Bildirim
Telefon tavsiyesi yardım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Maksimum bütçe nedir. _____________________________ "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir." Goethe -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
Maksimum bütçe nedir.
160 usd bütçem en fazla_____________________________ -
Yaklaşık 360 TL yapıyor. O fiyata Türkiye'den ikinci el bile olsa işe yarar android telefon alamazsın. 600 TL civarı verebilirsen Motorola Moto G tavsiye ederim. _____________________________ "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir." Goethe -
quote:
Yaklaşık 360 TL yapıyor. O fiyata Türkiye'den ikinci el bile olsa işe yarar android telefon alamazsın. 600 TL civarı verebilirsen Motorola Moto G tavsiye ederim.
zaten türkiyeden değil çinden almayı planlıyorum_____________________________ -
İnternetten sipariş vereceksen çok büyük ihtimalle gümrükte takılır. Paranı geri almak için ugraşır durursun, hatta paran yanabilir. O işe girişmeni tavsiye etmem.
Ha Çin'e gidip getirebilecek bir tanıdığın varsa o zaman başka._____________________________ "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir." Goethe -
quote:
İnternetten sipariş vereceksen çok büyük ihtimalle gümrükte takılır. Paranı geri almak için ugraşır durursun, hatta paran yanabilir. O işe girişmeni tavsiye etmem.
Ha Çin'e gidip getirebilecek bir tanıdığın varsa o zaman başka.
dostum yeğenim getirecek yurtdışından sıkıntı yok yani_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- infinix zero 40 5g
- telefonu meşgule almak
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- infinix note 50 pro fiyat
- gt 20 pro özellikleri
- kayıp telefon bulma
- android 14 ne zaman çıktı
- telefonum dinleniyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X