Bildirim
kızlar erkeklerde yüze mi vücuda mı daha çok önem verir (5. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

kızlar erkeklerde yüze mi vücuda mı daha çok önem verir
(En Son Oy Tarihi: 24.6.2020)
Giriş
-
Ikisinede gerek yok artik para varsa hepsi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: freshmind
Vücudu herkes halledebilir... İstisnasız herkes ... Yapmak istedikten sonra engelli bir insan bile olmak engel değil ki ne örneklerini gördük. İllaha spor salonları yada 500 kg. lık benchler şart değil...
Ama göz rengi, saç, kaş, yüz, burun ... Çok büyük miktarlara, o da eğer istersen ve yapılmasına engel teşkil eden sağlıksal bir problemin yoksa ufak dokunuşlar olabilir o kadar. Örneğin büyük kulağı küçültmek, ön diş boşluğunu kapatmak, burun tümseğini azaltmak gibi ...
Üni. yi bitirdim ve bayağıda hareketli geçti diyebilirim. Keza lise hayatımda öyle. (hatun manasında)
Garip gelecek ama öyle parça parça kaslı vücudu olan elemanları iğrenç buluyorlar (hepsi değil ama çoğu). Sevgilisi olanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. "O ne öyle ya .s .s" tepkisi kaçınılmaz oluyor. Ama mavi göz , sarı saç, fransız burunu gördüler mi de eriyip gidiyorlar...
Sıkıntı bizim kezolar mıdır (yurt dışında tam tersidir belki) yoksa başka bir şey midir bilmiyorum ama ortamlarda bu konu açılına , sevgili-erkek konuları patlak verince hiç bir kızın "benim sevgilimde six pack olacak dediğini duymadım" . Biyoloji ve ardından mikrobiyoloji gibi bir alanda okudum (sınıfın %75'i bayan kişi ve modellik ajansı gibiydi) ...
Fotoğraflar karşılaştırıldığında yada lafı geçince çoğu zaman yüz ekşitildi. Bu konuda yapılan röportajlarda da sonuçlar bu şekilde mesela. "Giyimine bakarım, dişine bakarım" gibi vs... Bilmiyorum belkide içlerindeki arzuları dışa vurmamak için üstünü örtüyorlardır.
Ama bir gerçek var ki değiştirilemez ; bakıyorsun taş gibi kız yanında kambur , kız çocuğu gibi omuzları olan, köse, kel, sallaş bir erkek... Bir de görüyorsun ki adam çekiyor fakültenin önüne A8'i, derdi neyse çözüyor
olaya tipten girmişsin şekil değiştirerek a8 e kadar getirmişsin.
yakışıklı düzgün uzun vücudu ve kemikli manken gibi yüzü olanlara(kıvanç,beckham tarzı) istisnasız asılırlar bu kızları tanıyosunuz. gelip burda para demenize gerek yok.parayı kadın kullanır adamı da. ama o yakışıklı ortama girdiğinde çocuk parasını kullanmadan özel bi çaba sarfetmeden bütün kızların hormonlarını tavan yaptırır ve aralarında salak salak fısıldalaşmalara kadar götürür.gururlu, kimseye bakmayan kız bi bakmışsın sevgi çiçeği olmuş yüzünde güller açıyo. saçmasapan bi şekilde gruplar halinde çocuğun herşeyine gülüyo,sahipleniyo.
para çoğu kızı satın alabilir.ama konuşulan para olur.yakışıklının ise çevresinde sürekli egosunu tatmin eden kızlı erkekli büyük bi kesim vardır.sürekli iltifatlar...
kıza baktığında sana bakan ürkek, birşeyler bekler gözlerini yakalaman...bu duyguları para veremez.
-
Tip mi Vücut mu sorusuna Tip demişim ... Ama günümüzde ikisinden de üstün bir şey varsa para demişim ... Hangi kısmı yanlış bunun ?
Burada hayatının kadınını bulmaktan , çocuklarının anasını bulmaktan bahsedilmemişki. Sokaktaki dişi varlığın ilk bakışta önceliklerinden dem vurulmuş.
YouTube'de sosyal deneyler var. Gallardo , McLaren ile yapılan deneylere bir göz atmanızı öneririm. İnsanı hayattan soğutuyor. Adam ağzını açmadan eve kız atıyor. Evet ağzını açmadan sadece üstü açık gallardo'nun içinden parmak işareti ile kız alıyor arabaya. Tek bir tanışıklık yok tek bir laf yokYarılmıştım izlerken.
O bahsini ettiğiniz duyguları arayan hatun ne tipi ne vücudu nede parayı arar zaten ... Durum o kadar derin ve içten ele alınırsa hepsinden önce kafa yapısı, kişilik ve fikirler, anlayış ve uyum önde gelir denmeli.
Ben ilk görüş için basit bir karşılaştırma yaptım.
Karşı karşıya geliyorsunuz; 3 seçenek var Mavi göz , six pack , gallardo ... Gallordo > Mavi Göz > Six pack ... (örnek teşkil etmesi babında temsilen kullandım bu terimleri)
Umarım ne dediğimi anlatabilmişimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 9 Eylül 2014; 10:47:51 >
-
MONEY IS THE POWER -
bu nasıl sorudur? yüz vücudun bir parçası olduğundan ayrı ayrı değerlendirmeye tabi tutulmaz. kızlar ikisine birden bakarlar..
gömleğin altına eşofman giyersen olmaz tabi.. yüzünün vücuduna orantısını bulacaksın.. şişmansan yüzün de şişmandır..
zayıfsan yüzünde zayıftır.. ikisinin ortasını bulup öyle çıkacaksın hatunun karşısına.. -
quote:
Orijinalden alıntı: freshmind
Tip mi Vücut mu sorusuna Tip demişim ... Ama günümüzde ikisinden de üstün bir şey varsa para demişim ... Hangi kısmı yanlış bunun ?
Burada hayatının kadınını bulmaktan kadınını bulmaktan , çocuklarının anasını bulmaktan bahsedilmemişki. Sokaktaki dişi varlığın ilk bakışta önceliklerinden dem vurulmuş.
YouTube'de sosyal deneyler var. Gallardo , McLaren ile yapılan deneylere bir göz atmanızı öneririm. İnsanı hayattan soğutuyor. Adam ağzını açmadan eve kız atıyor. Evet ağzını açmadan sadece üstü açık gallardo'nun içinden parmak işareti ile kız alıyor arabaya. Tek bir tanışıklık yok tek bir laf yokYarılmıştım izlerken.
O bahsini ettiğiniz duyguları arayan hatun ne tipi ne vücudu nede parayı arar zaten ... Durum o kadar derin ve içten ele alınırsa hepsinden önce kafa yapısı, kişilik ve fikirler, anlayış ve uyum önde gelir denmeli.
Ben ilk görüş için basit bir karşılaştırma yaptım.
Karşı karşıya geliyorsunuz; 3 seçenek var Mavi göz , six pack , gallardo ... Gallordo > Mavi Göz > Six pack ... (örnek teşkil etmesi babında temsilen kullandım bu terimleri)
Umarım ne dediğimi anlatabilmişimdir.
anlattığın şeyleri zaten biliyoruz.benim demek istediğim bu değil.demişsin ki bahsini ettiğiniz duyguları arayan hatun ne tipi ne vücudu nede parayı arar veya hayat kadınından bahsetmişsin.dediğin şeyleri deneyleri o olayları herkes biliyo.
benim kastettiğim şey başka.direk ilk bakışta göze gönle hormonlara olan etkiye değiniyorum.para peşinde,gallardo peşinde koşan o yollu kıza da değiniyorum değişmez.evrensel olarak bütün çeşit kadınlardan bahsediyorum.yakışıklı düzgün bi çocuk gördüklerinde ağaoğlunun sevgilisi de o gallardoya binen kız da iç geçirecektir.bunun o yakışıklıya verdiği haz o gallardo sahibinin kızı arabaya atmak için şekilden şekile girmesinden çok daha değerli ve heyecanlı.çünkü o çocuk da biliyo ki o deneyi yapıyo.bakın ben değil gallardo kazanıcak kadın paraya bakıcak.dediği doğru bunu hepimiz biliyoruz ama yakışıklı çocukların çevresinden aldığı hazzı veremez bunu kastettim.
senin dediğin deneyleri herkes biliyoki herkes para diyo.para diyen insanlar evet haklı ama hazzı sınırlı. egosu o çocuklar gibi tavan yapmayacak.her yerde vücüdundan güzelliğinden konuşulmayacak konuşulan şeyi o kadar karizma ki parası çok tarzında maddi şeyler olucak.yani para bittiğinde bütün olayı biticek.burda yakışıklının direk kendisine bir bağlanılma beğenilme var. aynı şeyler değil.buna değindim.kesinlikle verdikleri heyecan arasında dağlar vardır.
bir durakta veya sınıfta veya partide bütün kızların sadece güzelliğinde olması,arkandan çok yakışıklı manken gbi demeleri para karşılığı olan şeyler değil.direk insanın gönlünden geçen, hormonlarının tavan yapmasından kaynaklı
-
ya youtube da şöyle bir video vardı bir erkek böyle parktaki kızlarla konusuyordu ve de üzerinde gizli kameralar vardı kızların ilk hangi bölgeye baktıgını anlamak için acaba o videonun linki bilen varsa söyleyebilirmi,?
@freshmind @zx6r @stefansalvatore -
Başlangıç için yüze bakarlar. Sonra da zamanla karakterine. Vücut falan hikaye, göbeğe kas der bizim kızlar. -
Yuh be kardeşim nereye herkes hallediyor bu isin genetigi var bazi adam 4 sene calisir benim 6 ayda yaptigimi anca yapar bu isin beslenmesi var oyle kolay birsey degil 70 kg bir insan 140 g protein alicaj 5 yumurta 25 g protein var sen hesapla oradan yani burnun mu kotu kulagin ver 10 bin tlyi degistirsinler ama vucut boyle degil bos bos konusma
Bkz. Ali Ağaoğlu. Tabi ki para.
quote:
Orijinalden alıntı: obirzencii
Yüzü iyi olanlar yüz der.Vucüdu iyi olan vucüt der.Okeyyyy Man?☆☆☆☆
ikisi de kötü olursa para der.
konu kilit üye ban. -
505 kişi oy kullanmış 1000e kadar devam ettirelim arkadaşlar -
Kızların neden hoşlandığını bilen birisi burada çok takılmaz zaten. O yüzden şu saçma anketi kaldır bu 1. , 2.sine gelirsek. Kızlar için en başta ses tonu önemlidir. Siz sanıyorsunuz ki kaslı olacaksın paran olacak vs. Yahu arkadaşım de git şurdan. Oturup kalkmasını biliyorsan ses tonun iyiyse çok sıska ve çokta şişman olmadığın sürece beğenilirsin. Ben anlamıyorum bi insan karşındakinden nasıl çekinir. Bu kadar korkak olmayın. Hatta suratınıza bunu vurun ki kendinizi kandırmayın.
Bakın arkadaşlar bakımlı olun. Erkek adam bakım yaparmı kaşının ortasını alır mı , TABİKİ alır ulan. Sen nasıl bıyıklı bir kıza kezban diyorsan, seni beğenecek kız da sana ıyy tırnaklara bak. kaşlara bak tek kaş vs.. aralarında dalga konusu olursunuz.
Diyeceğim o ki, bakımlı olun. Diksiyonunuz düzgün olsun. Kızlar karşısında sesi titreyerek konuşan bir erkek görürlerse hemen onları kullanmak isteyecektir.
Gerçi ben burda ne anlatsam boş ama yinede dediklerimden bir nebze bişeyler kapacak olan vardır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: redbaron35
Tabiiki para dünyanın en çirkin adamı ol para olsun var ya kimse tipine bakmaz
Olay bitmiştir. Money of a power power of a money..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cash Bank
Kızların neden hoşlandığını bilen birisi burada çok takılmaz zaten. O yüzden şu saçma anketi kaldır bu 1. , 2.sine gelirsek. Kızlar için en başta ses tonu önemlidir. Siz sanıyorsunuz ki kaslı olacaksın paran olacak vs. Yahu arkadaşım de git şurdan. Oturup kalkmasını biliyorsan ses tonun iyiyse çok sıska ve çokta şişman olmadığın sürece beğenilirsin. Ben anlamıyorum bi insan karşındakinden nasıl çekinir. Bu kadar korkak olmayın. Hatta suratınıza bunu vurun ki kendinizi kandırmayın.
Bakın arkadaşlar bakımlı olun. Erkek adam bakım yaparmı kaşının ortasını alır mı , TABİKİ alır ulan. Sen nasıl bıyıklı bir kıza kezban diyorsan, seni beğenecek kız da sana ıyy tırnaklara bak. kaşlara bak tek kaş vs.. aralarında dalga konusu olursunuz.
Diyeceğim o ki, bakımlı olun. Diksiyonunuz düzgün olsun. Kızlar karşısında sesi titreyerek konuşan bir erkek görürlerse hemen onları kullanmak isteyecektir.
Gerçi ben burda ne anlatsam boş ama yinede dediklerimden bir nebze bişeyler kapacak olan vardır.
tip önemsiz ses tonu daha önemli gibi konuşmussun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -iltimas-
quote:
Direkt yazdım hatta. Tip önemlidir kadını çekersin. Ama ağzın laf yapmıyorsa elinden kaybedersin. Gerçekten ses tonu çok önemli.. Bir ton örnek verebilirim çevremden. Hemde öyle kezban falan değil bildiğin taş gibi hatunlar var sen ne deysın. :)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -iltimas-
quote:
Direkt yazdım hatta. Tip önemlidir kadını çekersin. Ama ağzın laf yapmıyorsa elinden kaybedersin. Gerçekten ses tonu çok önemli.. Bir ton örnek verebilirim çevremden. Hemde öyle kezban falan değil bildiğin taş gibi hatunlar var sen ne deysın. :)
ses tonu değil ağzının laf yapmasına bağlı saçmalama.bence tip daha önemli ağzının laf yapmasından ama yanına çektinden sonra agzının laf yapması gerçekten çok önemlidir.oda bende yok haydi bb :D
-
Yukarı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X