI 980Ti 4K testlerinde sanırım yanlışlık yapılmış. Referans kart tüm oyunlarda daha yüksek sonuç almış gibi.
    Muhtemelen Tablo ayarlanırken grafikte hata yapıldı. Ayrıca MSI 980Ti için OC değerleri paylaşılmamış.

yok, yanlışlık yok, bahsettiğin tabloyu görünce ben de şaşırmıştım ama üzerindeki yazıyı okuyunca çözüldü olay. MSI GTX 980Ti'ı geçen referans GTX 980Ti'nın OC'lu hali.
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    ha tmm o halde. bir gariplik olduğu belliydi. Zotac incelemesinde ise sonuçlar daha net.
  • Guru dan inceleme geldi.

MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming 6G

http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-geforce-gtx-980-ti-gaming-oc-review,1.html
  • Arkadaslar bu 980ti tr ye glmeye niyeti varmi acaba 1 ay oldu kart cikali hala daha net bir stok yok olanda daha yeni ve referans modeller ozel sogutmalar hic bir yerde yok olan bir iki yer var onlarda on sipariste sade tr dede dgil amazondada sanirim niraz sikinti var niye bu kdr uzadi acaba bilen nirisi varmi amd cikti cikmasiyla gelmesi bir okdu kartlarin satisi baslamis tr de nvdia neyi beklio acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetburakaytemur

Arkadaslar bu 980ti tr ye glmeye niyeti varmi acaba 1 ay oldu kart cikali hala daha net bir stok yok olanda daha yeni ve referans modeller ozel sogutmalar hic bir yerde yok olan bir iki yer var onlarda on sipariste sade tr dede dgil amazondada sanirim niraz sikinti var niye bu kdr uzadi acaba bilen nirisi varmi amd cikti cikmasiyla gelmesi bir okdu kartlarin satisi baslamis tr de nvdia neyi beklio acaba?

Yavaş yavaş geliyor ülkemize, sanırım referans tasarımlar İstanbul'daki büyük Vatan şubelerine giriş yapmaya başlamış.
    Önümüzdeki günlerde İzmir, Ankara diye yayılmaya devam eder.

Bostancı ve Topkapı şubelerinde var gözüküyor şu anda mesela.
  • Hocam cok yavas olmadimi banami ole geliyor amd nin kartlari coktan geldi stoklar varda nvdia ne bileyim aylardir kartsizim oem ile gidiyorum sikildim yani ondan bir an once gelseydi iyiydi daha referanslar yeni geliyor kim bilir markalrin ozel sogutmalri ne zaman gelir neyse artik bekliycez cevabiniz icin size tesekkur ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetburakaytemur

Hocam cok yavas olmadimi banami ole geliyor amd nin kartlari coktan geldi stoklar varda nvdia ne bileyim aylardir kartsizim oem ile gidiyorum sikildim yani ondan bir an once gelseydi iyiydi daha referanslar yeni geliyor kim bilir markalrin ozel sogutmalri ne zaman gelir neyse artik bekliycez cevabiniz icin size tesekkur ederim hocam

aynen bende patlicam cikmasa gider gold edition asus alirim bekle bekle yahu bune :D
  • Aynn hocam ya kok saldik vallaha bekle bekle saka maka bayadir bekliyorum ben aylardir kartsiz oemleyim ha cikacak falan diye cikti bu seferde gelmiyor ya amd cikarali 2 hafta oldu stoklar girmis ozel sogutmali modeller dahil nvdiada tik yok referanslar tek tuk bazi yerlere gelmis ozel sogutma icin ne bi aciklma var bildigim kadriyla firmlardan ne de bisey on sipariste yada stok yok gozukuyor sole galax 980ti hof gelsede alsak yani taa 9 temmuzda sadece hepsiburada getiryor oda 4 gun kargo yazmis en erken temmuz 15 olme essegim olme yani

• Az önce Vatan Bornova'dan 980 Ti aldım. Evga Referans kart, ilk kez referans kart kullanacağım bakalım nasıl olacak.

Birazdan Valley testi atarım. Akşam gerekli bir kaç oyunu indirdikten sonra, benchmark da atacağım.

Edit: Depolarında son 4 tane kalmış, muhtemelen her şubeye sadece 5-10 tane gönderdiler. Benim gibi sabırsızlar varsa ellerini çabuk tutsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 1 Temmuz 2015; 18:20:24 >
  • JCB kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Gtx serisinde ki referans soğutucu güzel ama biraz acele ettiniz bence.
  • Hepsiburadadan Galax 980 ti HOF aldım, ayın üçünde yani iki gün sonra kargoya vereceklerini belirtiler, bakalım dedikleri gibi gelecekmi.

http://www.hepsiburada.com/galax-nvidia-geforce-gtx-980-ti-hof-6gb-384bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-98irh5dhf7xh-p-BD803460
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanKoKan

Hepsiburadadan Galax 980 ti HOF aldım, ayın üçünde yani iki gün sonra kargoya vereceklerini belirtiler, bakalım dedikleri gibi gelecekmi.

http://www.hepsiburada.com/galax-nvidia-geforce-gtx-980-ti-hof-6gb-384bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-98irh5dhf7xh-p-BD803460

aga bu fiyat nedir ya peşin mi aldın taksitle mi?

galax'ın servisine kim bakıyor Türkiye'de? hani peşin aldıysan amazon'dan alsaydın Evga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 1 Temmuz 2015; 19:35:00 >

• Çok geniş bir zaman aralığım yok bu sene ne yazık ki, tatile gitmeden 1-2 hafta keyfini sürebilmek istedim en azından. O yüzden tabiri caizse ilk bulduğum modeli kaptım.

Sıvı soğutma yapıcam ileride zaten o yüzden çok farketmiyor soğutucusu, çok aşırı OC yapma huyum da yok zaten. Tabi gönül isterdi ki bir G1, Strix falan olsun ama, idare edeceğiz artık.

Karta çok hafif bir OC yaptım, bellekleri 2000MHz'ye çektim, Valley testi sırasında GPU Core 1507MHz olarak tespit edildi Afterburner'da. 3DMark'ta ise genel olarak 1468MHz ve 1507MHz arası gidip gidip gelmiş, bunlara rağmen kartın sıcaklığı 72 dereceyi geçmedi. Fanları 100% hızda çalışıyordum elbette.

http://www.3dmark.com/3dm/7580830?

Sormak istediğiniz veya test etmemi istediğiniz oyunlar(ve oyunlara sahipsem) mevcutsa yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 1 Temmuz 2015; 19:44:01 >

Hayırlı olsun, tepe tepe eskitin Ben de Amerika'dan 2 tane gtx 980Ti alıp ileride custom sıvı soğutma yapmayı düşünüyorum. Ama model konusunda çok kararsız kaldım. Karta OC yapacağım ama çok ütopik Boyutları hedeflemiyorum. 1400-1500Mhz'e çıksam yeterli. Ve alacağım modelin de hem 1400-1500 mhz'e stabil olarak çalışabilmesini hem de sıvı soğutma yapana kadar serin çalışmasını istiyorum. Oyunlara girerken fanı 90-100% yapabilirim. Ses konusunda sorunum yok kulaklık kullandığımdan dolayı. Referans pcb'deki bileşen kalitesinden biraz şüpheliyim. Referans modelin tek avantajı sıvı soğutma yapacağım zaman su blok çeşitliliği. Özel modellere her markanın su bloğu çıkmıyor. Referans kart 1400-1500 mhz'de yükteyken stabil ve serin olarak çalışıyor mu acaba? Aslında Asus'un 3 fanlı ROG modelini bekliyorum ama temmuzun sonunda çıkacak deniyor o da. Bir de bazı custom pcb'li kartlarda çift 8 pin'lik güç girişi var. (Gigabyte G1, Msi Gaming) çift 8 pin güç girişinin OC'a bir katkısı oluyor mu?

Hocam kartınız hayırlı olsun Oc li ve Oc siz 3d mark 11 X skorlarını koyabilir misiniz rica etsem

• alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Oc ye katkısı tabiki olur kartın peak değerlerinde hız duşurmemesi ve daha fazla power room ile Oc verimliliği için gereklidir , ayrıca oc yaparken voltaj kontrolcusu seçimi de çok buyuk bir etkendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 1 Temmuz 2015; 20:19:11 >
  • Daha iyi bir görüntü çektim.

Açık konuşmak gerekirse yüzde yüz hızda çalışmasına rağmen fan o kadar da gürültülü değildi. Hatta, daha gürültülü çalışan referans olmayan kartlar görmüşlüğüm var. Kulaklık taksam duymam gibi geliyor. Afterburner'da da görüldüğü gibi 72 dereceyi geçmedi kart ve 1507MHz'de çalışıyordu Max Boost olarak. Bileşenler kaliteli aynı şekilde, fark güç dağıtım sistemlerinde o da uçuk kaçık OC'lerde fark yapıyor bizim gibi normal adamlara dokunmaz 8+6 Pin var benimkinde yetiyor 1500MHz civarını bulmasına mesela.

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Hocam kartınız hayırlı olsun Oc li ve Oc siz 3d mark 11 X skorlarını koyabilir misiniz rica etsem

Stok:

OC(1474MHz):

• Evga Gtx 980Ti Classifield modelini açıkladı:http://www.techpowerup.com/mobile/213971/evga-unveils-the-geforce-gtx-980-ti-classified-acx-2-0.html

Bari 980Ti'ın hatrına değiştirselermiş şu rezil tasarımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz_tr -- 1 Temmuz 2015; 21:29:20 >
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum umarım sorunsuz bir şekilde uzun süre kullanırlar kartları. Bende parayı ayarladım ama en azından Msi Gaming modelini falan almayı düşünüyorum ay ortasına doğru gördüğüm kadarıyla testlerde epeyce başarıılı sonuçlar almış. Amd nin fury x serisini de inceledim ama 4-5 sene önce kullanmaktan vazgeçtiğim bir markaya şimdilik dönüş yapmayacağım artık 2k bir monitör alıp sonbaharda çıkacak oyunları beklemeye başlayacağım ve witcher 3 ün tüm nimetlerinden yararlanmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.