Şimdi Ara

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
7
Favori
37.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekran Kartı olayında bir teçrübe daha yaşamış oldun hocam buna üzülmelimi sevinmelimi bilmiyorum ama bundan sonraki vereceğin karar pc ni büyük ölüçüde etkileyecek tek 980ti Alıp yoluna devam etmeni öneririm geri kalan para ile her sene ekran kartın upgrade yaparsın
    Monitör kısmına gelince _Dominic_Toretto_ Hocamın dediği gibi beklemek Lazım diğer markaların modellerini Görelim ve ona göre karar verlim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.M.G kullanıcısına yanıt
    Bence sevinilmeli! :D çünkü Kartın Kral'ını çıkartsa da bir daha AMD almayacağımı teyit ettirmiş oldu bana bu olay. Şimdi AMD'nin yeni kartlarını bekliyor mesela millet. AMD'nin furry XT veya XTX ekran kartı gtx 980ti'ın muadili olacak. Hatta XTX'de sıvı soğutma olması ihtimali yüksek. Yüksek OC yapıp gtx 980Ti'yi biraz da olsa geçmesini sağlayabilir AMD. Ama benim UMRUMDA DEĞİL! :D Nvidia beni hiç üzmedi şimdiye kadar. Ben de 5-10% daha fazla performans icin nvidia'yı üzmücem. Sıvı soğutma sistemini kurunca zaten sağlam bi OC çekerim. Titan X'i bile geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz_tr -- 5 Haziran 2015; 7:30:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

Siz daha önce gsync monitörle oyun oynadınızmı? gsync ile oyun oynayanlar gsync olmayan monitörle oyun oynayamazlar bilip bilmeden yorum yapmayın.Gsync de ne yırtılma ne dalgalanma oluyor oyunlar süper akıcı ve prüzsüz ayrıca oyuncu monitörleri ips panlellerden aşağa kalır yanını bırakın çoğu ips monitörlerden iyi 3000 tl lik ips panellerden bahsetmiyorum.

http://www.vidivodo.com/video/nvidia-g-sync-ile-oyunlarda-takilma-ve-yirtilmalara-son/1134511

iste o olayin zirvalamadan oteye gitmedigi belli oldu :) parasini haketmiyor ne yazik ki evet yirtilmalari onluyor ama gidipte 2 bin lira ona verilmez asus un gamer gsync monitoru var ve hic guzel bir goruntu sunmuyor acikcasi yirtilma mi onemli ki kararli bir sistemde farketmeniz biraz zor yoksa camur gibi ekran mi?

Siz asusa takmissiniz 8 bit panel gsync monitör de var ayrıca hangi monitör çamur gibi görüntü veriyormuş merak ediyorum doğrusu sizin gözünüz öyle görüyor gsync olan monitorlerin hepsi üst seviye monitörler hem editör hemde kullanıcı incelemelerine bakın 2000 tl demişşiz parasını fazlasıyla hak eden bir monitör insan ulaşamadığı ciğeri mundar demeyi sever zaten kullananda inceleyen herkeste çok memnun siz hala neden bahsediyorsunuz oyuncu monitorleri parlaklık ve netlik çoğu ips monitorden iyi siz vsync açmaya devam edin üstüne kasilarak oyun oynayın sonra zirvalik deyin kendinizi kandırin sistem ister üst seviye olsun gsync olmayınca gene dalgalanma olucak önlemek yok vsync açmak zorundasın oda kasmak tan başka ise yaramıyor neyse anlamayan insanlarla tartismiycam size iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 5 Haziran 2015; 9:52:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

Bence sevinilmeli! :D çünkü Kartın Kral'ını çıkartsa da bir daha AMD almayacağımı teyit ettirmiş oldu bana bu olay. Şimdi AMD'nin yeni kartlarını bekliyor mesela millet. AMD'nin furry XT veya XTX ekran kartı gtx 980ti'ın muadili olacak. Hatta XTX'de sıvı soğutma olması ihtimali yüksek. Yüksek OC yapıp gtx 980Ti'yi biraz da olsa geçmesini sağlayabilir AMD. Ama benim UMRUMDA DEĞİL! :D Nvidia beni hiç üzmedi şimdiye kadar. Ben de 5-10% daha fazla performans icin nvidia'yı üzmücem. Sıvı soğutma sistemini kurunca zaten sağlam bi OC çekerim. Titan X'i bile geçerim.

%5-10 fark olmuyor oyunlar nvidia destekli çıktığı için nvidia kartlarda stabil çalışıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

%5-10 fark olmuyor oyunlar nvidia destekli çıktığı için nvidia kartlarda stabil çalışıyor.

İşte o faktör var mesela, nvidiayı seçmek için küçük bir neden. Ben olabilecek en kötü senaryo üzerinden varsayım yaptım. Neden nvidia seçilmeli sorusuna ise biizat oyun geliştiricilerinden cevap niteliğinde bir haber buyrun. Herkes okusun:
    http://www.merlininkazani.com/Project_CARS-oyun_haber-81570p1.html

Mobilden girenler için yaıyı da buradan paylaşayım:
    quote:

Son derece gerçekçi grafikleri ile hem PC'de hem de konsollarda gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Project Cars piyasaya sürüldü. Tabii ki bazı problemleri de beraberinde getiren oyun, özellikle AMD ekran kartına sahip olan sistemlerde ciddi performans sıkıntıları meydana getiriyor.

Slightly Mad Studios başkanı Ian Bell ise WMD forumları üzerinde hayranlardan gelen bir tepkiye cevap verdi.

Oyunun AMD üzerindeki performans sıkıntılarına değinen Ian;

"AMD'ye oyuna hazırlık yapması için 20 key verdik, performans sorunun bizle bir ilgisi yok. Oyunu AMD çipsetler üzerinde nasıl test ettiğimizi görmek için konsollara bakmanız yeterli.

İşin başından beri AMD ile iletişim halinde kalmaya çalıştık. Söylediğim gibi 20 adet key vermiştik. Ayrıca yıllardan beri birlikte çalışmak için davet ediyoruz, ama şirket mail kutumuza baktığımızda, AMD bizimle en son geçtiğimiz yıl ekim ayında iletişim kurmuş.

Şundan emin olabilirsiniz ki Nvidia'dan bir kuruş dahi almadık. Ama onlar bizimle sürekli iletişim halindeydi, sürekli birbirimize destek olduk. AMD tarafında bu olayın kesinlikle sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyoruz ve bizim tarafımızdan yapılabilecek her şeyi yapacağız," dedi.

Bell'in verdiği bu cevaptan sonra ise AMD Başkan Yardımcısı Roy Taylor, Twitter üzerinden sorunu düzeltmek için Slightly Mad ile birlikte çalıştıklarını, yeni bir sürücünün en kısa zamanda hazır olacağını açıkladı.

• Benim için en uygun upgrade diye düşünüyorum. 2.5-3 yıldır direndim, şimdi 670'ime veda edip 980 Ti'ye geçme zamanı.
  • Neverwinter81 kullanıcısına yanıt
    Aynı kartı kullanıyoruz. ben hala direniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

980 Ti SLI yada yeni nesil PASCAL için ideal monitör bu olsa gerek :) Bu panel insana en güçlü kartı aldırmak ister.
    Asus ROG Hem 4K Hem Curved Hem IPS Hem 75Hz Hem de G-Sync panel.. Gönül isterki yakın zamanda 120 Hz olanı çıksın.......

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!!

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!!

quote:

NVIDIA HDMI GSYNC

So here's the thing, Nvidia won't really talk about it, but there has been a silent update with the Gsync module, there is now a new revision, and guess what support is added ? Yes, it is HDMI GSYNC capable. It however is limited towards HDMI 1.4 and that does put a few restriction in on Hz and resolution. Nvidia hasn't been keen on GSYNC over HDMI, but ASUS for example has been requesting this a long time, and from what I heard, they have been pushing hard to get this supported over HDMI.

Now unfortunately I lost track which monitor it was that was HDMI GSYNC enabled, but browsing through the 300+ photos I made I believe it was this model, the new 34"Curved GSYNC Monitor shown below. It is a ROG branded 75Hz prototype IPS panel at a 3440x1440 resolution and does not show a model number just yet.

GSYNC monitör ve HDMI... İlk sanırım.

Bakıyorum monitörlere GSYNC destekli sadece displayport niye hdmi koymuyorlar anlamıyorum. Ben hem PC hemde PS4 kullanmak için istiyorum mesela bu özelliği.

Displayportta GSYNC ile özelliklerden faydanırsın ama HDMI da normal modda kullanırsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Siz daha önce gsync monitörle oyun oynadınızmı? gsync ile oyun oynayanlar gsync olmayan monitörle oyun oynayamazlar bilip bilmeden yorum yapmayın.Gsync de ne yırtılma ne dalgalanma oluyor oyunlar süper akıcı ve prüzsüz ayrıca oyuncu monitörleri ips panlellerden aşağa kalır yanını bırakın çoğu ips monitörlerden iyi 3000 tl lik ips panellerden bahsetmiyorum.

http://www.vidivodo.com/video/nvidia-g-sync-ile-oyunlarda-takilma-ve-yirtilmalara-son/1134511

iste o olayin zirvalamadan oteye gitmedigi belli oldu :) parasini haketmiyor ne yazik ki evet yirtilmalari onluyor ama gidipte 2 bin lira ona verilmez asus un gamer gsync monitoru var ve hic guzel bir goruntu sunmuyor acikcasi yirtilma mi onemli ki kararli bir sistemde farketmeniz biraz zor yoksa camur gibi ekran mi?

Siz asusa takmissiniz 8 bit panel gsync monitör de var ayrıca hangi monitör çamur gibi görüntü veriyormuş merak ediyorum doğrusu sizin gözünüz öyle görüyor gsync olan monitorlerin hepsi üst seviye monitörler hem editör hemde kullanıcı incelemelerine bakın 2000 tl demişşiz parasını fazlasıyla hak eden bir monitör insan ulaşamadığı ciğeri mundar demeyi sever zaten kullananda inceleyen herkeste çok memnun siz hala neden bahsediyorsunuz oyuncu monitorleri parlaklık ve netlik çoğu ips monitorden iyi siz vsync açmaya devam edin üstüne kasilarak oyun oynayın sonra zirvalik deyin kendinizi kandırin sistem ister üst seviye olsun gsync olmayınca gene dalgalanma olucak önlemek yok vsync açmak zorundasın oda kasmak tan başka ise yaramıyor neyse anlamayan insanlarla tartismiycam size iyi günler.

Yorumunuzdan kullanmadiginiz belli oluyor gsync i sadece videolarda vs gormussunuz kendim gordum test ettim illa gsync olacak diye kaide yok free sync de var o da tatmin edici seviyede peki siz hic ips panel kullandiniz mi? Piyasada ips 1 ms bircok panel var ve piyasada ips kadar iyi goruntu sunan panelin oldugunu dusunmuyorum :) ulasamadigim cigere mundar demem cunku su piyasada ulasamayacagim cigerin olmadigini dusunuyorum sadece gereksiz pahali olduklarini dusunuyorum benim icin ultra ayarlar fpsler muhim olsaydi forumdaki bircok kisi gibi highend bir pc imzamda olurdu :)

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Cok guzel monitor hayirli olsun :)

• Arkdaşlar 2 Tane GTX 980Ti referans tasarım alsam pişman olur muyum? Water Block alıp su soğutma ile soğutmayı düşünüyorum ve 1400-1500 MHz'i yakalasam yeter diye düşünüyorum. (İnternetteki incelemelerde referans tasarım+hava soğutmayla 1.400'lere kadar gelinmiş neredeyse) Amerikadan alacağım bir de ama satışa çıkmış ve stokta olan bir yer bulamadım ben gördüğünüz bir site varsa link paylaşırsanız çok iyi olur.
  • @ikipac

Merhaba,

Panel 4K IPS olduğu için sadece oyun amaçlı değil. Sizinde dediğiniz gibi G-Sync için DP gerekiyor. Bu panelde Genel kullanım için HDMI da kullanılmış.
    75 Hz ve Curved oluşu da ekstrası diyebilirim. Yalnız Ateş pahası olacağı büyük bir gerçek. Herkesin alabileceğini sanmıyorum.

@Markus Schulz

Evet panel çok güzel ama bana neden hayırlı oldu anlamadım :))) Fuarda tanıtımı yapılan bir monitör. Bilgi amaçlı koydum sadece.
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Nvidia Referans kartların tasarımları çok ama çok hoşuma gidiyor. Ömürlük kart izlenimi veriyor insana. Yandaki Led aydınlarma muazzam.
    ileriye dönük uzun süreli ve heleki SLI yapılarak kullanılacak ise ben olsam tercih etmezdim. Sıvı soğutma ile ısı sorunu halledilebilir de,
    Özel tasarımların kullanılan bileşenleri daha uzun ömürlü ve daha fazla yüke dayanabildiği için sıvı soğutma ile daha fazla yararlanabilirsiniz.

Yinede tercih sizin. Biraz daha bekleyin derim.
    Ben bu zaman kadar 1 defa AMD kullandım onunda modelini hatırlamıyorum
    Ekran Kartı olayını biraz ertelemeyi düşünüyorum 980ti de es geçe bilirim bir sonraki seriyi görmek istiyorum

• Asus rog swift pahalı diyin anlarım kabul. Peki GSync e ve kalitesine bok atmakta neyin kafası
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Nvidia Referans kartların tasarımları çok ama çok hoşuma gidiyor. Ömürlük kart izlenimi veriyor insana. Yandaki Led aydınlarma muazzam.
    ileriye dönük uzun süreli ve heleki SLI yapılarak kullanılacak ise ben olsam tercih etmezdim. Sıvı soğutma ile ısı sorunu halledilebilir de,
    Özel tasarımların kullanılan bileşenleri daha uzun ömürlü ve daha fazla yüke dayanabildiği için sıvı soğutma ile daha fazla yararlanabilirsiniz.

Yinede tercih sizin. Biraz daha bekleyin derim.

Haziranın sonu-temmuzun başı gibi amerikadan tanıdık gelecek parçaları ona getirtemezsem benim sistem işi yatar o yüzden biraz da acelem var diyebilirim. Ne zamana kadar piyasaya sürülür şu gtx 980Ti'lerin özel soğutmalı/yeniden düzenlenmiş pcb'li halleri? Evga classy+su bloğu gibi kombinasyonlar pc için ayırdığım bütçeyi geçebilir. Msi Gaming GTX 980Ti gibi 650$ dolaylarında çıkabilme ihtimali yüksek olan kartlar ne zaman çıkar ? Ve benim işimi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz_tr -- 5 Haziran 2015; 15:22:37 >

AMD kartları 20 güne tanıtılmış olacak bir erteleme olmaz ise. Fiyatları da belirlendi gibi. Dolayısı ile 980 Ti fiyatları şimdilik sabit kalacak.
    Ay sonuna kadar 980 Ti satışları başlamış olur. Özel tasarımlar hakkında net bişey diyemiyorum. En azından Tanıdığınız gelene kadar bekleyin.
    Sıvı soğutma içinde tek önerim EVGA GeForce GTX 980 Ti Hydro Copper olacaktır. En azından bir tane alıp SLI için ileride düşünebilirsiniz.
  • 980 classified'ı driver sorunları nedeniyle geri gönderiyorum. Full Refund gelirse 980 ti alayım mı arkadaşlar?
  • Artık şu gtx 980ti piyasaya ne zaman sürülür tam bir bilgisi olan var mı? Amerikada bile daha yok neden bu kadar uzun sürdü anlayamadım bütün kartların tanıtımı da yapıldı fakat hiç biri satışta değil.
  • quote:

TN panel monitorlerin görüntü kalitesi en az 8 bit IPS panelli bir monitor kadar bile iyi olması imkansızdır, Gsync bence de boşa masraf akıcılık isteyen 144 Hz alır ama onda da 100 ve üstü FPS almanız lazım, 144 Hz BenQ XL2420Z kullandım 60 Hz ile arasında öyle abarttıkları kadar bir fark da olmuyor, görüntü kalitesinden memnun kalmadım ve sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Haziran 2015; 17:02:41 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.