Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.326
Cevap
31
Favori
92.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raashed21

Cevap : Telefon bana yurt dışından geldi...

Soru : İLGİNÇ OLAN NE BİR FATURA NE BİR BELGE İSTEMEMİŞLER???

Şaka bi yana; tel çıkalı 2 yıl olmadığı için teferruata girmek istememiş olabilirler.

sonuçta yazılım ile oynama durumu olan bi sorun üzerine başvurmamışsınız.

ama nacizane tavsiyem; çekilen resimlerde sorun olarak belirttiğiniz toz görünmüyor ise hiç uğraşmayın.

Benim tel. de de var toz. kronik bi sorun bu sanırım.

nazik alet, sökerler, aynı kalitede toplayamazlar, kasa açık kaldıydı, kamera bulanıktı vs. uğraşmaktansa...

bu noktada apple 'yi kutlamak isterim. adamlar servis kuruyo hiç uğraştırmıyo, agzim agridi da desen, gozum agridi da desen değiştirip yenisini yolluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 1 Temmuz 2015; 17:13:15 >

• trkkrsy kullanıcısına yanıt
    Açıklaman için teşekkür ederim.
    Ben yükleme presedürünü atladım galiba.
    İzninle senin anlamını anlatım konuma eklerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCruiser

quote:

Orijinalden alıntı: onurfesel

1.5 aylık telefonum shadow fighter 2 oynarken birden mavi ekran verdi ve kapandı...bir daha da açılmadı :(
    Servis'e gönderdim bakalım ne diyecekler....

Geçmiş olsun çok...

Bugün servisten aradılar, kendi stoklarında cihaz yokmuş ne zaman geleceğide belli olmadığı için para iadesi yapacaklarmış :(
  • Ureetimden kalkti galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

Açıklaman için teşekkür ederim.
    Ben yükleme presedürünü atladım galiba.
    İzninle senin anlamını anlatım konuma eklerim

İzin ne demek takimdasim. Fernandao yu almis, selcuk sahin den kurtulmusuz. Gerisi vur patlasin, cal oynasin. ;)

Varsa baska yardim edilebilecek nokta buradayim. @-1907fb-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 1 Temmuz 2015; 23:32:20 >
  • trkkrsy kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.

şu fernando guiza gibi olmazsa inşallah :)
    o yüzden büyük konuşmuyorum :))))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

teşekkür ederim.

şu fernando guiza gibi olmazsa inşallah :)
    o yüzden büyük konuşmuyorum :))))))

Guiza tam efsaneydi. Betscashnik (yanlis yazmis olabilirim) den sonra kulubun gordugu canli bomba idi magrur gozlu ispanyol. :)

Fernandao candir ! Yeter ki duzgun sekilde beslensin, top gitsin.

- Bu arada konuya donecek olursak, temalar harbi tirt ! Simgeler, semboller cincancon larin zevkine hitap ediyo. igrenc otesi. Kilit ekrani ve status bar icin bazilarinda uygulandi diyo degisen bisi olmuyo, bazilarinda hic uygulanamadi diyo. Bence temalar fuzuli yer kaplamaktan bisi degil ama yine de indirin deneyin. Merakiniz gecmis olur. :) Dedigim gibi zevk/renk meselesi. Yine de diyorum, emegine saglik.@-1907fb-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 2 Temmuz 2015; 1:53:04 >

• Whatsapp ileti geçmişini taşıyamıyorum arkadaşlar X2 pro ya. Hay aynı hat. Sadece Nexus 4 ten Z2 pro ya eski konuşmalarımın da geçmesini istiyorum. Acil lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Whatsapp ileti geçmişini taşıyamıyorum arkadaşlar X2 pro ya. Hay aynı hat. Sadece Nexus 4 ten Z2 pro ya eski konuşmalarımın da geçmesini istiyorum. Acil lazım.

Eski telefonunda sohbeti yedekle önce Tuğrul, sonra eski telefonundaki whatsapp klasörünü olduğu gibi yeni telefonuna kopyala. Sonra yeni telefonundaki whatsapp'ı kaldır ve yeniden kur. Yeniden kurmaya başladığında sohbet yedeklerini alacak ;)
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Bir kere onu denedim de sanırım whatsapp klasörünü yapıştırırken bazı şeylere atla geç falan dedim olmamıştı tam olarak. Şimdi anladım tam yapacam 22 saat numara doğrulama yapamazsın diyor. 1 gün beklenir mi ya :) Sağolasın abi
  • quote:

Bir kere onu denedim de sanırım whatsapp klasörünü yapıştırırken bazı şeylere atla geç falan dedim olmamıştı tam olarak. Şimdi anladım tam yapacam 22 saat numara doğrulama yapamazsın diyor. 1 gün beklenir mi ya :) Sağolasın abi

İmzanı yeni görüyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

quote:

İmzanı yeni görüyorum :D

7-8 yıldır var bu imza hatta patlamış fotoğraf çıkmıyor. Hakkinen efsanedir Açıkcası ben de şimdi fark etti senin nick i. İlginç

• :D :D :D
  • Ben de telefonu alarak aranıza katıldım..Kapaklı akıllı kılıf ve ekran jelatini yada kırılmaz cam tavsiyeniz varsa linkleri paylaşırsanız çok makbule geçer..
    Hatta direk satan varsa o daha da makbule geçer.
    Bu cihazin orjinal kılıfı var mi? Varsa da turkiyede muhtemelen yoktur..

• tugtim kullanıcısına yanıt
    hakkinen harbiden efsanedir :)
  • quote:

Nerde o eskı Formula-1 tadı.
    Hakkınen
    Coulthard
    M.Schumacher
    Barrichello
    R.Schumacher

Hersene Mercedes-Ferrari kapışmalarını heyecanla ızlerdık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

quote:

Hakkınen
    Coulthard
    M.Schumacher
    Barrichello
    R.Schumacher

Bu saydigin isimlerden sonra bende biraktim formulayi...

• quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

quote:

Hakkınen
    Coulthard
    M.Schumacher
    Barrichello
    R.Schumacher

Bu saydigin isimlerden sonra bende biraktim formulayi...

Maalesef eski tadlar yok artık F1'de... Schumacher, Hakkinen'den sonra tad yok... :( Bir de herşeyi kısıtladılar ya onun da etkisi var tabii. Eskiden pilotlar yarışırdı, şimdi araçlar yarışıyor..

• Arkadaşlar merhaba,

Bende cihazı 5 gün önce vatan dan alarak aranıza katıldım. Bu cihazı rootlayıp xposed modülleri özelleştirebilir miyiz (Note klavye vs.. ) gibi. Custom rom vs hiç bişey yok. Lollipop güncellemesi yaptığımada pişmanım kitkata dönücem :) Birde lollipop güncellemede ekran hassasiyeti daha çok artmış gibi, ayarlarda, e-posta da vs gezinirken tıklamadığım halde üzerinde kaydırıken ayara, ya da o an neyin üzerindeyse parmağım tıklamışım gibi ona falan giriyor bazen. Samsung Note kullanısıyım normalde ama buna alışmak zaman alıcak sanırım :(
  • Yabancı forumlarda lolipopda xposed okudum ama uygulayacak kadar daha sıkılmadım :)

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.