Şimdi Ara

Sürekli hatalı şifre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün forumda gezinirken birden hesap kapandı ve tekrar girmeyi deneyince şifre hatalı dedi sıfırladım şifremi bu zmanlara kadarda forumda takıldım az önce yine aynsı oldu sıfırlama ile gelen şifre geçersiz diyor facebook üzerinden girdim sorun nedir bilgilendiriseniz sevinirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 2 Eylül 2014; 0:35:44 >

Umarım öyledir yoksa biri hesabı ele geçirip savıp sövecek diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

Ne alaka açarmısınız biraz

Sifreyi sifirladiginiz zaman sifreler korsanlarin eline geciyor.Guzel sistem kurmuslar.Banka hesaplar felan varsa sifreler felan hepsi gitti gecmis olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • aynısı bana oldu şifrenin dogru oldugunu bildigim halde yanlış diyordu.bende sıfırladım.citizen ortalarda yok
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • Sylar. kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_96712683/tm.htm sorun çözüldü citizen gerekli açıklamayı yaptı iyi forumlar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.