Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

MIUI EDIT v10 4.10.10 edit by Lamhoang

[ROM :https://docs.google.com/uc?id=0B9LU9zwJvi5qS2pXUzBIUXNQYVU&export=download ]

google play stor da uygulama indirmek istediğinde eror veriyor..

özellikle mobil de bu hep böyle

Download sınırına takılınmış olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 14 Ekim 2014; 14:30:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

MIUI EDIT v10 4.10.10 edit by Lamhoang

[ROM :https://docs.google.com/uc?id=0B9LU9zwJvi5qS2pXUzBIUXNQYVU&export=download ]

google play stor da uygulama indirmek istediğinde eror veriyor..

özellikle mobil de bu hep böyle

Download sınırına takılınmış olmasın?

yok hocam ondan değil.. ben zaten mobil sınırı kaldırırım hep.. sınırsız yaparım...

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    [LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı

araclar da data kisitlama ayarlarinda bu kisma bir bakarmisin hocam.uygulamalarin data/wifi ile baglanma izinleri buradan engellenmis olmasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vebo

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı

araclar da data kisitlama ayarlarinda bu kisma bir bakarmisin hocam.uygulamalarin data/wifi ile baglanma izinleri buradan engellenmis olmasin.

valla dostum ben xiaomi.eu nun çıkardığı 4.10.10 a geçtim bile :)

şimdilik stabil

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    ben 4.9.26 dan da memnunum aslinda ama yeni cikinca insan merak ediyor.en iyisi ben de geceyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba MIUI ROM'da kulaklık sesini artıra bilirmiyim?
  • Lam hoang MIUI V10 romunu denedim. Kısaca deneyimlerim şöyle:

Usb bellek kaldırma hatası giderilmiş. İsterseniz mipop isterseniz navi isterseniz her ikisi de aktif. İngilizce yada Çince bir yeri yok tam Türkçe. Birazdan diğer miuileri deneyip memnun kaldığım miuide kalacağım
  • otg helper ile kaldırıyorsunuz hocam ?
    yoksa bildirim kısmına seçenek gibi mi birşey gelmiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

otg helper ile kaldırıyorsunuz hocam ?
    yoksa bildirim kısmına seçenek gibi mi birşey gelmiş ?

Otg helper nedir

Evet aynı kullandığımız g2 g3 romlarındaki gibi takınca bildirim geliyor güvenle kaldır yazıyor yanda. Tıklayınca şimdi çıkarabilirsin gibi şeyler diyor sorun yok. Fakat video izlerken navi veya mipopun tamamen kaybolması gerek bence. Ekrana bi dokununca gelebilir bu zımbırtılar. Fakat yine de mipop can sıkıcı değil
  • hocam otg helper paragon ntfs gibi bir program diyeyim bellek mount/unmount işine yarıyor ayrıca ntfs formatında bellekleri okumamızı sağlıyor, neyse cevabımı aldım zaten :) en sonunda güvenle kaldır seçeneği gelmiş :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bir de performans adı altında temparature control ve sound adı altında boot sound diye seçenekler gelmiş.
  • multi dil olan miui romda değişen birşey yok. usb kaldırma hatası aynen devam. ingilizce olanı ise kurarken hata veriyor sanırım inerken bir sorun olmuş. şimdi cm son sürümü deneyeceğim
  • Miui kullanan arkadaşlar,
    -batarya süreleri (özelilkle ekran)
    -knock on (açma ve kapama)
    -kamera çekimi (gece fps düşmesi)
    -kameradaki odak hızı
    -swarm,twitter ve diğer sosyal uygulamalarda bildirimler anlık olarak geliyor mu
    -Ara yüzde takılma halinde restart atma problemi var mıdır
    -alt navigasyon tuşlarını orjinal g2 boyutuna çevirebilme miui içerisinde mevcut mu?

Bana bu konularda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Miui kullanan arkadaşlar,
    -batarya süreleri (özelilkle ekran)
    -knock on (açma ve kapama)
    -kamera çekimi (gece fps düşmesi)
    -kameradaki odak hızı
    -swarm,twitter ve diğer sosyal uygulamalarda bildirimler anlık olarak geliyor mu
    -Ara yüzde takılma halinde restart atma problemi var mıdır
    -alt navigasyon tuşlarını orjinal g2 boyutuna çevirebilme miui içerisinde mevcut mu?

Bana bu konularda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı?

Ekran süresini pek takip etmedim. Genel anlamda diğer romlar kadar dayanıyor mu ona bakıyorum.
    Knock on var , off yok. Ekrana widgetini atıp kapatabilirsiniz.
    Kamera çok detaylıca denemedim.
    Arayüzde restart vs hiç yaşamadım
    Alt naviyi o boyuta çevirmek mümkün sanrım. Fakat hiç denemedim :)

• Version: 4.10.17 (V5) ÇIKTI
  • Lam hoangın miuisini kullanıyorum. 4.10.17 güncellemesini updaterden buldum fakat güncelle dediğimde yüklüyor. tekrar başlatıyor fakat güncellenmediğini görüyorum.
    Recovery değiştirdim yine aynı güncellemeyi download rom klasörüne indirdiğini gördüm. Recoveryden kurmaya çalıştım fakat hata veriyor

Resmi romlara geldi mi hocam Türkçe. Gelecek diyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Lam hoangın miuisini kullanıyorum. 4.10.17 güncellemesini updaterden buldum fakat güncelle dediğimde yüklüyor. tekrar başlatıyor fakat güncellenmediğini görüyorum.
    Recovery değiştirdim yine aynı güncellemeyi download rom klasörüne indirdiğini gördüm. Recoveryden kurmaya çalıştım fakat hata veriyor

Resmi romlara geldi mi hocam Türkçe. Gelecek diyorlardı.

Hayır henüz gelmedi. Şu an sadece miui v6 için Türkçe yapıldı. xiaomi.eu de son 2 haftadır v6 Türkçe olarak çıkıyor. Birkaç hafta içinde en.miui.com da da yayınlanmaya başlar.
    Sanıyorum Xiaomi.eu biraz baskı yapıyor. Malum resmi sitede multi romlar çıkmaya başladığında Xiaomi.eu nun misyonu tamamlanmış olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

LAM HOANG MIUI EDIT V11 4.10.17

https://mega.co.nz/#!6QNWRSYD!aZAp2MoQqdWvpB-W0_ZtDFLE2ggKdks4RckvwATo8nE

Miui'nin son sürümü bu mu şimdi ve çoklu dil var mı

Rom değiştirme ihtiyacım var sanki, ama merak ettiğim birşey var. Romu kurduk diyelim tam şarj olduğunu nasıl anlıycaz. Yine %100den sonra beklemek gerekiyor mu yoksa %100e geldiğinde 'tam' olmuş oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 21 Ekim 2014; 16:06:51 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.