Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xperius

Eski sürümdeki sorunlar yeni sürümde devam etmekte mipop ve sensorler çalışmıyor güncelleme de neyi duzeltiyorlar anlamiyorum ağız tadı ile bir miui kullanamadik
    Siz de ne sorunlar var ben anlamadım ki? Ben sade ingilizce olan gtbluesky'ın yayınladığı versiyonu kullanıyorum Otg de bir sorunla karşılaşmadım, hatta hiçbir sorunla karşılaşmadım günlük kullanımımda fakat pil süresi hoşuma gitmediğinden değiştirdim romu.
  • En basit ornek telefon görüşmesi sırasında kulağımıza götürdüğümüzde ekranın kapanması lazım ama kapanmiyor hareket sensorunu ayarlamak istediğinde ayarlar kapanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

En basit ornek telefon görüşmesi sırasında kulağımıza götürdüğümüzde ekranın kapanması lazım ama kapanmiyor hareket sensorunu ayarlamak istediğinde ayarlar kapanıyor.
    Arkadaşlar yukarda da paylaşıldı. Lam hoang v 4.10.10 sürümü üzerine kurulu bir miui rom var . En sorunsuzu o şimdilik. Kendimden biliyorum :) 15-20 gün oldu sanırım kullanıyorum.
  • Yeni Miui sürümü çıktı yüklenin

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Yeni Miui sürümü çıktı yüklenin
    akadaşlar mıuı romlarında çift tıklama çalışıyormu [açıp kapatma]
  • quote:

Orijinalden alıntı: erte2

akadaşlar mıuı romlarında çift tıklama çalışıyormu [açıp kapatma]

acma ( knock on ) calisiyor.kapama calismiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Yeni Miui sürümü çıktı yüklenin

deneyimlerini paylaşır mısın?
  • 5.0.1 stock surumu yukledim hatalari soyluyorum

-navigasyonu bildirimlerden acarken restart sorunu
    -alakasiz yerde restart sorunu
    -radyo zaten yok
    otg ile mouse calisti ama cikardiktan sonra tekrar defalarca denememe ragme su anda otg calismiyor

pnun haricinde en buyuk artisi sarj omru ve stabilitesi bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanse -- 17 Şubat 2015; 13:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

5.0.1 stock surumu yukledim hatalari soyluyorum

-navigasyonu bildirimlerden acarken restart sorunu
    -alakasiz yerde restart sorunu
    -radyo zaten yok
    otg ile mouse calisti ama cikardiktan sonra tekrar defalarca denememe ragme su anda otg calismiyor

pnun haricinde en buyuk artisi sarj omru ve stabilitesi bilginiz olsun
    V6 için net bir tarih var mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernuynk

Yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Yok maalesef

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

4.9.26 sürümünü yükledim. MiPop ve Lg'nin kamera, klavye gibi özellikleri yüklü olarak geliyor. Gerçekten güzel fakat bir kaç sorunum var.

1) Miui'nun takvim uygulamasına tıkladığımda hata verip kapanıyor.
    2) Miui'nun orjinal mesajlaşma programında gelen sms'lerde kişilerin isimleri çıkmayabiliyor. Hatta bildirim ekranın numaralar, pop-up'da isimler çıkıyor. Yani düzgün bir şekilde çalışmıyor.

Bunları düzeltebilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernuynk -- 2 Nisan 2015; 21:32:06 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

4.9.26 sürümünü yükledim. MiPop ve Lg'nin kamera, klavye gibi özellikleri yüklü olarak geliyor. Gerçekten güzel fakat bir kaç sorunum var.

2) Miui'nun orjinal mesajlaşma programında gelen sms'lerde kişilerin isimleri çıkmayabiliyor. Hatta bildirim ekranın numaralar, pop-up'da isimler çıkıyor. Yani düzgün bir şekilde çalışmıyor.

Birinci sorun için Ayarlar/Uygulamlar/Takvim yolunu izleyerek açtığımız menüdeki wipe işlemlerini yaparak Takvim uygulamasının datalarını temizlemeyi deneyebilirsiniz.
    İkinci sorun için, rehberinizdeki kişilerin numaraların başlarına +90532 formatını uygulamak gerekiyor.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Birinci sorun için Ayarlar/Uygulamlar/Takvim yolunu izleyerek açtığımız menüdeki wipe işlemlerini yaparak Takvim uygulamasının datalarını temizlemeyi deneyebilirsiniz.
    İkinci sorun için, rehberinizdeki kişilerin numaraların başlarına +90532 formatını uygulamak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    offical miui v6 geldiğinde bu sorunarın çözüleceği kanısındayım bu miui yazılını çok seviyorum ama sorunlarından kullanamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay86

offical miui v6 geldiğinde bu sorunarın çözüleceği kanısındayım bu miui yazılını çok seviyorum ama sorunlarından kullanamıyorum.

Alıntıları Göster
    beyler offical muiu v6 sürümü 1 mayısta çıktı şuan küçüük hatalar dışında onemli bir sorunu yok.günlk kullanım için uygun.2 gündür kulllanıyorum lg g2 d802 modeli herhangi bir sorun yok
    link:http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/official-miui-6-released-g2-t3097804
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayarcini

beyler offical muiu v6 sürümü 1 mayısta çıktı şuan küçüük hatalar dışında onemli bir sorunu yok.günlk kullanım için uygun.2 gündür kulllanıyorum lg g2 d802 modeli herhangi bir sorun yok
    link:http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/official-miui-6-released-g2-t3097804

Alıntıları Göster
    Konu uykuya geçmiş v6 yayınlandı daha hareketli olmasını bekliyoruz.

burada romla ilgili bilgiler verilmiş
    SolidShare.NET | Katılımsız Programlar
    Lg G24.4.2Miui V6 5.5.1 Rom Multilanguage
    http://www.solidshare.net/mobil-uygulamalar/android-uygulamalar/2211-lg-g2442miui-v6-551-rom-multilanguage.html

@sükût

• Pek tadı yok hocam. Resmi V6 bekliyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Pek tadı yok hocam. Resmi V6 bekliyorduk

İlk versiyon olmasına rağmen güzel bence bir kaç güncelleme ile düzelir geliştirici tüm bug ları yazmış konuya düzeltecek diye

• Link ? Takip edelim. Miui pek severim.
  • quote:

Link ? Takip edelim. Miui pek severim.

• quote:

quote:

Link ? Takip edelim. Miui pek severim.

Alıntıları Göster
    MIUI v6 versiyonu diğer 38 cihazla birlikte G2 için de resmi siteden yayınlandı arkadaşlar.

en.miui.com
    404 Not Found
    http://en.miui.com/download-227.html

Ortadaki "Version: 5.5.8 (MIUI6)" yazan romu indirebilirsiniz.

@sükût, isterseniz ilk mesaja ekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 12 Mayıs 2015; 10:02:08 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.