Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    var tabii ki
  • hocam buldum çok özür son bir soru kilitle tuşunu oraya nasıl koydunuz bir de onu söylerseniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phaselis86

hocam buldum çok özür son bir soru kilitle tuşunu oraya nasıl koydunuz bir de onu söylerseniz :)

ana ekranda basılı tut. widget ekle. geçişler widgetlerinden kilitle widgetini seçin. ekrana atar siz ordan da sürükleyip o aşağı kısma atabilirsiniz veya ekranın herhangi bir köşesinde de kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 28 Ekim 2014; 23:34:32 >
  • Miui kullanmayi cok sevdim. Fakat v4.10.17 de bariz hatalar var. bazen ayarlar durduruldu diyor bluetooth durduruldu diyor vs vs v4.10.24 kurayim dedim o da cok yavas iniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt

Bunu deneyin.
  • Hocamtteşekkür ederim gayet güzel oldu. Bu temaları hepsi çince sanırım tek sıkıntı o siz nasıl indirme yapıyorsunuz. Ücretli temaları indirmenin bir yolu var mı?

• quote:

Hocamtteşekkür ederim gayet güzel oldu. Bu temaları hepsi çince sanırım tek sıkıntı o siz nasıl indirme yapıyorsunuz. Ücretli temaları indirmenin bir yolu var mı?

Ucretli temalari indirmenin bir yolu var. Wsm tools mu ne bir eklentiyle iniyormus hic denemedim.

• Hocam ben romu yukledim suan icin bir sorunda gorunmuyor ama bir kac sorum var.

Uygulama menusu yokmu....
    Gapps paketi varmi....

• emmare kullanıcısına yanıt
    uygulama menüsü yok. ios gibi düşünün. gapps paketi yok. hangouts gmail ve playstore geliyor. geri kalanı playden yüklüyorsunuz.
  • hocam sanırım mipop çalışmıyor,siyah navbar berbat duruyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmare -- 30 Ekim 2014; 3:20:56 >
  • LG G2 telefonumda MIUI Rom kullanırken yüklediğim temaları sizlerle paylaşmak istedim. Youtube açıklamalarında her temanın ismi ve videodaki zamanını yazdım. Süre üzerine basarak direkt olarak o temaya gidebilirsiniz. Bildirim panelinde bazı temalarda yazılar okunmuyor. Bu temaları kullanmadım. Ancak görünümü güzel geldiği için indirip yüklemeyin
    diye özellikle onları da paylaştım.
    Temaları Miui Türkiye Resmi Sitesi'nin forumunda temalar bölümünde bulabilirsiniz. 

http://www.youtube.com/watch?v=Cc8LpK8Pznk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buralar gün gelecek iyi prim yapacak.
    Şimdiden yerimizi kapalım :)
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    hocam bildirimler temalarin bazilarinda gorunmuyor.ama cozumu var.bir temayi begenip yuklediniz.ama bildirimler gorunmuyor.o zaman temalar/katogoriler/karisik kismina girip durum cubugu stili kismindan baska bir tema secilip bu sıkıntı giderilebilir.bu sebepten begendiginiz bir temadan vazgecmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Buralar gün gelecek iyi prim yapacak.
    Şimdiden yerimizi kapalım :)

+1
  • Hocam yeni guncellemede depolama birimi sorunu cozuldumu (win8.1 de pc ye baglayinca telefonu gormuyordu)

• quote:

Orijinalden alıntı: emmare

hocam sanırım mipop çalışmıyor,siyah navbar berbat duruyor....

bunda çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vebo

hocam bildirimler temalarin bazilarinda gorunmuyor.ama cozumu var.bir temayi begenip yuklediniz.ama bildirimler gorunmuyor.o zaman temalar/katogoriler/karisik kismina girip durum cubugu stili kismindan baska bir tema secilip bu sıkıntı giderilebilir.bu sebepten begendiginiz bir temadan vazgecmeyin.

Evet kişiselleştirmeyi biliyorum. Ama bir daldınız mı çıkmak çok zor. Çok fazla alternatif te başa bela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    yanlis anlasilma olmasin . ben aslinda video yu izleyip begendigi tema da bu sorunu yasayan olursa diye boyle bir cevap yazdim.kizim sana soyledim gelinim sen anla misali.yoksa gerek bu konu gerekse g2 mod konusundan gordugum kadari ile rom,vs konularinda bilgi sahibisiniz.

hocam teşekkürler video için. bir şey soracağım bu yüklediğimiz temaları nasıl silecez sonra sistemde yer kaplıyor mu bunlar?
  • quote:

hocam teşekkürler video için. bir şey soracağım bu yüklediğimiz temaları nasıl silecez sonra sistemde yer kaplıyor mu bunlar?

Ya bu hiç aklıma gelmemişti ve denememiştim. Şimdi de farklı bir rom kullanıyorum, deneme şansım yok.
    MIUI adlı bir klasör var. İçinde tema klasörü de vardı diye hatırlıyorum. Bir ihtimal bu klasör altında saklanıyor olabilir. Bakmak lazım. Ama öyle ahım-şahım bir yer işgal etmezler. Birkaç MB'ın da lafı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.