Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

3-4 gün gecikebiliyor normaldir.

İngilizcesini deneme şansın oldumu

Hayır lam hoang edit v 4.10.10dayım ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

3-4 gün gecikebiliyor normaldir.

İngilizcesini deneme şansın oldumu

Hayır lam hoang edit v 4.10.10dayım ben.

Benimde sevdiğim rom o ama merak ediyor insan yüklüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miui rom guzel ya.optimus 1.4 indirdim ama miui den vazgecemedim.

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki defadır yükleyip siliyorum. Ana ekran tuşları yok sadece geri tuşu var. Bi de aşırı sade geliyor bana. İos kullanmayı sevmediğimden de olabilir. Cloudy g3 kullanıyorum hiç biri onun rahatlığını vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    ayarlardan navbar ı açabiliyorsun...
    ayrıca geri tuşuna basılı tutunca diğerleri de geliyor...
    Bir de sararmanın seri ile alakası yok bence :( öyle olsa Acura07 ile benim telefonun sapsarı olması lazımdı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

ayarlardan navbar ı açabiliyorsun...
    ayrıca geri tuşuna basılı tutunca diğerleri de geliyor...
    Bir de sararmanın seri ile alakası yok bence :( öyle olsa Acura07 ile benim telefonun sapsarı olması lazımdı :)

Tuşları bir türlü halledememiştim. Yardımınız için sağolun. Görsellik olarak çok hoş miui ama kullanırken rahat kullanamıyorum. Bu yüzden alışamadım.

Sararma sorunu tabiki de belirli bir seri olarak ortaya çıkmıyor. Benim gördüklerim hep 300'lü olanlardı. O yüzden bu kanıya vardım hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Biraz kullanın alışacaksınız. Mipop aslında çok kullanışlı sadece alışmak gerekiyor. Allta siyah navbar hoş değil bence. Şeffaf olsaydı neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Biraz kullanın alışacaksınız. Mipop aslında çok kullanışlı sadece alışmak gerekiyor. Allta siyah navbar hoş değil bence. Şeffaf olsaydı neyse.
    MIUI'de sevdiğim temalar
    Merhaba arkadaşlar.
    MIUI'ye veda ederken giderayak hem MIUI Türkiye Resmi Sitemizde hem de en.miui.com'da gördüğüm ve hoşuma giden, denemek istediğim temalara toplu bir şekilde göz atmak istedim. Bunu yaparken de videoya çekip ve sizlere de göstermenin oldukça hoş olabileceğini düşündüm. Bu video sadece Temalar uygulamasındaki yapımcının koyduğu görüntüler olacak. Daha sonraki videoda ise bu temaları telefona uygulayıp G2'de nasıl göründüğüne daha bir canlı olarak şahit olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 27 Ekim 2014; 22:36:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

MIUI'de sevdiğim temalar
    Merhaba arkadaşlar.
    MIUI'ye veda ederken giderayak hem MIUI Türkiye Resmi Sitemizde hem de en.miui.com'da gördüğüm ve hoşuma giden, denemek istediğim temalara toplu bir şekilde göz atmak istedim. Bunu yaparken de videoya çekip ve sizlere de göstermenin oldukça hoş olabileceğini düşündüm. Bu video sadece Temalar uygulamasındaki yapımcının koyduğu görüntüler olacak. Daha sonraki videoda ise bu temaları telefona uygulayıp G2'de nasıl göründüğüne daha bir canlı olarak şahit olacağız.

MIUI ye neden veda ediyorsunki etme nedenini öğrenebilirmiyiz ?

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    neden miui ye veda ediyorsunuz ? bana gore kullanilmayacak kadar buyuk eksigi yok.tabii beklentiler kisiden kisiye farkeder.bilhassa pil omru gittikce iyiye gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vebo

neden miui ye veda ediyorsunuz ? bana gore kullanilmayacak kadar buyuk eksigi yok.tabii beklentiler kisiden kisiye farkeder.bilhassa pil omru gittikce iyiye gidiyor.

g2 olsun g3 port costum romlar olsun bu romlardan miui yi benim en çok tercih etme nedenim görüşme sesinde hiç sorun yaşamamış olmam diğer costum romların hemen hemen hepsinde bi sıkıntı çektim ayrıca miui gerçektende ciddi düzelmeler yapıyo süreklide güncelleme yaptığı için veda edilecek rom değil tabi kararınza saygım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Arkadaşlar bu v6 diye bahsedilen romu deneyen oldu mu? linke ulaştım ama indiremiyorum

http://share.weiyun.com/2fa13eec59dc36a7c179ab2261ba8f7e

@chatin_62 @sükût @sirnatli21

Dostum son mesajda lam hoang in paylastigini paylastim..ama essek hizinda iniyor resmen..

Bu çin siteleri hep boylemi agbi

Alıntıları Göster
    SAERO II TEMASI

Ana ekran

Kilit ekran

Ses kaydedicisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 28 Ekim 2014; 0:06:00 >

• Miui de tavsiye ettiğiniz bir sürüm var mıdır Türkçe olarak?

Edit:v4.10.17 surumunu kurdum fakat mipop uygulamasi hata veriyo bu sorunla karsilasan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 28 Ekim 2014; 3:47:21 >
  • Arkadaşlar vurmayın ya
    Veda ediyorum derken bir daha yüzüne bakmam demedim ya. Şimdilik veda ettim. V6 çıkana kadar Optimus G3 v1.4 ile takılacağım. Sonra yeniden miui.
    Aslında birden bire alınmış bir karar değil. Bir birikim.
    USB belleğimin 2 defa uçması (neyseki formatla hayata dönüyor)
    Durduk yere zaman zaman cebimin yanmaya başlaması ile farkettiğim, telefonun bir anda 3 gün susuz kalmış gibi pili içmeye başlaması. Baktığımda media'nın susuz kaldığını görüyordum. Bardağı elinden alsam da bazen yeniden açmadan bırakmıyordu.
    Pilin stok roma nazaran neredeyse 2 kat hızlı boşalması. Eskiden ortalamam 30'lu saatler iken bunda 17-18 saat oluyordu. Genelde sabah 6 gibi uyandığımda şarjdan çıkarıp akşam daha işten çıkmadan (18'den önce) yeniden şarja takmam gerekiyordu.
    Geçenlerde en ihtiyacım olduğu bir zamanda çok stresli bir durumdayken birini aradığım esnada şebekenin gitmesi ve restartlar yaptığım halde gelmemesi. Sinirden telefonu kapatıp aynı avea hattını kullanan bir arkadaşımın telefonuyla işimi gördükten sonra telefonu açınca şebekenin geldiğini görmem.
    Cloudy G3 v2 ve Optimus G3 v1.4 ün oldukça fazla tavsiye edilmesi.
    Optimus konusunda oldukça da haklılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Arkadaşlar vurmayın ya
    Veda ediyorum derken bir daha yüzüne bakmam demedim ya. Şimdilik veda ettim. V6 çıkana kadar Optimus G3 v1.4 ile takılacağım. Sonra yeniden miui.
    Aslında birden bire alınmış bir karar değil. Bir birikim.
    USB belleğimin 2 defa uçması (neyseki formatla hayata dönüyor)
    Durduk yere zaman zaman cebimin yanmaya başlaması ile farkettiğim, telefonun bir anda 3 gün susuz kalmış gibi pili içmeye başlaması. Baktığımda media'nın susuz kaldığını görüyordum. Bardağı elinden alsam da bazen yeniden açmadan bırakmıyordu.
    Pilin stok roma nazaran neredeyse 2 kat hızlı boşalması. Eskiden ortalamam 30'lu saatler iken bunda 17-18 saat oluyordu. Genelde sabah 6 gibi uyandığımda şarjdan çıkarıp akşam daha işten çıkmadan (18'den önce) yeniden şarja takmam gerekiyordu.
    Geçenlerde en ihtiyacım olduğu bir zamanda çok stresli bir durumdayken birini aradığım esnada şebekenin gitmesi ve restartlar yaptığım halde gelmemesi. Sinirden telefonu kapatıp aynı avea hattını kullanan bir arkadaşımın telefonuyla işimi gördükten sonra telefonu açınca şebekenin geldiğini görmem.
    Cloudy G3 v2 ve Optimus G3 v1.4 ün oldukça fazla tavsiye edilmesi.
    Optimus konusunda oldukça da haklılar.
    Şu ana kadar ki en sorunsuz stabil sürüm diyebilirim. Denemenizde fayda var. Zira en uzun süre Miuide kalmama sebeb oldu. Hâlâ da kullanıyorum. Usb otg sorunu yok, Dili Türkçe, ısınma sorunu yok! Mipop veya navibar istediğinizi kullanabilirsiniz. Tavsiye ederim. Chatin hocam bence bunu kurduğunda Miuide kalmaya devam edeceksin. Sadece şarj konusunda diğer romlar ayarına gelmesi için 2-3 şarj zaman verin. Oturduğunu göreceksiniz. Ayrıca aroma ile kurulum yaptığından dolayı twrp ile sorunsuz yükleniyor. Kota aşılmış isterseniz bendekini yükleyebilirim başka bir yere.

Düzenleme: Fakat bu pek mümkün görünmüyor. 3G modemde upload çok zayıf

MIUI EDIT v10 4.10.10 edit by Lamhoang

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 28 Ekim 2014; 11:18:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Şu ana kadar ki en sorunsuz stabil sürüm diyebilirim. Denemenizde fayda var. Zira en uzun süre Miuide kalmama sebeb oldu. Hâlâ da kullanıyorum. Usb otg sorunu yok, Dili Türkçe, ısınma sorunu yok! Mipop veya navibar istediğinizi kullanabilirsiniz. Tavsiye ederim. Chatin hocam bence bunu kurduğunda Miuide kalmaya devam edeceksin. Sadece şarj konusunda diğer romlar ayarına gelmesi için 2-3 şarj zaman verin. Oturduğunu göreceksiniz. Ayrıca aroma ile kurulum yaptığından dolayı twrp ile sorunsuz yükleniyor. Kota aşılmış isterseniz bendekini yükleyebilirim başka bir yere.

Düzenleme: Fakat bu pek mümkün görünmüyor. 3G modemde upload çok zayıf

MIUI EDIT v10 4.10.10 edit by Lamhoang

Merhaba son sürümü değil ama en sorunsuz sürümü. Philz veya twrp farketmiyor çünkü aroma ile kurulum yapıyor. TWRP ile sorunsuz kullanmaktayım linki yukarda. Bir müddet sonra aktif olacaktır link. Kamera olarak g2 kamera uygulamasını kullanıyor. Knock off için de aşağıda gördüğünüz üzere kilitle butonunu koydum ordan kilitliyorum.

• quote:

Merhaba son sürümü değil ama en sorunsuz sürümü. Philz veya twrp farketmiyor çünkü aroma ile kurulum yapıyor. TWRP ile sorunsuz kullanmaktayım linki yukarda. Bir müddet sonra aktif olacaktır link. Kamera olarak g2 kamera uygulamasını kullanıyor. Knock off için de aşağıda gördüğünüz üzere kilitle butonunu koydum ordan kilitliyorum.

sana zahmet linki verebilir misin hocam bana
    edit:buldum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phaselis86 -- 28 Ekim 2014; 12:43:13 >

• Tamam hocam kuralım tadını çıkaralım :) bu arada tema nin adı ney hocam

• xperius kullanıcısına yanıt
    saero II
  • hocam google drive kota aşılmış hatası veriyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.