Şimdi Ara

Bilgisayarım birden dondu açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar abimle pcde maç yaparken oyun dondu ve resetledim bidaha açtım yine dondu yine resetledim ama busefer açılmadı öyle pc den çok anliyan birisi değilim netten baktiklarima göre kasiyi açıp içindekileri sokup tekrar koydum remlerin yerlerini değiştirdim ama olmadı sizce ne olmuş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ram(ler)i çıkarıp, alt kısımlarındaki altın renkteki pin girişlerini silgi ile hafifçe temizleyerek yeniden slotlara tam ve doğru oturacak şekilde takın

Sorun devam ederse BIOS pilini çıkarıp, 5 - 10 dk bekledikten sonra pili tekrar yuvasına takıp bilgisayarınızı çalıştırın.

Orijinalden alıntı: efelions

Merhaba arkadaşlar abimle pcde maç yaparken oyun dondu ve resetledim bidaha açtım yine dondu yine resetledim ama busefer açılmadı öyle pc den çok anliyan birisi değilim netten baktiklarima göre kasiyi açıp içindekileri sokup tekrar koydum remlerin yerlerini değiştirdim ama olmadı sizce ne olmuş olabilir

yüzde 99 donanımsaldır

Orijinalden alıntı: a103112

quote:

Orijinalden alıntı: efelions

Merhaba arkadaşlar abimle pcde maç yaparken oyun dondu ve resetledim bidaha açtım yine dondu yine resetledim ama busefer açılmadı öyle pc den çok anliyan birisi değilim netten baktiklarima göre kasiyi açıp içindekileri sokup tekrar koydum remlerin yerlerini değiştirdim ama olmadı sizce ne olmuş olabilir

yüzde 99 donanımsaldır

anlıyan birine göster hiç elleme derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    11 ay önce açıldı
    Bilgisayar açılışta donuyor
    11 yıl önce açıldı
    Bilgisayarım kapanıyor
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.