Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z2 PRO 'K920' -ANA KONU- (Yeni Yazışma, Geliyor..) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
33
Favori
91.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undis06

    Beyler bilen varsa yardim etsin lutfen yaklasik 3 yildir kullandigim telefonum 3 haftadir felan şebeke sorunu yasiyorum tel yurt disi internete sıkintisiz giriyorum ama ne arama yapabiliyorum ne msj atabiliyorum arayanda bana ulasamiyor sadece teli kapatip acinca duzeliyor ama 3-5 dk sonra geri gidiyor gene arama yapamiyorum sinyal full cekiyor imeil atmaktan tut rom yuklemeye modem flashlama kadar herseyi yaptim full cekiyor sıkintisiz internete giriyorum ama arama yapamiyorum alamiyorum kapatip acinca duzeliyor arama yapiyorum ama 3-5 dk sonra gidiyor yabanci forumlarida arasirdim bir neticeye varamadim yazilimsalmi donanimsalmi cozemedim
    Farklı bir sim kartla denediniz mi?
  • arkadaşlar bu telefon bu saatten sonra alınır mı sizce ? fiyatı ne olursa olsun bu şekil ve performansta bir ürün bulamıyorum şuan yeni telefonlarda.
  • Bence uygun fiyatloysa hala alınabilir.custom olarak pie rom atıp kullanmıştım enson.şuan başka cihaz kullanıyorum ama özledim z2proyu. farklı telefonlara alışamıyorum bende belki bende geri dönebilirim z2 proya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar.
    lineage os rom kurmayı düşünüyorum ancak uyumlu güncel sürüm hangisi bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar eski telefon ama maddi imkanlardan dolayı yenisini alamıyorum.
    sorunuma gelince oreo 8.0 kurdum telefonuma. çalıştı ama şebeke yok servis yok yazıyor.
    imeilerim duruyor ama sinyal yok telefonda. sim kartı çıkar tak yapınca hattı görüyor ama şebeke yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: newrophat

    800 dolar fiyat olsa ortalama 1700 TL yapar . hali hazırda bu telefon ile yapabileceğiniz bir çok şeyi (tamamını diyerek muhalefet olmak istemiyorum) 799 TL lik asus zenfone 6 ile yapabilirsiniz . üstelik hediye çeki , paraf günü vs.. kampanyalarla birleştirerek 700 lira gibi bir maliyetle sahip olabilirsiniz . geçen hafta cuma günü arkadaşa aldık edirne teknosadan gold rengini . sonra internetten 700 liraya aynı kurumda baska bir bayan kırmızı rengini satın aldı . arkadaşımın kendisi iri yarı kalıplı uzun boylu , onda çok kaba durmadı telefon . ama ben elime aldığımda , özellikle telefonla görüşürken yüzüme yaklaştırdığımda , Kardeş Payındaki Metinin telefonu gibi yüzüm kayboldu (1,80 boy 78 kiloyum) .

    şunu demek istiyorum , 6'' gerçekten ebat olarak çok fazla . hem aynı şey bilgisayar içinde geçerli . ne amaçla alacaksın telefonu . oyun internet vs... için ise gidin zenfone 6 alın . fifa 2014 kurduk pazar günü yağ gibi yeminle . 1600-1700 lira ciddi paralar . sokağa atmayın paranızı . gerçekten kasa kalitesi , bataryası , ekranı vs... muazzam birşey lenovonun ama siz bundan beklediğiniz herşeyi yarı fiyatına hatta daha ucuza mevcut bir cihazla yapabilirsiniz zaten .

    800 dolar ortlama 1600-1700 ciddi paralar, sokağa atmayın paranızı... İnanın ağlamak istiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.