Şimdi Ara

kızlar erkeklerde yüze mi vücuda mı daha çok önem verir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
5.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

kızlar erkeklerde yüze mi vücuda mı daha çok önem verir

(En Son Oy Tarihi: 24.6.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: Vakitsiz Öten Horoz

Forumun yarısı kız sanki

+1
  • Both bro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -iltimas-

quote:

Orijinalden alıntı: practice

Her ikisindende az bir şey olsa yeter. Sırf vücudu var diye kafa maskelik bi tipe yüz vermeyecekleri gibi sırf yüzü güzel diye şişman veya zayıf,çelimsiz birine de yüz vermezler.

sanırım haklısın ama yüz daha önemli gibi geliyor bana

Vücut sonradan halledebilecek bir şey olduğundan yüz daha önemli tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Stark

Bu dunyanin gecici bir kainet oldugunu kavrayan bi kiz bir erkekte ne para arar ne vucut. İmanina onem verir. Ama boyle kizlardan kaldimi orasini bilmiyorum.

evde kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

quote:

Bu dunyanin gecici bir kainet oldugunu kavrayan bi kiz bir erkekte ne para arar ne vucut. İmanina onem verir. Ama boyle kizlardan kaldimi orasini bilmiyorum.

evde kahkaha attım

Alıntıları Göster
    Bir kızla ilk kez tanışıyorsan tartışmaşız yüz önemli ama daha önce tanıdığın kız ise seni bikaç kez görmüş ise diğer öğeler

• bunun tek bir ölçütü yoktur, hiçbir bayan ya da erkek kesin birşey de söyleyemez, kişiliğe ortama bağlı olarak farklılık gösterir, aynı tür cevapları bayanlar için de sorsanız, kimisi içi önemli kimisi dışı da olsun vb. der, sonuç: boş konu..
  • Önemli olan duş görünüş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Önemli olan duş görünüş
    15>>21 arası - yakışıklı dönemler owww erkek arkadaşın çok yakışıklı şöyle böyle vs vs (egolar tavan yapma dönemleri)
    21>>30 arası - (gercekler) şu çanta çok güzel ama ben de para yok şu kıyafet çok güzel ama ben de şu araba çok güzel ama ben de para yok
    düşünür ben de ne var 250gram hmm para para para (nefes alsın parası olsun dönemler)
    30>>ölüm arası - huzur çocuk vs vs (dönemler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taliaalghul

bunun tek bir ölçütü yoktur, hiçbir bayan ya da erkek kesin birşey de söyleyemez, kişiliğe ortama bağlı olarak farklılık gösterir, aynı tür cevapları bayanlar için de sorsanız, kimisi içi önemli kimisi dışı da olsun vb. der, sonuç: boş konu..

sayende doldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

quote:

evde kahkaha attım

neden kahkaha attığın yerin ev olduğunu belirtme ihtiyacı hissettin
  • hiçbiri bugun en kro tip altına ferrari çeksin son model en pahalı takımı giysin her gun bir manken götürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 8 Eylül 2014; 13:52:41 >
  • Paraya bakar. Para olunca iyi beslenme ve sporla iyi vücut. Sonra iyi kaliteli kıyafetler vede yüze bakım olunca tamamdır iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Babywolf

quote:

bunun tek bir ölçütü yoktur, hiçbir bayan ya da erkek kesin birşey de söyleyemez, kişiliğe ortama bağlı olarak farklılık gösterir, aynı tür cevapları bayanlar için de sorsanız, kimisi içi önemli kimisi dışı da olsun vb. der, sonuç: boş konu..

sayende doldu

Alıntıları Göster
    yüze bakan da vücuda bakan da vardır.kimisinin yüzü düzgün olur boyu kısa veya uzun da olsa orantısız vücudu olabilir.kimisi de orantılı harika vücüda sahip olabilir ama yüzü kemik yapısı kötü olabilir.

şu bir gerçek bunlardan hangisine bakan kız olursa olsun ortama hem yüzü hem vücudu çok düzgün biri girdiğinde bütün kızlar bakıcaktır.hatta elindeki erkeği elden çıkarmak için plan da yapmaya başlayacaktır.özellkle işi gücü dış görünüş olan modern kızlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

hiçbiri bugun en kro tip altına ferrari çeksin son model en pahalı takımı giysin her gun bir manken götürüyor

bşuna söylememişler PV=NRT [PARAN VARSA NE RAHAT]
  • Kızlar en çok paraya önem verirler
  • gönül isterki ruhuna önem versin sonra beyin gelip bi küfür savuruyor tipin yok bari vücut yap parayı da unutma diğer türlü ekmek yok diyor
  • quote:

quote:

sayende doldu

hmm? konunun sonu yok yani demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl Franz -- 8 Eylül 2014; 15:02:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl Franz

quote:

quote:

sayende doldu

hmm? konunun sonu yok yani demek istedim

Alıntıları Göster
    evcil hayvana

• Neredeyse tamamının erkek olduğu bir foruma böyle bir soru sormak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.