Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

LAM HOANG MIUI EDIT V11 4.10.17

https://mega.co.nz/#!6QNWRSYD!aZAp2MoQqdWvpB-W0_ZtDFLE2ggKdks4RckvwATo8nE

Miui'nin son sürümü bu mu şimdi ve çoklu dil var mı

Rom değiştirme ihtiyacım var sanki, ama merak ettiğim birşey var. Romu kurduk diyelim tam şarj olduğunu nasıl anlıycaz. Yine %100den sonra beklemek gerekiyor mu yoksa %100e geldiğinde 'tam' olmuş oluyor mu

çoklu dil var 100 de yüz dolunca batarya beklemene gerek yok şuan için son sürüm

• Bu sürümde hatalar var. Telefon başlarken color os animasyonu geliyor
    Usb otg hatası var. Bir önceki sürümünü öneririm. Birkaç şarj sonra şarj durumu da normale dönüyor.
  • arkadaşlar xiaomi romu yükledim ama navbar yok, sim kart görmüyor..philz recovery ile deneyecem ama aynı hatalar olabilir...bunların basebandı yokmu acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmare

arkadaşlar xiaomi romu yükledim ama navbar yok, sim kart görmüyor..philz recovery ile deneyecem ama aynı hatalar olabilir...bunların basebandı yokmu acaba...

Navbarı ayarlar>Lg settings>virtual keys kısmından aktif ediniz. Sim kart görmeme dediğiniz aktivasyondur büyük ihtimalle. Gelen uyarıyı kabul edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

arkadaşlar xiaomi romu yükledim ama navbar yok, sim kart görmüyor..philz recovery ile deneyecem ama aynı hatalar olabilir...bunların basebandı yokmu acaba...

Navbarı ayarlar>Lg settings>virtual keys kısmından aktif ediniz. Sim kart görmeme dediğiniz aktivasyondur büyük ihtimalle. Gelen uyarıyı kabul edin.

virtual keys aktif ettiğimi hatırlıyorum ama nav bar gelmemişti...

telefon açılış ayarlarını yaparken wifi bağlantısından sonra sim kart bulmaya çalışıyor ama bulamıyor daha sonra telefon açıldığında da doğal olarak şebeke olmuyor yani herhangi bir uyarı hatırlamıyorum...

romu tekrar kuracam bakalım ne olacak...

ayrıca phliz touch recovery kurulumunu 4.4.2 için anlatan türkçe bir argüman yokmu...saatlerdir uğraşıyorum ama bişey bulamadım...

• emmare kullanıcısına yanıt
    Hocam ben lamhoangın geliştridiği miui kullanıyorum en sorunsuzu o çünkü. Şu an linkleri kaldırmış güncelleniyor yazmış. Biraz bekleyin büyük ihtimalle 4.10.24 son sürüme göre güncellemeler yapacaktır. Onu twrp ile de kurabilirsiniz.
  • quote:

Hocam ben lamhoangın geliştridiği miui kullanıyorum en sorunsuzu o çünkü. Şu an linkleri kaldırmış güncelleniyor yazmış. Biraz bekleyin büyük ihtimalle 4.10.24 son sürüme göre güncellemeler yapacaktır. Onu twrp ile de kurabilirsiniz.

eyvallah hocam linki paylaşırsanız burada bizde indiririz..
    http://lgviet.com/forum/threads/ta%CC%81t-ca%CC%89-mo%CC%A3i-thu%CC%81-ve%CC%80-lg-g2-new-topic.30323/

Burdan takip edebilirsiniz. Lam hoang stock için de bir sürüm yayınlamış. G3 rom mesajının altında miui vardı normalde. Ama silmiş şu an.
  • quote:

quote:

quote:

virtual keys aktif ettiğimi hatırlıyorum ama nav bar gelmemişti...

telefon açılış ayarlarını yaparken wifi bağlantısından sonra sim kart bulmaya çalışıyor ama bulamıyor daha sonra telefon açıldığında da doğal olarak şebeke olmuyor yani herhangi bir uyarı hatırlamıyorum...

romu tekrar kuracam bakalım ne olacak...

ayrıca phliz touch recovery kurulumunu 4.4.2 için anlatan türkçe bir argüman yokmu...saatlerdir uğraşıyorum ama bişey bulamadım...

Hocam Philz recovery kurulmasını anlatan birşey bulamamanız normaldir. Çünkü 5-6 kelime ile anlatılabiliyor. Philz dosyasını telefona atıp recovery'den yükleyin. Hepsi bu.
    Eğer hiç Custom Rom yüklemediyseniz autorec ile twrp yüklemek bir dakikadan kısa sürüyor. Ardından Philz yüklenebilir.
    Linkler daha önce birçok defa verildi. Bulamazsanız yazın bulup yeniden yazayım. Mobilden aramak zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Rom değiştirme ihtiyacım var sanki, ama merak ettiğim birşey var. Romu kurduk diyelim tam şarj olduğunu nasıl anlıycaz. Yine %100den sonra beklemek gerekiyor mu yoksa %100e geldiğinde 'tam' olmuş oluyor mu

Bu aslında bir bug. Batarya için ekranda %100 yazdığı an telefon %100 için doluyor manasına geliyor. Yani %100'lük kısmını yeni doldurmaya başladı demektir. Telefonun şarjı tamamlandığında zaten akım kesilir. Ekranda şarj oluyor yazısı ve animasyonu kaybolur. Bu duruma geldiğinde fişi çekebilirsiniz.
    Buna şuradan da anlamanız mümkün. Telefon %100 olduğu an fişi çekip birkaç dakika internette gezin. Hemen %99'a ineceğini göreceksiniz. Ama tam dolunca kolay kolay %99'a düşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 24 Ekim 2014; 7:41:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

Bu aslında bir bug. Batarya için ekranda %100 yazdığı an telefon %100 için doluyor manasına geliyor. Yani %100'lük kısmını yeni doldurmaya başladı demektir. Telefonun şarjı tamamlandığında zaten akım kesilir. Ekranda şarj oluyor yazısı ve animasyonu kaybolur. Bu duruma geldiğinde fişi çekebilirsiniz.
    Buna şuradan da anlamanız mümkün. Telefon %100 olduğu an fişi çekip birkaç dakika internette gezin. Hemen %99'a ineceğini göreceksiniz. Ama tam dolunca kolay kolay %99'a düşmez.

Yani hocam bu donanımsal birşey değil mi, sehir efsanesi mi bilmiyorum ama g2de %100'den sonra için ayrı bir bölum var deişiyor. Aosp romda bile olsak %100den sonra 15 dakika sarj edeceğiz değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

Yani hocam bu donanımsal birşey değil mi, sehir efsanesi mi bilmiyorum ama g2de %100'den sonra için ayrı bir bölum var deişiyor. Aosp romda bile olsak %100den sonra 15 dakika sarj edeceğiz değil mi?

Yok G2'ye has bir durum değil. Her cihazda böyledir.

Şöyle daha iyi izah edilebilir. Maç başladığı an yani ilk saniyede 1.dk deniyor. Ama 1.dk henüz dolmuş değil. 1.dk içerisindeyiz. Dolması için henüz 59 saniye daha var. Pilde de durum bu. Ekranda %100 yazdığında henüz %100 dolmuş değil. Dolması için cihazına bağlı olarak 15dk ile 1 saat arasında değişen bir süreye daha ihtiyaç var. Birçok cihazda pil simgesi üzerindeki yıldırım şeklindeki şarj işareti %100'de de devam eder. Akım kesildiği an yani tam dolduğu an bu işaret te kaybolur.

Bug dediğim şey de, yazılımların %100'ü gördüğü an telefon şarj oldu demeleridir. Aslında akım kesilince şarj oldu yazması gerekir. Burada hata var.

• philz recovery yükledim hocam birde şu miui romun sorunsuzu olsada kullansak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmare -- 26 Ekim 2014; 3:19:26 >
  • quote:

philz recovery yükledim hocam birde şu miui romun sorunsuzu olsada kullansak...

Sanırım biraz daha süreye ihtiyaç var. Ben de bugün romu değiştireceğim galiba. Durduk yere media 'nın telefonu minik cep sobası haline çevirerek pili su gibi içmesi batmaya başladı artık. Hayır cebimde olduğunda ısıdan hemen anlayıp durduruyor yada restart ediyorum ama hem ben müdahale edene kadar anında %20'lere yakın pil gidiyor, hem de maazallah yanımda olmazsa ve farketmezsem ısıdan telefona bir zarar gelirmi kestiremiyorum. 2 defa usb belleğimin uçması zaten beklediğim bir durumdu. Bir de dün en ihtiyacım olduğu sırada şebeke gitti ve iki ayağım bir pabucu girdi. Bir şekilde işimi arkadaşın telefonla gördüm ve sonrasında birkaç Reset ve kapama ile geri geldi.
    Zaman zaman oluşan bu gibi problemler dün en stresli zamanlarımda hepsi birden oluşunca pek hoş olmadı.

• Lam hoan 4.10.10 üzerine kurulu bir miui yayınlamıştı. Onu kullanıyorum 1 haftayı geçkindir. Kullanıma engel sıkıntısı yok usb otg gibi... Fakat şu an linkleri kaldırmış son sürüme göre yeniden yayınlayacak sanırım.

Ekleme : Bahsetttiğim romun linkini bir arkadaşımız paylaşmış indirip kurabilirsiniz MIUI'de devam etmenizi sağlayabilir. Mipop aktif olarak kullanıyorum navibarı kapattım. Usb otg hatası yok. Pil durumu ise birkaç günde kendine geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 26 Ekim 2014; 11:44:47 >

• indirip deneyecem...birde su mipop kullanimi nasıl oluyor...

aslinda oppo, xiaomi turkiyede satis yapmak icin daha neyi bekliyorlar anlamiyorum...rekabetci bir fiyatla piyasayi sallayacaklari asikar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    mipop sadece geri butonu olarak görünüyor onu sürükleyip çektiğinde diğer butonları görebiliyorsun. bıraktığında tekrar toparlanıp sadece geri buton halini alıyor. alışınca çok kullanışlı .bu buton şeffaf ve ekranın istediği yerine konumlandırabiliyorsun.

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 26 Ekim 2014; 19:49:54 >
  • 4.10.24 sürümü eu miui.com da verilmiş ama eu xiomiui sayfasında verilmemiş full türkçesi orda oluyordu 3 gündür takip ediyorum yok vermeyecekmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarac -- 27 Ekim 2014; 15:57:06 >
  • sarac kullanıcısına yanıt
    3-4 gün gecikebiliyor normaldir.
  • quote:

3-4 gün gecikebiliyor normaldir.

İngilizcesini deneme şansın oldumu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.